też bym się pisał - ale na daleką łąwę, bo z kondycją bardzo krucho
-
-
Gramy w piłke?
pisał bym się na bramke!
Lata już nie te, ale chyba nie gralibyśmy o "złote gacie".
Więc i ja zgłaszam swoją kandydaturę. Najwyżej będę grzał ławę :)
sie dotrzemy, spokojnie... ;)
Ja tez z mila checia bym cos pokopal....
O, to widzę, że nawet na ławę moje cielsko będzie miało kłopot wskoczyć.
A propos Grzegórzeckiego - czy to nie tam ostatnio jacys siekierowcy z <...> wpadli ?
Co do grania w piłę to mogę wam powiedzieć, że jestem kompletnym leszczem w te klocki :) :) :)
oczywiście w teoriach piłkarskich i kibicowskich nie mam sobie równych ;-)
natomiast na boisku wyglądam żałośnie..
namówił mnie kiedyś kumpel żeby zagrać w barwach TKKF Kliny w jakimś towarzyskim meczyku i przeze mnie stracili chyba z 5 bramek..
he he, pamiętam..
ale bardzo chętnie przyjdę popatrzeć na wasze rajdy..
no to kiedy?
pozdro
gram,
może być też na bramce,
tylko KIEDY - bo to b. ważne
Klaros jakoś sobie damy rade;))
Zaraz będe próbował się tam dodzwonić i zapytam sie jak ma sie sprawa z terminami.
1.kosynier
2.Boola
3.Rudeboy
4.tuptuś
5.depesz
6.Honwed
7.Jaro
8.manfred netzermann
9.pathcryk
10.irys
11.Wojetek KSC
12.klaros
13.Ar
14.guzior
15.Marcio
16.czajo
17.kra
Jeśli jest jeszcze miejsce to ja oczywiście równierz, i mój kumpel Lefolmo.
19 osobowa kadra - jeszcze 6 sztuk i możemmy mieć pakę na LM.
Swoją drogą na tym Grzegórzeckim to po ilu się gra?
Najlepiej po siedmiu.Jak cos to zmontujemy trzy timy.Coś ciężko się do nich dodzwonić jak narazie.
Ja jeszcze ze swojej strony moze "dostarcze" paru kumpli w tym jednego bramkarza. Ile bedzie kosztowac wynajecie tego boiska w przeliczeniu "na leba"? :)
Napewno niewięcej niz 10 zł.Dodzwoniłem sie ale jakieś piski tylko słysze...
rabin: te piski... oznaczają że Ci się... fax włączył ;-)
;-).tymczasem musze zmykać,będe pózniej łapał z nimi kontakt.
hej! Ja oczywiscie tez sie pisze na piłke. Teraz mnie nie ma w Krakowie ale niedlugo wracam i chetnie pokopie
My z Kucharem po powrocie tez sie piszemy...
aha, znajomy też sie pisze
o ile sie nie myle to na grzegórzkach nowych są psiury...ja bym polecił przygotować sie pod każdym względem....
Oczyścimy Kraków z wiślackiego Ścierwa!!!
Marcio, Marcio nie bądź skromny!!! Jak graliśmy w Lidze Biznesowej, to zasuwałeś jak, nie przymierzając, mały samochodzik!!! Ja też się piszę, proszę tylko o emalię, kiedy i gdzie.
P.S. Marcio nie odpisuję na emalie, albowiem zaprawdę powiadam Ci, mam potworny problem z Outlookiem. Poza tym zmienił mi się numer telefonu, a przed meczem z Motorem nie odebrałem Twojego maila.
Pozdrawiam
Mario73-Twoje publicznie wyrażone pochlebstwo to miód na moje uszy (a raczej oczy). Nie widziałeś mnie jednak w akcji już dobre kilkanaście miesięcy. A to duuuużo czasu, niestety. Teraz mam nawet problemy z dobiegnięciem do autobusu :) Przy okazji: proszę Cię o podesłanie nowych namiarów na Ciebie!
Wracając do tematu. Panowie-zastanówcie się nad grą na Juvenii, na trawce. W końcu mamy lato, jest ciepło a ciemno robi się stosunkowo późno. Można wynająć połowę boiska i grać na niej wszerz (żeby takie cieniasy jak ja dały radę). Małe bramki+siatki też są do dyspozycji. Knajpka jest zaraz obok, tak więc każdy jest w stanie się tam dowlec pomimo ogromnego wydatku energetycznego.
Panowie a co z 3maja tam jest za darmo no i boisko całkiem niezłe?
I ja jeśli termin mi podejdzie;)
A ja bym jeszcze proponował Piastowską, ośrodek UJ. Asfalt za absolutne friko, pełnowymiarowe trawiasta za 200 (o ile dobrze pamiętam, pewien nie jestem, bo zawsze kopiemy na asfalcie). Nie wiem jak z wynajmowaniem hali, ale też jest.
Jak wam pasi miejsce, to mogę się zorientować.
To, że nas dużo, to nie jest specjalny problem.
Nie liczyłbym na to, że regularnie będzie przychodziło więcej niż 2/3 zadeklarowanych.
a może 30-go sierpnia rozegralibysmy przedmecz między pasiastymi a żółto-niebieskimi fanami ?
Craco a co z nami? Już dawno Cie u nas nie widziałem?!
Będziesz w poniedziałek?
Panowie, najlepiej chyba na początek spróbować na trawiastym, z własnych doświadczeń wiem, że można się za free wkręcić np. na boczne Wieczystej, czy na Bronowiankę. co wy na to?
Na bok Wieczystej to nie bardzo,bo tam przeganiaja...;-)Ale ja jestem za giera by nigth na sztucznej trawce...:-)Z checia sie pisze,tylko nie wiem czy malolatow przyjmujecie...Ale w pilke troche grywam,wiec moze cos dam rade przycharatac...;-)
ja tez oczywiscie chetny;-) mam nadzieje ze na sztucznej trawce zagram w halówkach:) korków niestety nie posiadam:) tylko kiedy i gdzie?:)i ile kasy trzeba brać?
Jacek:
W ten poniedziałek już powinienem być, niedawno byłem , ale ciebie nie było.
Pojadę na te grzegórzki w poniedziałek i popytam co i jak,bo przez telefon nic nieda sie z nimi załatwić.
Maciek i KSCQ-proste,że możecie zagrać!
Z Arka musimy zagrać przedmecz niewidzę innej możliwości.
to jak tyle chetnych to moze by na miejscu podzielic sie i jakis turniej ?;-)
No właśnia,akcja grania w piłkę nabiera coraz większego rozmachu,a taki turniej mógłby okazać się strzałem w dziesiątkę;)
tylko kto z kim w druzynie walczyc bedzie?tak na chybił trafił?
Tym to sie bedziemy martwic w momencie jak dojdziemy do jakis konkretów.
no to czekam na jakoies info;-)
Siemano ja bym chetnie z wami zagrał. Albo jeżeli jest taka opcja to moglibyśmy zagrac nasza piatka na czyjas piatke. czekam na propozycje. Mozemy grac u nas (Oświecenia) albo na innych ale bezpiecznych osiedlach. A co do tego meczu to ejstem jak najbardziej za. ajkby ktoś był chętny do gry to piszcie do mnie na GG. Narazie i pozdro dla wszytskich z forum całego Oświecenia i wszytskich pasiastych kibiców.
Nie podałem gg :) sory moj numer 1879430. Jestem bardzo chetny i napalony na gre. Pozatym mowcie mi To nic ze nie bede grał ale przynajmniej beda nowe znajomosci Narazie pozdro -wczesniejszy wpis caly czas aktualny
będzie/był ten mecz ? nie dostałem żadnego info na mejla.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)