Bezmózgom na EL PASO powiedzmy stanowcze WON!
-
-
CRACOVIA TO MY!!!
o tak tak własnie:)
absolutnie za
o Prosze i publikacja w wybiurczej ;-)
Dariusz Mróz: Za szybko na cud
wak 11-04-2005 , ostatnia aktualizacja 11-04-2005 20:54
- Udostępnienie zapisów wideo policji z tego, co się działo, nie jest wielkim problemem. Trzeba chuliganów eliminować z meczów - mówi szef najważniejszej w Cracovii części kibiców - Grupy 100 - Dariusz Mróz. Grupa 100 wsparła klub w najtrudniejszych chwilach, gdy wegetował w III lidze.
Waldemar Kordyl: Z dużym przekąsem wspomina się teraz, po zadymach po meczu Cracovia - Legia hasło pojednania, jakie padło zaledwie trzy dni wcześniej.
Dariusz Mróz: Chciałbym, by taka chwila jak msza na stadionie Cracovii trwała wiecznie. Niestety, okazało się, że za szybko na cud nad Wisłą.
Ilu było chuliganów na stadionie Cracovii?
- Mały procent. Powiem: zdecydowana większość nie potrzebuje pojednania, bo od zawsze interesował ich kulturalny doping i oklaski dla obydwu drużyn. Zawsze znajdzie się jednak element zainteresowany zupełnie czymś innym.
A gwizdy na trybunach?
- To normalni kibice zagłuszali w ten sposób wszelkie próby antydopingu ze strony chuliganów.
To może wywieszenie flagi Polonii Warszawa podziałało na kibiców Legii jak czerwona płachta na byka?
- Jeżeli na kogoś źle działają flagi, to czego mamy się spodziewać? 95 procent kibiców nie interesują flagi, tylko to, co się dzieje na boisku.
W trakcie meczu chuligani Cracovii przemieścili się w stronę sektora gości, nałożyli kaptury, wyzywali, a nawet rzucali różnymi przedmiotami w kibiców Legii.
- Nie znam tych osób i ich ciemnych emocji. Klub olbrzymim kosztem zamontował profesjonalny monitoring. Myślę, że udostępnienie zapisów wideo policji z tego, co się działo, nie jest wielkim problemem. Trzeba chuliganów eliminować z meczów, a później pilnować, by już nigdy ponownie nie zostali wpuszczeni na stadion.
Ma Pan inne sposoby na walkę z chuliganerią?
- Dlaczego nie wykorzystywać sprawdzonych doświadczeń innych państw, np. Anglii? Tam prawo nakazuje chuliganom stawić się na komisariat policji w godzinie meczu. Krótkotrwałe zatrzymania są bardzo skuteczne.
W Polsce PZPN wprowadził karty chipowe...
- Czy ktoś słyszał, by komukolwiek odebrano tę kartę za awantury? Prawo jest martwe, bo nie jest egzekwowane. Dla przykładu: nie przypominam sobie, żeby policja przekazała kiedykolwiek klubowi listę chuliganów, których nie należy wpuszczać na obiekty sportowe.
[b]
Przeczytane na www.cracovia.krakow.pl
Cracovia Wojtyła, Kałuża, Steblecki,
Cracovia Marchewczyk, Filipiak, Turecki,(...)
CRACOVIA TO TAKŻE JA I TY!!! (...)
Złodzieju, dilerze, z osiedla gangsterze!!!
Ja w waszą pasiastość kompletnie nie wierzę!!!
Nie wierzę, że noże, promocje, dragi,
Wpisane być muszą na nasze flagi, (...)
Wszyscy prawdziwi "Pasów" kibice
Zacznijmy działać, dość pesymizmu,
By odciąć Cracovię od BANDYTYZMU!!![/b]
Wiadomość zmieniona (11-04-05 21:18)
Romper - a oni znają? jak wychodzą na krojenie, szycie czy jak tam nazywają w swym zakłamanym języku napaść i kradzież?
a gtx'em zgadzam się, naturalnie.
gtx,popieram w kazdym calu.
Nie moge się nie dopisać ZA.
gtx - jestem pod wrażeniem, 100% racji !!!!
A może by tak zorganizować ochrone wewnetrzną stadionu, którą zajeli byśmy się my kibice, poprostu zorganizowana grupa zasiada przy sektorze gości z jednej i drugiej strony i jeżeli pojawia się jakiś "z dupy kozak" to odrazu na glebe gościa i wyprowadzamy go poza stadion.
Typek podaje imie i nazwisko, robimy mu foto i publikujemy np. w pasach, na necie i koniecznie na telebimie na stadionie. Stworzymy liste debili i będzie choćby początek.
brawo gtx popieram jak najbardziej
miałem już przestać chodzić na mecze ale wierzę że normalnych, pikników i emerytów jest wielu. MAM DOŚĆ CHAMSTWA I PIJAŃSTWA NA MECZACH.
SUPER JESTEM ZA !!!!!!
ZA
"Postanowiliśmy, aby istniała między nami umowa
Chcemy z tobą zawrzeć przymierze, że nie uczynisz nam nic złego,
jak i my nie skrzywdziliśmy ciebie i pozwoliliśmy ci spokojnie odejść"
Księga Rodzaju 26,27
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
jestem za
Oczywiście jestem ZA !
Wiersz po prostu "miażdży" (jak mawia mój syn)!
Pozdrawiam !
Za i jeszce raz za. Bandytom powiedzmy KONIEC!
Wierszyk wspaniały, całym sercem jestem ZA !!!
I jestem pewien że jest nas większość.
Teraz musimy to udowodnić na stadionie i nie tylko.
Wielki szacunek. 100% poparcia.
CRACOVIA to my!!!!
Oczywiście popieram w 100%.
Nie mam siły dłużej świecić oczami za osiedlową patologię i półmózgich bandytów podszywających się pod kibiców Naszego Klubu...
Cracovia to MY!! - Normalni kibice...
Ja jestem za:)
Za. Niech to dla wszystkich będzie jasne, że rozróby wszczyna nie Cracovia, Legia czy GKS, ale bandyci. Zupełnie osobny klub w naszej lidze.
Romper Stomper napisał(a):
> Lecho3- ''Zastanawiam się, czy jest jakaś możliwość uzyskania
> przez policję możliwości odbierania tym bandziorom symboli
> Cracovii to jest czapek, szalików i koszulek.''
>
> Wpis rodem z PRL-u , znasz pojęcie własność prywatna ??
Tak i pojęcie własności prywatnej obejmuje też logo Cracovii.
Nie mozesz go używać bez zgody właściciela.
100% poparcia!
A KRYMINALIŚCI PRECZ Z KAŁUŻY!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)