hahaha!
Autor: marcin-ksc-3xl (---.net.autocom.pl)
Data: 14-04-05 22:55
Ten kolega się najbardziej spinał i pisał że to "wasze" internetowe gadanie nic nie da :)) Fajnie widać że coś dało:) Napewno się permanentnie wku*wia! Brawo Pasiacy! Pojednanie+porządek na stadnionie = wielka Cracovia!
-
-
OSTATNI RAZ
wlasnie sie nie wkurwiam na was bo wszystko jest juz postanowione poza wami wiec sie nie ciesz 8-) bo ty nie masz juz teraz nic do powiedzenia na ten temat
Pewnie ustaliłeś że będziecie z Profesorem robić dym! Tak! To jest pewne! I On przeciwko Cracovii! I Ty Brutusie przeciwko Cracovii ? :))
Nie wyrabiam! :)))))
I ja się nabrałem na ten ostatni raz...
No cóż - marcinie-ksc-3xl, pamiętaj jednak, że będzie to pierwszy mecz Cracovii rozegrany na stadionie im. Jana Pawła II...
nie mam o nic pretensji akurat do profesora ani do nikogo z zarzadu bo oni sie zachowali umiejetnie w stosunku do sytuacji a nie tak jak ty
nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze nasz stadion narazie przynajmniej nie zasluguje na takie wlasnie imie
niech zgadne chcesz zrobic "ognisko"
MG dla Twojej wiadomosci nie wszyscy ktorzy zostali zwinieci przez policje po meczu z Legia mieli udzial w zadymie poprostu znalezli sie w zlym miejscu o zlej porze.
Marcin- nie pucuj sie, ze cos wiesz, bo to po pierwsze kijowo wyglada, a po drugie moze sie kolegom nie spodobac :)))
Nic do Ciebie, chlopak, nie mam i zgadzam sie z tym co sie starasz napisac, zreszta jak chcesz to poczytaj sobie moje posty w tematach o "pojednaniu". Odradzam Ci tylko takie aktywne udzielanie sie, bo niektorzy tu chyba ciesza sie, ze moga sie wykazac lepsza sladnia i wieksza wiedza niz Ty.
Korzystajac zokazji serdecznie im gratuluje.
Pozdro.
A ja myśle że mnie nic nie zdziwi po akcjii Interu. Dobrze zorganizowana grupa dużo wiecej znaczy nawet od wielotysięcznego tłumu.
Legia na Widzewie - jakies 10 lat (albo i wiecej) temu zrobiła lepsze ognisko niż Inter
Nawet jezeli na tym meczu wszystko bedzie wygladalo jakby nikt nigdy nie wypowiedzial slowa "pojednanie", zareczam Ci ze to sie z czasem zmieni. Czy tego chcecie czy nie.
To jak woda na nasz mlyn.
Zero tolerancji dla bandytow.
No cóż...
Wyznam, że jestem jednak trochę zaniepokojony.
Miałem okazję czytać (akurat wstrzeliłem się w odpowiednim momencie)
parę postów marcina-ksc-3xl
które zostały potem usunięte przez moderatorów.
"Wszystko jest postanowione" brzmi groźnie, jak zorganizowana akcja potężnej bandy przeciw ogromnej grupie spokojnych (prawdziwych) kibiców.
To jest akcja na krótką metę, na szczęście jest monitoring.
Są trzy możliwości:
1) m. chce się z nami "podrażnić"
2) m. pokaże, że potrafią robić różne rzeczy na stadionie ładnie i spokojnie
3) m. chce pokazać, że naprawdę rządzi banda zwolenników rozboju i śpiewanie "Wisła to..." jest jedną z najłagodniejszych rzeczy jakie ta banda może robić.
Jeśli zachodzi możliwość 3) (a dopuszczam ją)
- to nie wiem, kiedy do nich dotrze, że oni szkodzą Cracovii.
Gdyby rzeczywiście chcieli rozrabiać - stadion jest monitorowany -
mam nadzieję, że będzie to ostatni mecz, który m. i jego kumple obejrzą na tym stadionie.
kkk_84 napisał:
> MG dla Twojej wiadomosci nie wszyscy ktorzy zostali zwinieci
> przez policje po meczu z Legia mieli udzial w zadymie poprostu
> znalezli sie w zlym miejscu o zlej porze.
Akurat mnie nie musisz przekonywać o głupocie policji i waleniu przez nich na ślepo. Niecały rok temu oberwałem kolbą mossberga przez plecy (ale do dziś ich włóczę po prokuraturach :-)))
Nabijałem się tylko z wyrażania solidarności z każdym kibicem Pasów zamkniętym przez psiarnię (w myśl zasady "winny czy niewinny ale kochamy go bo nasz"). Ciekawe czy ci ludzie odważą się pójść na ich procesy - bez kominiarek i krycia się za plecami innych.
mg napisał(a):
> Zważywszy na liczbę przymkniętych po Legii (chyba ponad 10-ciu
> ma sankcje) to już będzie wstęga dookoła boiska "Ciapek,
> Plastik, Fujara, Ćmojtek, Picuś, Misiu, Pitbull, itd, itp. -
> jesteśmy z wami".
> Po głebszym zastanowieniu, hasło "jesteśmy z wami" może się
> okazać prorocze...
mg jak to mówi teraz młodzież, miażdzysz ziomal, po prostu miażdżysz!!!
Mnie tytul tego watku zmobilizowal by cos zmienic, w zwiazku z czym przekazuje, ze 12.04.05 ostatni raz uzylem na forum nicka Lexal i teraz bede sie pokazywal (jak zwykle rzadko) pod obecnie widniejacym imieniem. Pozdrawiam.
Zapowiada się ciekawie :):)
Może ustawka sektor D kontra C??
chlopaki pokaz kto rzadzi Cracovia tak naprawde i takoto zjebal sie calkiem dobry klimat w CRacovii!!! nie zdziwie sie jak zaczna krzyczec hasla typu-
"Cracovia to my "
smiesny jest dla mnie "kibic" ktory nie zna skladu swojej druzyny
Wojna wypowiedziana piknikom? LOL
No proszę, a jeszcze niedawno śmiali się z nas, a tu jednak zaleźliśmy im za skórę...
Ja typuję, że przez cały mecz będzie śpiewany "Hymn" czyli "Wisła to...", natomiast piknikom będą wymierzane kary - za nieśpiewanie skrojenie szalika, a za gwizdanie i zagłuszanie siekiera w plecy, a co! - nauczą się szacunku internetowi napinacze!
LOLROTFL
Czy tu czodzi o coś w stylu "pojednanie albo wpierdol" ??
[i]Zważywszy na liczbę przymkniętych po Legii (chyba ponad 10-ciu ma sankcje) to już będzie wstęga dookoła boiska "Ciapek, Plastik, Fujara, Ćmojtek, Picuś, Misiu, Pitbull, itd, itp. - jesteśmy z wami".
Po głebszym zastanowieniu, hasło "jesteśmy z wami" może się okazać prorocze...[/i]
mg, miałem ciężki dzień, ale dzięki Tobie napięcie zostało rozładowane... Dziękuwa Ziom!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)