na góroli;-)
-
-
Eurowybory
Edward Linde Lubaszenko - lubię go :)
PO
Na Okonskiego szkoda głosu, bo UW nie przejdzie progu 5 procentowego
pat - w inny weekend niż ty masz zajęcia, on miał spotkanie ze studium dziennikarskim
No widzisz TD jaki ja niedoinformowany...? :/
pathryck ja sie wacham Kapka albo Lubaszenko ;)
TD! To nie ten Sepioł!! To tylko marketingowy chwyt.
TEN Sepioł z z pasiastym synem jest z PO
Yankes - no to pomagam: Lubaszenko.
Kapka się nie nadaje, jest absolwentem tego samego technikum co ja, a to niezbyt dobrze o nim świadczy ;) Poza tym siedzi mu jakaś rzeka w głowie...
kuzyn jak Cie prosze, nie glosuj na komucha
Jaki tam komuch...
pathcryk napisał o niejakim Lubaszence:
> Jaki tam komuch...
A co jeszcze trzeba zrobić, żeby komuchem zostać?
Lata działalności w PZPR nie wystarczą?
Trzeba kap(k)ować na kolegów?
Ja miałem takie piękne plany na sobotę przed wyborami. Mecz i takie tam, a w niedzielę wybory. Z powodu tych wyborów ponoć, mecz jednak przenieśli na piątek, a ja do pracy idę.
W związku więc z tymi dramatycznymi wydarzeniami, wyborom mówię stanowcze nie. Jeżeli mi odebrały mecz, to ja mam je w du..e.
Taki indywidualny protest sobie wymyśliłem.
Stary Lubaszenko - znany aktor, rzekomo wstydzący się swojej (podobno biernej) przeszłości w PZPR, teraz daje się przez towarzyszy wykorzystywać jako przynęta dla słabo zorientowanych w sytuacji wyborców. Żenada.
zagłosuje na lpr, ale bez wielkiego przekonania. A co do Okońskiego to chyba lepiej żeby został w Krakowie
Go cha
Zgadzam się z panią w 100%.....:)
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
nie idę... czy z lewa czy z prawa każdy kradnie... ja nie dam komuś możliwości by kradł za moim przyzwoleniem... umywam ręce...
Dem - nie idąc też dajesz przyzwolenie. Tylko w sposób bierny, czyli: niech inni wybiorą złodzieja, który mnie okradnie. Idąc - wybierasz sobie złodzieja.
A tak w ogóle nie chodzi wcale o złodziejstwo - a o kompetencje, umiejętność i reprezentowanie twojego interesu.
I to jest problem: kto lepszy... uczciwy idiota i nieudacznik czy nieuczciwy ale kompetenty facet (na kobiety nigdy nie głosowałem, nie głosuję i głosować nie będę bom MSzŚ) ???
taaaak
wybory to taki drażliwy temat
ale... jednak należy pójść, bo wiadomo kto pójdzie na 100% (Renia B. Fan Club)
więc odpuszczenie wyborów byłoby zielonym światłem dla kolegów i koleżanek świeżo upieczonych maturzystek...:)
ja głosuję na Bogusława Sonika z Platformy
pewnie i jemu można zarzucić to i owo, ale na pewno nie złodziejstwa, jak sugerował ktoś wyżej...
13 czerwca - Oświecenia SuperSonik!
td: witaj w klubie MSzŚ ;-) /choć ja tam w sumie mógłbym na kobite zagłosować/
WYBIERAMY BIAŁO-CZERWONYCH: 13 CZERWCA
11.06.2004
Do Samoobrony idą ludzie zawiedzeni
Na biało-czerwonych razem głosujemy
Lat piętnaście już minęło rządów nowej paczki,
która Polskę wprowadziła na drogę tułaczki.
PZPR się przemalował, UNIA w PO się zmieniła,
PiS AWS wykreował, bieda gorsza jest jak była.
Andrzej Lepper mówi prawdę, prawda w oczy kole.
Więc nie dziwmy się, gdy nazwie Balcerka głupolem.
Wszystkie partie wraz z Rokitą równo miesza z błotem,
bo Pan Maria się szykuje do władzy z powrotem.
Wielki Apel do was partie, które już rządziły,
by wybory nadchodzące już was nie kusiły.
Majątek polski sprzedali, kasyna gry oddłużyli.
Nas Polaków w ciężkich czasach pracy pozbawili.
mp3 do ściągnięcia ze strony:
http://www.samoobrona.org.pl/pages/10.Multimedia/09.Muzyka/index.php?document=/00.bc.html
:):):):):):):):):):):):):):):):)
pamiętaj - ten jeden dzień w swym życiu, dzień 98 urodzin naszego ukochanego Klubu (niestety, również 50 urodziny lepera - no tak ch..owo się złożyło) w ten dzień jedyny - nie wybieraj biało-czerwonych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)