Z mojej strony pełne poparcie.
Wiadomość zmieniona (11-04-05 15:48)
-
-
CRACOVIA TO MY!!!
Jestem za oczywiscie !!!
I tak wogule to kolejny swietny wiersz, gtx - mam nadzeje ze wydasz jakis tomik bo jestes poprostu swietny naprawde !!!
oczywiscie ze jestem na TAK!!!
100% a nawet więcej poparcia - dość bandytyzmu na " Świętej Ziemii"
gtx, z kazdym kolejnym wierszem, coraz bardziej mnie zadziwiasz! :D
gtx wyślij to do gazet w formie listu lub z propozycją opublikowania w jakimś hyde parku
warte to jest szerszego audytorium niż nasze kulturalne forum
Bardzo dobrze napisane.
Zdecydowanie za.
Zastanawiam się, czy jest jakaś możliwość uzyskania przez policję możliwości odbierania tym bandziorom symboli Cracovii to jest czapek, szalików i koszulek. W lecie się nie przeziębią. A jestem pewny, że mogłoby to pomóc. Przecież oni hańbią nasze barwy i poniżają w opinii publicznej, a to jest karalne. Więc wyrok o odebraniu im tych barw byłby zasadny i chyba skuteczny. W dodatku trochę ośmieszający
jak zawsze gtx trafiłes w sedno sprawy 100 % poparcia
Wiadomość zmieniona (11-04-05 15:53)
ZDECYDOWANIE TAK !!!!
Drodzy Przyjaciele z Forum.
Ja jestem tylko forumowym rymoskładaczem i nie mam żadnych możliwości, ani wydrukowania, ani dotarcia z tym tekstem do Klubu. Jeżeli wy coś możecie zrobić to macie moje pełne błogosławieństwo i wolne prawa autorskie. Niech zobaczą, że Cracovia to nie nożownicy!!!
Wiadomość zmieniona (11-04-05 15:08)
Jako że jestem mieszkańcem wojewodztwa w Centralnej Polsce ;) wiec tekst wyslalem do redakcji sportowych dwoch najwiekszych gazet w regionie:) zobaczymy czy jutro pojawi sie on chociaż w jednej gazecie !!
100% poparcia....
- tylko jak je zamienić w czyn? wszystkie pomysły przecież nie dotyczą nas ale właśnie tych bandytów, których słowa nie zmienią :-(
pozdrawiam!
Za, za i jeszcze raz za!
Super. Trzeba to gdzieś opublikować, choćby nawet w "PASACH".
Może dotrze to choćby nawet do kilku bezmózgów i zmieni sie ich zachowanie. To juz bylby sukces.
Pozdrawiam prawdziwych kibicow.
a czytaliscie juz ???
[url]http://sport.wp.pl/kat,1740,wid,6969700,wiadomosc.html?rfbawp=1113225724.986[/url]
No właśnie chodzi o to, żebyśmy podobnych rzeczy nie musieli czytać!!!
Ja jestem za.
Każdy kto brał udział w walce powinien mieć zakaz wejścia na obiekty Cracovi. Nie potrzeba do tego chipów, wystarczy że taki koleś bedzie musiał zgłosić się
, w 15 minucie meczu Cracovii, do dzielnicowej komendy Policji. Tyle wystarczy.
Oczywiście za.Rano miałem okazję obserwować kibiców Legii w W-ie na dworcu.Spokojni,kulturalni weseli ale kilku było już o 7-ej pijanych.Moim zdaniem to właśnie alkohol w 90% robi z młodych stadionowe bydło i rodzi bandytów.Na początek od władz klubu należy wymóc respektowanie zakazu wejścia na stadion pod wpływem,zarówno swoich jak i przyjezdnym.
Mamy prawo tego bezwzględnie żądać.
Zdecydowanie ZA !!!
Ponieważ nikt już chyba nie wierzy, że słowem uda sie dotrzeć do wandali i bandytów, ŻĄDAJMY ZDECYDOWANEJ POSTAWY KLUBU !!! STOP DLA OSÓB ZAINTERESOWANYCH WYŁĄCZNIE ROZRÓBAMI !!! STOP DLA OSÓB NIETRZEŹWYCH !!! Dla nich nie ma miejsca na NASZYM stadionie, a najlepiej na żadnym stadionie !!!
P.S. Czy nie można było wydarzeń z końcówki meczu przewidzieć, gdy banda "w kapturach" zbierała się w okolicy sektora gości od początku meczu? Czy nie była to sytuacja jak w meczu z Ruchem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)