Podpisuję się oburącz!
Trzeba naciskać na klub.
Bandyci albo my - wybór należy do Ciebie (profesorze Filipiak).
Jeśli klub się za to ostro weźmie to za pół roku będzie spokój. Na początek - zamknięcie wyszynku przy stadionie, egzekwowanie zakazu publicznego picia wokół stadionu, wyłapywanie alkoholu na bramkach, niewpuszczanie pijanych, psy wytresowane na konopie indyjskie przy bramce, testy narkotykowe. To wszystko może zrobic klub we współpracy z policją.
-
-
CRACOVIA TO MY!!!
Za, za, za, Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,Za, za, za,
- ale czemu ja ??????
Chyba, ze mam być pierwszą ofiarą tych, którzy ewidentnie władzę tracą.
Oczywiście tak.
I marzę o tym, żeby kiedyś zlikwidowano tą koszmarną metalową kratę oddzielającą publiczność od płyty boiska. Tak jak to było przed laty - co można zobaczyć na archiwalnych zdjęciach.
Brawo!!!!
oczywiście jestem na tak
> Bandyci albo my - wybór należy do Ciebie (profesorze Filipiak).
może by tak ktoś taki obrazek zrobił? do sygnaturki? ja nie umiem takich migających...
I ja się dopiszę chętnie
Bowiem takie momenty
Trzeba wykorzystać skrzętnie
Aby usunąc wrogie elementy
Na pewno się nie poddamy
PASIAK to człowiek z rozumem
Znikniecie głupie chamy
Nie skryjecie się za tłumem
Chcę przez to powiedzieć że jestem za!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
ZA!
Szacunek gtx !!!!
PS. do marinero i innych ludzi małej wiary:
"... CRACOVIA TO TAKŻE JA I TY..."
jak się chce to wszystko się da bracie, wszystko!!!!
Wiadomość zmieniona (11-04-05 23:38)
Ja też za!
Ale obawiam się, że nic z tego, nawet jeżeli jest nas dużo.
Oczywiście, jestem za.
I też popieram opublikowanie.
Na pewno w mini-informatorze dawanym każdemu przed następnym meczem.
A koniecznie trzeba dotrzeć z tym do prasy krakowskiej.
Może też przez Darka Guzika ze "Sportowych faktów" na ich stronie www?
Jestem za.
A może zrobić z tego wspaniałego wiersza coś w formie ulotki i rozdawać każdemu wchodzącemu na stadion? PASY (jeżeli miałby się tam ukazać) nie wszyscy kupują a takie coś można by było wcisnąć każdemu do ręki. Niech ci co nie wiedzą co to forum (a takich jest dużo) też przeczytają. Może choć paru zrozumie przesłanie tego wiersza.
Widzę, że pomysł juz padł wyżej, ale chyba jest wart powtórzenia
Wiadomość zmieniona (11-04-05 23:37)
Zbyt wielu ludzi oddało swe serce Cracovii żeby zwyciężył bandytyzm.
Daliśmy Polsce sygnał do zmian. Nie dajmy tego zepsuć.
Szacunek GTX.
www.pojednanie.net
Cracovia na zawsze !!!
Trabant: ludzie, ktorzy umieli sie pojednac, czy porzucić chuliganskie nawyki juz to zrobili (prwdopodobnie przy okazji Mszy) i ich nie trzeba przekonywac rymowankami. a ci najzatwardzialsi- no cóż . . . :|
Spróbować nie zaszkodzi .....
Niech ci wszyscy, ktorzy sa "Zazazaza" pojda na najblizszym meczu do tych, wobec ktorych sa "przeciw" i niech im o tym powiedza.
Jestem za!
Bandyci precz ze stadionów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popieram.
Trzeba dać odpór chuliganom.
rabin jest z wami
Wiadomość zmieniona (11-04-05 23:54)
SPrzeciw!;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)