Czołem Pasiaki! Jestem bardzo ciekaw komu będziecie kibicować w meczu z Realem.
-
-
Real
co za pytanie ...
oczywiscie , ze Realowi ...
Stary - a znacie juz ceny biletow?
Bo jak nie, to Was moge poinformowac (: a moze i troche zmartwic :)
Witam !!!
O Mamo !!! Zacznie się. Nie chcę nawet mówić, co się stanie, gdy Wisła jakimś cudem pokona Real. Proponuje w taki sposób to rozwiązać. Każdy kibic Cracovii, który ma problemy zdrowotne niech da swoje namiary, żeby pozostali mogli zadzwonić po "e[b]R[/b]kę" ;) oraz trzeba sie złożyć na dużą ilość worków foliowych, żeby nie było widać płomiennego wstydu. ;) A post ten dedykuje mojemu ulubionemu kibicowi "anty-Wisła" jakim jest [b]Pan Pizza[/b]. ;)
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
Real contra Tesco - stawiam na Almę (dawniej: Krakchemia)
No to ja zadedykuje ponizszego NEWSA wszystkim zablakanym ostatnimi czasy wislakom:
od pewnego kolesia, bedacego chyba blisko Waszego klubu dowiedzialem sie cen biletow na ten piekny mecz (nie wiem czy to juz oficjalne ceny) i tak;
sektory A i B - 400 zł
sektory C i D - 350 zł
ciekawe czy sie potwierdza te informacje, jak tak to...
:)
Rock - dziwisz się - im bardziej atrakcyjne "panienki" tym większe ceny w "towarzystwie"....
... nawet "sportowym"
:):):)
wow
chyba tylko za derby mógłbym tyle zapłacić, chociaż pewnie też bym sie wachał :/
Dzieki Rock! Teraz moge isc spac...bo mi sie jeszcze lepiej zrobilo :)))
Ale swiatelka to fajne mamy...
no to będą mieli publiczność w garniturach z całej Polski i grad pytań typu : "którzy to nasi?", "Jaki jest wynik?", "Dlaczego ci z drugiej strony krzyczą do nas "jazda, jazda"? - mamy już iść?"
zabawne... chyba więcej wiślaków z Krakowa dostało by się na stadion gdyby grali na śląskim...
... aż mi szkoda tych starych Wiślaków... chyba będę kibicował Wiśle....
poza tym fajniej pokonać w derbach drużynę , która powalczyła z Realem niż taką, która dostała 0-7. (wtedy też się nie zmartwię będzie można im podokuczać)
a i jeszce jedno, coś mi się wydaje , że do Hiszpani nadal nie dotarło , ze w Krakowie obok Cracovii jest jeszce Wisła i prawdopodobnie drużyna z drugiej strony znów zagra pod naszą nazwą... ;)
typuje, że dostaną 1-4 u siebie i 4-0 na wyjeżdzie.
Wiadomość zmieniona (03-08-04 00:11)
heniek spokojne zagrajcie i pokonacie gwiazdorow 3:0
???? matrixbal co ty powiedziałeś????? no nie poznaję, największy wróg Henia :)
Co do biletów to jeżeli takie naprawdę będą no to się prezes zbłaźni, bo zwykły kibic wierny (taki jak ja) nie ma aż tyle pieniędzy na jeden mecz, rozumiem, jak bym miał zarobić w dwa dni taką sumę to owszem, zapłaciłbym, a tak to pozostaje knajpa :-((Stary-Wiślak napisał(a):
REAL....hehe.....pany.........zaraz po CRACOVII LECHU ARCE I REŚCIE ZGÓD
Ceny mają być od 200 do 250 złotych i tak za dużo.
ja żadnej z wymień wymienionych drużyn nie darze jakąkolwiek sympatią. W Hiszpani liczy się tylko Barcelona :D Ale jak już mam kogoś wybierać to wybieram Real, tam przynajmniej Zidana lubie:)
Kolejny intelektualista który przyszedł zadać mądre pytanie - temat wałkowany od lat - i mogę po raz kolejny się pytać czym Wy się do jasnej cholery dziwicie - kibice Romy Wam kibicowali jak graliście z Lazio - czyż nie? Nawet się tym jaraliście na pół Polski, ale już jak kibice Cracovii byli za Lazio to znaczy że mają kompleksy
hipokryci...
Ja zobacze po 15 minutach jak grają. Oglądałem mecz Wisły z Valarengą i pod koniec kibicowałem już zdecydowanie Valarendze. Nie z powodu jakiejś zawiści, ale jak widziałem jak gra Wisła, to chciałem żeby odpadli. Tak będzie i teraz. Pokażcie się z dobrej strony, to będę za wami.
Realu nie trawie.........tak jak i wisly.............a w tym dniu kocham real i bede musial pozbierac od moich krolewskich gwazdeczek(roxX) autografy :))))))
a co na to przyjaciele z Atletico Madryt ?
ciekawe czy za wisla sa??:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)