nie sądze zeby ultimatum, cos dało. Kazdy trener w trzech meczach chce zdobyc 9 pkt a czterech 12 itp. Mysle, ze nie inaczej jest ze Stawowym!
-
-
STAWOWY-GO AWAY!!!
Skrzyński OK ale Ankowski, Hajduk dowidzenia!!!!!!!!!1
Jeszcze jedno z mojej strony - dotychczas zagraliśmy tylko jedno bardzo dobre spotkanie na sześć (Ruch Chorzów), choć w tej wygranej mieliśmy troche szczęścia (bramka w 89 min gry) i nie podyktowany przez sędziego rzut karny dla Ruchu w pierwszej połowie za faul Olszewskiego. Jak dla mnie to zdezydowanie za mało. Pamiętam, że przed tym meczem broniłem trenera Stawowego pisząc tutaj - poczekajmy do tego meczu, on będzie meczem prawdy. Po tym meczu wyraźnie było widać, że krytyka zmalała bo wszyscy byli zachwyceni grą naszych piłkarzy. Teraz natomiast sam nie wiem jaką należy podjąć decyzję. Zenujące jest dla mnie natomiast to, że niektórzy cieszą się z tego, że Stawowy zawodzi tylko dlatego że ma wiślacką przeszłość itd. Takie stawianie sprawy do niczego nie prowadzi.
Stawowego z wcześnie zwalniać ,ale .......... istnieje pewna magiczna linia ,którą nasz trener moze przekroczyć,a wtedy będzie źle....
Stawowy nie jest taktykiem , strategiem on jest trenerem typu Boniek (gramy swoje) i wszystko na ten temat
Panowie dajcie sobie siana co , jeszcze nie pamietam zeby byl u nas trener na ktorego by sie nie najezdzalo , Adamus beeee Kmita beee wszyscy bee tylko kibice cacy ... odejdzie Stawowy przyjdzie inny i bedzie tak samo i tez nagonka .. nie rozumie tego , bez sensu dajcie sobie na wstrzymanie to nie 3 liga gdzie sie wszystkich lalo jak popadlo , pierwsze oceny bedzie mozna po 1 rundzie wystawic .... a pieprzenie o ladowaniu bramek pierwszoligowca to sobie mozna wsadzic w ... , tylko mala uwaga ladowali w sparingach a nie w meczach o punkty ...
Powiedzenie , że Stawowy jest trenerem typu Bońka to największa obelga. Tak beznadziejnego trenera jak Boniek chyba nie ma nigdzie na świecie...
ja uwazam ze jak bedziemy mieli nie wiecej niz 3 pkt nad strefa spadkowa w ostatnim meczu rundy jesiennej to Stawowego trzeba zwolnic, jakos inni beniaminkowie radza sobie całkiem dobrze wiec nie chodzi o brak doswiadczenia a takze nasze gwiazdy mialy staz w II lidze wiec czyzby trener?
Zostawcie Stawowego! Ma zostać! Ana faktycznie na ławę, ze słów krytyki trzeba wyciągnąć wnioski, i napewno Wojtek to zrobi, bo napewno bardzo sie na nim ten wynik odbił, zresztą jak na każdym z nas przypuszczem. Trener powinien zostać! Nie popadajmy w paranoję i nie dajmy się zwariować Panowie i Panie (jeżeli takowe są).
Pozdro
Wiara chłopaki, wiara!
Te wyciaganie wnioskow za długo trwa dlatego stad ten temat-struna jest napieta zobaczymy czy wytrzyma bo zegar ustawiony juz jest na za pięc dwunasta
"TAKIEJ WIARY NIE MA NIKT"
Panowie , co wy myślicie że Menago posadzi na ławie Ankowskiego???
Skład sie nie zmieni :
POWIEDZIELI PO MECZU
Wojciech Stawowy, trener Cracovii: [b]Graliśmy nieźle[/b], ale zabrakło szczęścia i konsekwencji w realizowaniu założeń taktycznych. Jagiellonia za sprawą tej konsekwencji zdobyła trzy punkty.
po co ma coś zmieniać jak graja nieźle???
A może nasz menago nie wie że w piłce liczą sie zdobyte bramki
a nie wrażenie artystyczne????
Ja pier...nicze! Żartowałem po meczu z kumplem ze Stawowy powie pewnie: "Bylismy lepsi, zabraklo szczescia... chlopaki zagrali najlepszy mecz w sezonie..."
wiele sie nie pomyliłem ;((((((((
Gwałtu! Rety! Co się stało?
Mleko z garnka wyleciało?
Nie, to zespół wyborowy
A na czele kto? Stawowy!
Skład zmontował wyśmienity,
Przez Stasiaka nawet bity.
Myślą zatem tęgie głowy,
Cóż by zrobić z tym Stawowym?
Już pół forum się gotuje -
Radzi, chwali, krytykuje,
Przy remisie czy przegranej,
Wciąż trwa w tej dyskusji zamęt.
Bo niestety morał taki,
Że to walka jest z wiatrakiem.
Fakt to przecież jest nienowy:
Był, jest, będzie. Kto? Stawowy!
uff... Brajt jestem pod wrażeniem - wielkie talenty... mam jednak nadzieję, że ten końcowy akapit Ci się pomylił.
manfred - nie. Brajt jest swietnym grafikiem, wiersdzokletą i prorokiem tez :).
Proponuje wiersz dać do najbliższych PASÓW (poważnie)
Pan S musi odejsc...
No dobra, teraz moje trzy grosze.
Słowa te kieruję do tych, którzy żądają natychmiastowego odejścia Stawowego (z czym absolutnie się nie zgadzam!). Chcę Wam zwrócić uwagę na coś jeszcze o czym nikt do tej pory nie wspomniał (a czytam forum dokładnie).
Zdajecie sobie, mam nadzieję, sprawę, że Stawowy to nie tylko Stawowy ale i kilku PODSTAWOWYCH piłkarzy, którzy wraz z nim przyszli. Wyrzucić Stawowego znaczy tyle co ROZWALIĆ zespół w małe kawałeczki. Przy tej specyficznej więzi jaka istnieje między Stawowym a "jego" piłkarzami tego rodzaju ruch to samobójstwo. Nie znaczy to, że mamy się tym faktem dać szantażować, ale należy o tym pamiętać.
Można dyskutować co Stawowy powinien zrobić aby było lepiej (poparcie dla krytyków zadziwiającej upartości trenera w kwestii obsady pewnych pozycji na boisku). Na pewno powinien niektórym kopaczom dać do myślenia sadzając ich po prostu na ławie! Ale wyrzucać go już teraz? NIE!
Apeluję o nieco spokoju. Jesteśmy beniaminkiem na dorobku, mamy stosunkowo młody zespół i młodego trenera, którzy wg mnie są naprawdę DOBRZY. Płacimy po prostu frycowe i tyle. Bądźmy dobrej myśli, czas pracuje wg mnie na naszą korzyść.
Jeśli trener nic w zespole nie zmieni a my będziemy tracić kolejne punkty po pięknej grze, będę pierwszy, który krzyknie: "STAWOWY-GO AWAY!!!". Ale na pewno nie teraz. Nie teraz.
Nie zachowujmy się jak synowie Ptaka, którzy co przegrany mecz chcą wyrzucać trenera. Żeby naprawdę uczciwe ocenić pracę Stawowego trzeba poczekać do końca rundy jesiennej.
Frustracja niektórych wynika z napompowania oczekiwań- wielu zapowiadało walke o awans.
Piłkarze byli wiekszymi realistami -pamiętam wywiad z Robertem Kolasą, który mówił, że przyszedł pomóc Cracovii w utrzymaniu.
na wiosne jak sie chłopaki ograja w II lidze bedzie lepiej
Marcino - właśnie dlatego m in chciałbym by Manager odszedł - pozbycie się przede wszystkim Ankowskiego i Nowaka gwarantuje automatycznie poniechanie stylu "szaleńczo - niedokładnego - i nieskutecznego" biegania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)