Mam pytanko....Wie ktoś czy w najbliższym czasie sektor dla gości zostanie przeniesiony na druga stronę stadionu??Czy nie daj Boże zostanie w tym samym miejscu....
-
-
Co z sektorem dla gości??
To chyba już kolejny temat o tym.
Faktem jest, że kiedyś mówiono o tym, że zostane przeniesiony. Potem ucichło. Wziąwszy pod uwagę, że stadion bedzie przebudowywany, to chyba nic nie bądą zmieniać. Zresztą tak prawdę powiedziawszy byłoby to bez sensu. Po przebudowie, oczywiście mam nadzieję, że będzie inaczej.
Jeżeli będzie tak jak piszesz..............To coś czuje że derby odbędą się bez udziału kibiców gości............. :-/
I Legii tez bo sobie nie wyobrazam kibicow obu tych drozyn zaraz kolo Algi oddzielonych slabym metalowym plotem ;)
a czy w ogóle sobie Maciuś wyobrażasz na czym polega piłka nożna ??
że kibice są nieodzownym jej elementem ??
co to za gadanie że sobie nie wyobrażam kibiców tych drużyn ??
trzeba ruszyć dupą lub głową żeby właśnie byli na tych meczach a nie przed TV
No sami pisaliscie ze policja cwiczyla na obecnym sektorze D, tak wiec moze jest w planach przeniesienie klatki
No niekoniecznie... mogli ćwiczyć na inną ewentualność.
Kocur wiem ze pilka jest dla kibicow ale wiesz jacy sa nasi "kibice" i jak byl Gornik Zabrze u nas to juz fruwaly plyty chodnikowe a co dopiero jak bedzie Legia nie mowiac juz o Wisle.
Mentny na jaka inna ewentualnosc, bo nie rozumie, przeciez powinni sie starac o spokuj na sektorach przy;eg;ych do klatki a nie o sektor po przeciwnej stronie, ktore sa oddzielone dlugoscia boiska, wytlumacz mi o co CI chodzilo bo nie jaze.
Maciek - wszysko ok - ale małe sprostowanie :
"Wasi kibice" ;););););)
Wiadomość zmieniona (24-03-05 21:08)
kkk - zdziwilbys sie co oni tam dzis cwiczyli hahahah
caly stadion dzis pacyfikowali, łącznie z VIPami!
i cwiczyli na tym co jest czyli z tego wniosek ze sektor przyjezdnych zostaje tam gdzie jest!
Przystadionowe knajpy przed meczami ryzyka powinny być zamykane. Czy jakiś cieć z gminy na to wpadnie?
na derby raczej będą zamknięte.....a alkochol to na 100 % będzie zabroniony
Kocur77 nikt tu nie mówi że nie chce kibiców przyjezdnych z tym że jest mały problem........Jeżeli sektor nie zostanie przeniesiony to niestety podejrzewam że na Legii będziemy mieli powtórkę z meczu z Ruchem i mecz z ten będzie ostatni z udziałem kibiców gości.Dziwię się że nikt rozsądny na to nie wpadł a czas nieubłaganie leci.Zastanawiam się czy nie jest to celowe działanie MO aby derby odbyły się bez Wiślaków.....Mam nadzieje że do tego nie dojdzie.
poprostu MUSZĄ im zrobić inną trase !!!
jaki problem ich podwieźć od strony kijowa ?
Wygląda na to że będzie przeniesiony...
oby jak najszybciej ...
do 10 kwietnia czasu coraz mniej ...
jak tego klub nie zrobi to po tej dacie to juz możemy zapomnieć o przyjezdnych i to nie tylko do końca sezonu ale ze względu na planowana budowe nowego stadionu na parę nastepnych lat ...
kkk_84, oczywiście chodziło o to, że mogli sobie ćwiczyć ewentualną pacyfikacje naszych kibiców na obecnym sektorze D. Boję się tych dwóch meczów i znowu nie o wynik mi chodzi.
Swoją drogąfajnie jak się widzi że ćwiczą pacyfikacje a nie zabezpieczenie lub selektywne eliminowanie ognisk zapalnych/....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)