Dlaczego jeszcze nikt nie błaga chuliganów o przebaczenie, wybaczenie i danie szansy aby się poprawić i np. zlać mordę jakiemuś Pasiakowi który ma inne zdanie niż "chuliganka";-)
Jeszcze chwila i zaczniecie się lać miedzy sobą jak braknie przeciwnika a.... chyba już to ma miejsce Qumaci wiedza o co chodzi ;-)
-
-
OSTATNI RAZ
W sumie to tak czytam ten temat i tak na poważnie to macie racje. Czas na normalnosc. Cracovia stadionem rodzinnym !! Dla normalnych kibicow nie zwierzat !!
Marcin? Czy ja cos przeoczylem czy Twoj ostatni post to taka nowa forma kpiny? Tu sie robi pomalu cyrk! Jedni mordowac drudzy kochac a jak ja mowie byc obojetnym i sie szanowac po prostu nie zwracac na siebie uwagi to nikt nie dpuszcza ze jest wlasnie ta trzecia mozliwosc!
To powiem tylko tyle, że z nowym Forum przyszedł nowy styl moderowania - 24h na przemyślenie postawy, poźniej już tylko....killer....
MisioPas bo teraz pisze na powaznie
Widzisz stary! To ja juz Cie nie rozumiem! Twoja postawa mi sie wydawala dosc taka anty pojednaniowa a temat osobiscie i Twoje posty odebralem zdecydowanie jako grozby!!!
Czy modersatorzy nie uważają przypadkiem, że sygnaturka ćmoka o ksywie MX jest obraźliwa dla większości?
Czy mogę prosić o reakcję?
MX o ile jeszcze nie zostałeś zbanowany, to podaj mi jeden przykład, kiedy ta pożal się Boże armia pomogła komuś, kto chciał po prostu przyjść na mecz lub pojechać na wyjazd.
Proszę o te liczne przykłady kombatanctwa, a tu nic...
Chyba, że to jest tak zakonspirowana działalność jak Cichociemni w 1943.
Twoje porównanie tej "chuliganki" z Armią Września to jest kolejny przykład na pobełtanie w waszych pustych czachach.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy modersatorzy nie uważają przypadkiem, że
> sygnaturka ćmoka o ksywie MX jest obraźliwa dla
> większości?
> Czy mogę prosić o reakcję?
Gorąco przychylam się do postulatu klarosa.
Podpisem który tam był - i dalej jest - poczułem się
jako kibic Cracovii obrażony
i uważam, że to zdanie obraża ogromną większość kibiców "C".
Wszyscy MX -podobni jesteście jak dinozaury, nie ma dla was przyszłości na Świętej Ziemii. I Dzięki Bogu :) A Wasza pseudoideologia "przydatności" jest niczym innym jak bełkotem z którego można się posmiac ale dyskusja z tym byłaby bezcelowa.
Ja mam tylko jedno pytanie - jakim prawem post człowieka ukrywającego się pod pseudonimem MX (wszyscy wiedzą który) jeszcze wisi na tym serwerze??? Może ja już jestem niedzisiejszy, ale widzę, że już nie ma świętości, których nie można by w gównie wymieszać....
klaros - jest zglaszanie wiadomosci do raportowania :)
FanatyKSC - z calym szacunkiem ale o piatej rano to sie spi ;-))
A tak powaznie, jest sens trzymac jeszcze ten temat otwarty. Chyba wszystko zostalo powiedziane?
Karolo - tak się zastanawiam czy jest sens funkcjonowania tego forum ??
Przecież wszystko o Cracovii już zostało napisane ;-)
Ciekawe podejście do tematu .
Może temat "umrze" śmiercią naturalną tak było by chyba w porządku.
Chyba że chcesz być[b] KUMATYM[/b] i wiedzieć co jest słuszne a co nie i o czym "szaraczki" na tym forum maja dyskutować ;-)
A moze koledze marcin-ksc-3xl ktos się na konto wbił ? Wczesniejsze posty byly z domeny ---.net.autocom.pl czyli pewnie z domu a teraz lecą z ---.waxpol.net Ciekawe...
A możę porwali go kosmici i podmienili na kogoś mądrzejszego?
Tak czy inaczej - kupa śmiechu (mimo wszystko z przewagą kupy).
Trapez tak miedzy nami to ja juz nawet nie wiem co to znaczy "byc kumaty"
Ale i tak sie zminiolo, pamietacie, ledwie rok - poltora temu co drugi post konczyl sie "pozdro dla kumatych!". Z tego wynika, ze jednak my juz chyba jestesmy kumaci :)
Chcialbym przypomniec fanom mocnych wrazen na naszym stadionie (Eredin wczoraj te mysl juz zaznaczyl), skoro normalne argumenty do nikogo nie przemawiaja, ze godzina pracy adwokata w firmie prawniczej wynajetej przez Filipiaka kosztuje min. 240USD. W momencie zamkniecia stadionu dla kibicow nawet na jeden mecz (tu sie z Eredinem nie zgodze - dla profesora bedzie to problem, chociazby finansowy), sfilmowani delikwenci (w koncu milion zlotych wydany na monitoring) beda placic odszkodowanie za puste trybuny, koszty sadowe i prace (kilkaset godzin) wyzej wymienionych adwokatow. Jak to zrobia? Moze sie wczesniej zastanowia biorac do reki cos nieodpowiedniego...
tak czytam czytam i jestem bardzo ciekakwy jak to sie wszystko rozwinie... :>
tak tak marcinowi-ksc-3xl włamali się i piszą za niego!!!rozpierdol co nie!!!
Karolo:
"klaros - jest zglaszanie wiadomosci do raportowania"
No, ale wiesz, ja jestem anarhistyczno-nietechniczny i poza tym nie lubię czytać regulaminów (takie zboczenie życiowe)
Temat, m.zd., należy potrzymać do wtorku - wtedy się skomentuje za jednym zamachem co nasi wielcy kumaci wymyślili.
Jak wieść gminna niesie chuliganka wtopi sie dziś w tłum kibiców na poszczególnych sektorach i będzie za nich śpiewała "jedynie słuszną" ich zdaniem pieśń!
ps.
A propo ochrony ze strony naszych hools, przypomniało mi się jak skutecznie bronili nas przed nowotarżanami nokautując Bogu ducha winnego - kibica Pasów -facia pod pięćdziesiątkę!!! Kto był ten widział!
Za taką obronę dziękujemy !!!
Antidotum na wulgaryzmy-wszyscy razem: CRACOVIAAAA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)