Prasa pisze że ma poparcie prezesa Filipiaka.
Rozumiem trenera pieści się chucha i dmucha na drużyne. Broni zawsze.
Ci mu takiego wstydu w zamian narobili.
"Dywagacje o ?nieprzychylnej grupie osób" sprawił, że powrócił temat nieporozumień na linii Stawowy - Albin Mikulski. Prezes Filipiak sprzeciwia się takiemu stawianiu sprawy. - Mikulski jako menedżer ma swój zakres obowiązków i wywiązuje się z nich dobrze. Obecnie pracuje nad zorganizowaniem w maju 2006 roku turnieju na stulecie klubu, na który chcemy zaprosić Spartę Praga, Ferencvaros Budapeszt i Austrię Wiedeń. I Mikulski dobrze wie, że nawet gdyby Stawowy zrezygnował, czego bym nie chciał, to on nie zostanie trenerem - mówi Filipiak."
-
-
Stawowy zostanie:-)
Hmmm a ja czytalem ze na stulecie ma byc turniej z Interem i Milanem :)
oj, akurat te drużyny to świetne anwiązanie do Galicyjskich tradycji :)
Mazan będzie miał znowu duże pole do popisu!
Dupa jaś ja bym tam wolal Milan
Arro napisał(a):
> Hmmm a ja czytalem ze na stulecie ma byc turniej z Interem i
> Milanem :)
toż to pionki nawet nie mają własnych stadionów ;-)
To by akurat było nawiązanie do aktualnej rzeczywistości ;)
Wesołych Świąt.
Wiadomość zmieniona (26-03-05 16:42)
No tak to zacząć temat i go kontynuować...
w sumie Milany można by podciągnąć bo do 1866 roku Mediolan byl czescia Cesarstwa Austriackiego tak jak i Kraków, no ale to tak na siłe:)
Myslalem jak podciagnac Londyn i Barcelone, ale nie mam pomyslu:)
Barcelona jest (niestety) częścią Hiszpanii a tą daaaaaawno temu też rządzili Habsburgowie.
Na Londyn nie mam pomysła...
Ja też wolałbym Milan bo to też PASY:)
A co Inter, nie - PASY?
Ja w 100% wole Milan , dla mnie to 2 klub po Cracovii ;) i mam nadzieje ze zdobeda lige mistrzow w tym sezonie
Z Londynem prosta sprawa. Kiedyś Rzymianie założyli niejakie Londinium (czy jakoś tak), a Rzymianie to przecież poddani papieża, a kto jest papieżem - proste Pasiak. :)
I wszystko jasne w wątku o Stawowym :)
Inter też PASY, ale wolę Milan:) Choć i LAZIO by było ok......tylko że g.wubecka by nas zjadła, kordyl padł by na zawał (ale przynajmniej potem byłby spokój:)
Lazio? Ci faszyści? Jeśli Rzym to tylko AS Roma!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)