Wszystkich chętnych którzy chcą iść pochodem na mecz z Legią prosze o przybycie pod Skarbonke 2-2.5godziny przed meczem, żeby spokojnie dojść na stadion i wejść na sektory
-
-
POchód przed meczem z Legią
ale dzisiok jest koniec pojednania... więc może być ciekawie...
nie dzisiok tylko jutrok. :)
Kasandry ...................(ocenzurowano)
No, mamy rzeczywiście niecodzienny czas... Dzisiejszy "Dziennik Polski" donosi, o czymś, co nie zdarzyło się w naszym mieście od dziesięcioleci:
[i]Wczoraj do wieczora na krakowskich drogach nie wydarzył się żaden wypadek. Policja Drogowa interweniowała w Krakowie i w powiecie krakowskim w zaledwie 7 kolizjach.[/i]
Dzisiok jest koniec;)
Ludzie to jest poprostu CUD ;)
8-): to jo nie wiedziołech że nie dzisiok tylko jutrok... dobrze że mnie poprawiłeś... tak czy siak żadnego pochodu z Legią nie chcę... może będzie normalniej w tym kraju, każdy będzie bezpieczniej mógł się przemieszczać po ulicach miasta, ale pochody z innymi (dotychczas wrogimi kibicami) teraz to już dla mnie gruba przesada... podobnie jest faktem iż nie chcę widzieć jutro na naszym meczu waszych kibiców w barwach dopingujących KSC - a takie głosy się pojawiają że się wybieracie. Ze skrajności w skrajność - nie wiem po co. Wystarczy że zapanuje NORMALNOŚĆ!
Dementor - Nos mnie QRDE kapke podbudowoł tom wypowiedzioł bom myslał, ze sam ze swoim zdoniem jestem;)
Jak dla mnie - ZGODA -NIE
- NORMALNOSC -TAK
Dokładnie tak Dementor, dokładnie tak...
Dementor ma racje - to jest gruba przesada, aby kibice wisły dopingowali Cracovie. Każdy ma swój klub, swoje barwy, swoje stadiony - nie róbmy paranoji. Wystarczy, że bedziemy się szanować i nie będzie zadym w mieście. Ja np. nigdy bym nie poszedł na mecz wisły po to, aby tej drużynie kibicować - to jest absurd !!!!!!!!!!!
Szanujmy się i to wystarczy !!!!!!!
CRACSA NA MAXA !!!!!!!
eee Demek - to nie marsz, to pochod :)))
dla wszystkich chcacych jakis wspolnych pochodów bo juz na temat pomysłów o zgodzie z wisla nie bede sie wypowiadal bo co poniektórzy powinni za swoje posty porzadny wpierdol dostac tak rzeby wrócic do szarej codziennosci od dzisiaj jest koniec rozejmu !!!
q
No wiem że to już koniec zgody. Ale chodzi mi o toeby jutro sobie przemaszerować Ulicami Krakowa na stadion i pokazać Wiślaką kto rzadzi w Krakowie i kto jest najlepszy:D:D. Więc jest ktoś chętny na ten pochód jutro???
C=R=A=C=O=V=I=A K=R=A=K=Ó=W
no i zaczynam się zastanawiać, czy przez normalność wszyscy rozumiemy to samo...
czy to jest sytuacja, gdy mogę swobodnie i bezpiecznie przemieszczać się po mieście w barwach, bez ryzyka dostania po ryju?
a może wojna totalna, bez zasad, bez honoru?
a może totalne pojednanie, Hutnik Wisła Cracovia Forever?
czy normalność to przywitać piłkarzy Legii brawami, czy też gwizdami, a może bluzgami? a co z kibicami? brawa, czy bluzgi? a czy Liczka będzie "Wiślackim psem", któremu nic innego jak "do budy!" nie wypada krzyknąć, czy może po prostu trenerem (skądinąd bardzo sympatycznym) naszego rywala, ale nie wroga?
a co z derbami, a dokładniej z dywanem szali? palić czy nie palić, oto jest pytanie, ale sądzę, że kumaci nie mają takich dylematów. szkoda, bo przecież każdy szal to jedna upokorzona, zastraszona, pobita osoba... tak sądzę, bo przecież "chuligani" nie bujają się w barwach, co nie przeszkadza im mienić się kibicami, i to najwierniejszymi...
wczoraj byłem na marszu powodowany raczej ciekawością, jako obserwator bardziej niż uczestnik. i widziałem mnóstwo młodych ludzi, którym radość sprawiało bycie obok siebie, a przede wszystkim czułem wszechobecną ulgę: jestem w barwach i nic mi nie grozi. czy to jest normalne, czy nie?
wychodząc z mszy na naszym stadionie zamieniłem parę słów z typkiem z Wisły. on mówi, że za tydzień, dwa, najdalej przed derbami wróci normalność - czyli prawo dżungli, napieprzanka bez zasad. my (byłem z kumplami) tłumaczymy, że normalność to jest wtedy, kiedy nikt nie zainteresowany mordobiciami po twarzy nie dostanie, że nie musimy się kochać, ale przynajmniej żeby można było chodzić w barwach po mieście. na to rzeczony Wiślak, w zadumie: "no, dobra. zgoda, można się bujać w barwach... ale nie te sk... z Legii" - no ręce opadają.
więc jak to jest z tą normalnością, Panowie?
wydaje mi sie ze Pepkowi90 chodzilo o przemarsz tylko kibicow Cracovii a nie Wisły i Legii
> powinni za swoje posty porzadny wpierdol dostac tak
> rzeby wrócic do szarej codziennosci od dzisiaj jest koniec
> rozejmu !!!
Jasne, niejaki dev pomógł nam wrócić do "szarej codzienności" - naszym wp... a obcym kosę pod żebro! Koniec rozejmu! Wracamy do bandyckiej normalności.
Od pogorszenia się stanu zdrowia Ojca Świętego nie pisałem na forum. Zbyt to przeżywałem żeby o tym pisać, ale też dlatego, że nie wierzę w cudownie nawrócone rzesze prymitywnych bandziorów. Nie chciałem swoją pisaniną psuć atmosfery.
Miejsce zbrodniarzy jest na krześle elektrycznym albo w kryminale. Bandytów należy się pozbyć ze stadionów a po osiedlach powinna ich ścigać bezwzględnie policja. To jedyny sposób na pozbycie się ich.
Z chorym na wściekliznę psem nie prowadzi się debat (i nie zaprasza się go z wizytą do domu - to uwaga pod adresem właścicieli forum).
mg. dev to dzieciak, tyle jego co sie napnie na forum
Maniex - a ojciec pasa nie ma "rzeby" go na dobrą drogę sprowadzić?
Poza tym dzieci i ryby... Szkoda, że nie na naszym forum.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Poza tematem - pożyczę na mecz z Legią komuś normalnemu swój karnet. Leże po operacji kolana i nie dam rady się zebrać a szkoda żeby się marnował.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)