NASZE STARE OSIEDLOWE PRZYSPIEWKI ,Spiewalismy juz to 10 LAT temu a moze i wczesniej
" My jestesmy chlopcy z Biezanowa chlopcy z Biezanowa
jest Nas niemalo
kto na drodze stanie ,ten wpie..... dostanie az bedzie huczalo"
albo
'My jestesmy z Biezanowa,kazdy z nas to dran
nie boimy sie nikogo,nawet zomowskich pał
byle Biezanow istnial,byle Biezanow istnial
Biezanow kochane osiedle me,
tu dostaniesz i okradna cie..."
Wiadomość zmieniona (12-02-04 00:39)
-
-
Dawne przyśpiewki
AIERSCHWDP cierpisz całe dnie bo wiesz ze wisła to najlepszy klubw krakowie a nawet w polsce.JA znam dawnąi dzisiejszą przyspiewke cracovia pasy biało czerwone ku.asy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pozatym śnmigły ryc był kibicem wisły pajace.: Korba sam jesteś pederastą.w tramwaju jest tłok na dworze już mrok kibice na WISŁE jadą .
wy macie kompleksy a nie wisła mieliśćie pisąć fajne przyśpiwki z dawnych lat a wy zawsze musicie użyc wisły do pedalskich przyśpiewek. Sami macie kompleksy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę sobie przypomnieć "bo pasiaste mam serce i pasiastą w żyłach krew" itd. Niech ktoś odświeży.
Kibic ts;
Szanowny kolego (chyba jesteś zadowolony z formy), pragnę CIĘ przeprosić że porównałem was do pederastów. Nie chciałem ich obrazić (tzn pderastów).
Człeczyno!!! Ja tylko przypominałem pewne przyspiewki. Jakbyś przypomniał co na Pasy swego czasy śpiewał gts to pewnie ubarwiłbyś Nasze forum a takto tylko zasmrodziłeś.
Ale miło mi że nazwe swego klubu (jeżeli można go tak nazwać) piszesz z małej litery, pewie zaraziłeś się kompleksami od Nas.
Pozdrawiam, życze miłej polemiki na Naszym forum bo widać na waszym nie mogłeś się ambicjonalnie spełnić.
2430 dni później
UP! Myślę, że warto sobie przypomnieć co kiedyś się śpiewało na Cracovii.
Gaz w wtorbie a w reku milicyjna palka,
to podpora ormowcow chorazy Nawalka,
w calej Polsce i nie tylko dobrze o tym wiedza,
ze w Krakowie na Reymonta same chuje siedza:D
he he Arunia to spiewal jak jechalismy do Rzeszowa na Stal.
Albo tak " Jagiellonia jest zboczona stara kurwa pierdolona razem z wisłą 2 pedały cały sezon się jebały"...Alb " Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi CRACOVIA......"
Gdy dorośniesz synu mój.....
Są dwa koronne klubu....
Jaga się niestety zdezaktywowała. Zostało nam o wyjebanej elektrowni jedynie.
Jeszcze nie teraz ale kiedyś napewno....
całą wisłę weź na chuj
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają ,
wiślak pyta co się się dzieje a tu pasy grają....
Na początku lat 80 ją słyszałem. Uwielbiam te słowa.
W tramwaju jest tłok...
kibic ts Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a pozatym śnmigły ryc był kibicem wisły
> pajace
a kto to był ten :" ryc"??:) i co to za klub "wisły pajace"??:)
Dementor Napisał(a):
> W tramwaju jest tłok...
He he:D
Jedna z moich ulubionych przyspiewek.Zawsze w kazdy piatek komunikuje ta przyspiewka angielskim pajacom ze weekend sie zbliza i moja CRACOVIA gra!!!
Miny ich jak rycze na cala hale...bezcenne:D
[i]"Już impreza się zaczyna idzie Iwan, niesie wina,z dala słychać głos kelnerki idzie Iwan bokser wielki"
"Raz sędzia kupił kozę 3 piątki za nią dał.......( dalsze słowa nie nadają się do publikacji)......."
" A wiślacy to nie ludzie,pokochali( słowo zastępcze) sukę w budzie....( dalsze słowa nie nadają się do publikacji).................."[/i]
A kurde tak se przypomniałem chociaż nie powinienem.
Sluchaj Jezu jak Cie blaga lud.. Wróć Cracovii mistrza polski wróć! My czekamy juz 60 lat, by mieć mistrza polski i w pucharach grać.
8 dni później
pamięta ktoś jak leciała taka stara piosenka jeszcze jak zgody z lechem nie było zaczynało się jakoś tak "Biało Czerwona banda najlepsza w Polsce jest boi się ich legia i boi się ich lech" i tam coś lalal kiedyś to słyszałem dawno temu ale nie pamiętam całości może ktoś z forumowiczów pamięta ? ja byłem zbyt piękny i zbyt młody aby to śpiewać ...
Kilka zdecydowanie do odświeżenia.
Np. zaśpiewać tym dzisiejszym degeneratom "Strzelcie brameczkę to dostaniecie flaszeczkę" - może by ich zmobilizowało ;)
Željezničar Napisał(a):
> Kilka zdecydowanie do odświeżenia.
> Np. zaśpiewać tym dzisiejszym degeneratom
> "Strzelcie brameczkę to dostaniecie flaszeczkę"
> - może by ich zmobilizowało ;)
Albo w szybkim czasie niektórych na odwyk by trzeba było zapisać:)?
O ile już niektórych nie trzeba :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)