nie chcialo Wam sie spiewac to zwalacie na pogode :P
-
-
SONDA: Doping na Łęcznej
kkk_84:
to daj znac w tym temacie co z tym CD, chce posłuchac tego meczu...i go skomentować
Ap napisał(a):
> Cytat z forum Górnika:
>
>
> "Wyjazd ciekawy , Cracusy robią niesamowite wrażenie.
> I te ich : Hej , Hej , Cracovia! To trzeba usłyszeć na żywo
> I cytat dnia Hardcore pod stadionem przed meczem : '' o ku**a ,
> ja nie wysiadam ''
>
>
WITAM.
Ja też wypowiem się na temat dopingu.
Na pewno stać was na więcej,każdego stać na więcej,ale okrzyk HEJ HEJ CRACOVIA robi niesamowite wrażenie byliśmy pod wrażeniem.
Jeżeli chodzi o Cytat dnia zaczerpnięty z naszego forum "K**** ja nie wysiadam" Chodziło o to że nie mogliśmy trafić na swój sektor i jeździliśmy wokół stadionu,przejeżdżając koło waszych kas biletowych itp.Może kojarzycie Małego BUSA CZERWONEGO.Doping naprawdę spoko szczególnie te Wasze HEJ CRACOVIA,pod koniec niepotrzebne bluzgi na Wisłę,zamiast dopingu dla swojej druzyny.Dzieci koło naszej klatki zamiast na dopingu skupili sie na nas Wiadomo najlepiej wyklnać kogoś z 10 metrów,zresztą jak jest się u siebie i ma sie 1,5 wzrostu 12 lat to co innego pozostaje Jeszcze z takim skrupulatnym pyraniem to sie nie spotkałem przed żadnym z meczy.
Chciałbym was zobaczyć w akcji z Legią czy Wisłą -Wiadomo większa mobilizacja no i oprawa.
Pozatym pogoda zrobiła swoje,strasznie lało,i nie było bramek.
Wiadomość zmieniona (19-03-05 23:54)
Doping średnio na 4, jak na taką ilość ludzi i pogodę całkiem dobrze. Dużo lepsza I połowa, największe kłopoty z synchronizacją sektorów, im później tym było z tym gorzej. Niepotrzebnie tyle na gts, szczególnie w końcówce meczu. Musimy nowy przebój wymyśleć, bo lokomotywka niestety już coraz mniej entuzjazmu wywołuje.
Górnik Łęczna napisał:
> Dzieci koło naszej klatki zamiast na
> dopingu skupili sie na nas Wiadomo najlepiej wyklnać
> kogoś z 10 metrów,zresztą jak jest się u siebie i ma sie 1,5
> wzrostu 12 lat to co innego pozostaje Jeszcze z takim
> skrupulatnym pyraniem to sie nie spotkałem przed żadnym z
> meczy.
To smutne, że nikt nie panuje nad tymi gnojkami. Jacy oni odważni! Wstyd nam robią i tyle.
Znów ukłon w stronę klubu! Gdzie jest ochrona??? Czemu nie pogonią gnojków?
Pozdrowienia dla kibiców Górnika. Dobrze, że byliście.
Boże dramat.....;] jednym przeszkadza sikanie drugim że jakieś,, gnojki" 12 - letnie wyzywają przyjezdnych itd. itp. to pytam się was wy napewno chodziliscie na 3 lige??? gdzie pod czas deszczu wszyscy na loży vipoów się chowalismy? w drugim temacie to powtórze ... WODA SODOWA !!!
Kid - przeciez nie mowilem serio, nie widzisz ze mrugam okiem ;)
Ja sie nie moge zgodzić żeby C miało 1, bo jeszcze mam troszeczke chrypki wiec chociaż o 1+ poprosze. Mg ja po obiadku byłem i siłe miałem a co do pogody to nie wiem po co parasolke brałem, bywało gorzej. Natomiast w zaistniałej sytuacji poważnie rozważam ogladanie meczu z ległą z D, ale też sie boje że na C juz prawie nikogo nie będzie do śpiweania ;)
A przesówajcie sobie to gniazdo gdzie chcecie, z aktywnymi piknikami i tymi co sie jednak nie poprzeżucali zrobimy wam drugą strone :)
[b]Jestem piknikiem i o tym wiem
o tym wiem że jestem piknikiem
gardlo zdzieram, śpiewam i krzycze
jestem poprostu kibicem[/b]
BartAcid: jak dla mnie C moze nie spiewac byleby D rozpierdalalo...
Gdyby wszyscy, ktorzy chca dopingowac na Legii przeniesli sie na D to by bylo zajebiscie :D
Nie jest tak źle z dopingiem, co poniektórzy to nieźle przesadzają. Nie obrażając Górnika Łęczna - Górnik Ł. to nie Legia czy Wisła. Na te drużyny dopiero będzie mobilizacja. Panowie i panie, malkontentem mówię STOP:)!
Wiadomość zmieniona (20-03-05 10:17)
no ja zapraszam na D- pragnę równiez dodać, iż zmieniamy politykę dopingu na w/w sektorze wraz z Adamem Akustykiem...
Świstak: robta co chceta byle by zajebiscie bylo...
A co to znaczy zmieniamy polityke dopingu :>??
Arro: to bedzie niespodzianka ;)
przyprowadza 20 szaf 2x2 i kto nie bedzie spiewal to zostanie wyprowadzony pod zegar zeby tam sobie piknikowal ;)
wraz z Adamem będziemy chowac do wora;))
Zamach stanu :)
wy chciecie ze by wszyscy spiewali po tym jak mlyn leci "caly stadion.." i nagle slychac cos nowego ? hahaha to tylko pozazdroscic , jak by nie bylo wymyslania co mecz i zostali bysmy przy tych co wszyscy znaja to by mozna bylo spiewac a tu co mecz cos nowego i 5 osob spiewa :| to jest chore moim zdaniem , ale to nie ja prpwadze doping wiec pozostawiam to dla tych co w tym siedza ! pozdro
!#ŁySy#! zauważ że nie można bez przerwy śpiewać tego samego, musimy umacniać nasz doping i wymyslać nowe pieśni i przypominać stare bo doping poprostu zrobi się nudny
no dobra ale nie z meczu na mecz po kilka nowych , wymyslonych przed lub w trakcie meczu , bo nie dosc ze sie nie przyjmuja to jeszcze kilka osob spiewa , niech beda nowe ale jakies dobre a nie , ale to tylko moje zdanie !
ja tam niewidze żadnych nowości z meczu na mecz
!#ŁySy#! czy "do boju Cracovia" ktore sie urywalo w polowie nazywasz nowym ?? , a moze "hej Pasy gol" jest nowe ktore bylo spiewane w koncowce przez jakies 6 osob na calym mlynie ??
Czy to sa nowe przyspiewki, raczej nie tak wiec nie zwalaj dopingu na jedna naowa przyspiewke ktora dosc dobrze wychodzila.
[b]Ja proponuję przypomniec sobie tym , którzy nie znają:
"Jestem taki jak inni...", " W naszym hrabstwie", "Naprzód Cracovio...", "Wczoraj obiecałaś mi...", całe " Moja Jedyna miłość"...bo to co młyn wyprawia to jest żenada...
Bedzie chyba prośba do kogoś by wydrukował stare utwory i trzeba będzie rozdać ludziom na D.[/b]
Uważam , że doping na meczu z górnikiem łęczna stał na dobrym poziomie.
Teraz w przerwie letniej przydało by się zainstalować murawę podgrzewaną nie było by tyle kłopotów co w ostatni piątek.
Wkrótce Pasy będą grać w pucharze UEFA !!!!!!!!!!!!!
Urbanowicz: stać nas na więcej, ja ostatni doping zważając na warunki pogodowe, grę naszych piłkarzy uważam za średni...potencjał drzemie...
Świstak napisał(a):
> [b]Bedzie chyba prośba do kogoś by wydrukował stare
> utwory i trzeba będzie rozdać ludziom na D.[/b]
>
Świstak: nie tylko na D !
Jak chcesz, zeby z powodzeniem wychodzily wszystkie (takze nowe) piesni to trzeba na calym stadionie rozdac...
Bo np. mecz z Amica (?) - spiewniki byly (tylko na D)...
Jedziemy "Druga Strona Odpowiada!"
My jedziemy swoje, a II strona - [b]cisza[/b]!
Wogole nie wiedzieli o co lotto...
[b]NIE KAZDY NA STADIONIE JEST FORUMOWICZEM ZEBY WIEDZIEC CO "MLYN" PLANUJE I CO MAJA SPIEWAC ![/b]
Kid akurat na Amice bardzo sporo osob mialo spiewniki na C, tylko problem w tym do czego je wykorzystali, bo zamiast spiewac z nich wycierali nimi foteliki :/
Moze i byly spiewniki, ale jak przyszlo co do czego to nie wiedzieli o co chodzi !!
ps. a co z sektorami "B", "A", "A1" ??
tam tez byly :> ?
Wiadomość zmieniona (21-03-05 08:14)
>>"ps. a co z sektorami "B", "A", "A1" ??"
NIe wiem nie potrafie byc w 4 miejscach na raz ;)
kkk: ostatnio byles w 2-och ;)
Wszyscy mysleli, ze jestes na "B", a stales na "mlynie" ;)
Po raz kolejny apeluje do Swistaka aby na mecz z Legia(tak,tak,nastepny nasz mecz na Kałuży jest wlasnie z druzyna z Lazienkowskiej) mial ze soba megafon.
Bedzie wtedy mozna duuuzo latwiej zapanowac nad mlynem i zaprzęgnac go do spiewania.
.Ja moze powiem czemu na Lecznej sektor C nie odpowiadal jak nalezalo. Z dwoch powodow. Po pierwsze okazuje sie ( i tu wycofuje to co mowilem wczesniej, ze mamy doping z kazdego sektora ) ze na Lecznej na C siedzieli ludzie, ktorzy mieli w nosie spiewanie. Tych ludzi bylo jakies 80% . A druga sprawa byla taka, ze bylo kilka osob, ktore wybitnie chcialy poprowadzic doping na C, co oczywiscie im nijak nie wychodzilo, ale swoimi krzykami uniemozliwialy zrozumienie tego co slychac bylo z sektora D ( a slychac bylo cichutko ). I nawet jak ktos juz chcial sie przylaczyc do dopingu, to nie wiedzial o co lotto, jak ktos wyzej napisal, bo nie mogl nic uslyszec poprzez wydzierajacego sie obok kolesia. I tyle.
z całym sercem popieram rexa megafon musi być!! ale nie taki że jak Świstak coś krzyczy to przerywa bo to sie mija z celem
Wrona ma rację, dlatego proponuje by te dopingujące niedobitki co jeszcze zostały na C, skupiły się na następnym meczu w jednym miejscu, np. w okolicy linii środkowej - razem będzie nam łatwiej pociągnąć doping.
to załatwcie megafon taki, który można trzymać w ręku..., ja nie mam dostępu do takiego, a może można gdzieś pożyczyć...
Jedynym usprawiedliwieniem jest pogoda która powodowała że ludzie walczyli by sie nie utopić a nie śpiewać:)ogólnie było widać że chcemy ale straszny brak synchronizacji(częśc krzyczy Cracovia, reszta wisła to stara...)tragedia w niektórych momentach, ale to można jeszcze zrozumieć...natomiast tego że podczas pierwszej zwrotki hymnu Maleńczuka młyn śpiewał do boju to już jest paranoja(minus dla Świstaka który po za tym błędem próbował "cos" z tego zrobić i brawo dla niego!!gdyby nie on to przez 3/4 meczu leciała by Wisła to stara...!!Także Świstak rób dalej co robisz i nie załamuj sie!!!!!!!!
wierze że na ległej zrobimy niezły kocioł i pokażemy że jesteśmy najlepsi!choć będzie trudno bo moim zdaniem legła ma najlepszy po nas(zresztą tylko dlatego że jest ległą a nie Cracovią:):)) doping w polsce, a oprócz tego zawsze jerzdża w dużej liczbie i myśle że będą chcieli nam pokazać że są tylko o krok za nami :)
koteja tylko ze tej 1 zwrotki hymnu nie bylo slychac na mlynie
Świstak cza popytać wśród księży oni takie mają na pielgrzymki hehe :] może użyczy któryś dobroduszny :D
Ja popytam kilku osob czy nie maja ;)
ja chciałem podziękować gościowi który na sektorze b od strony kałuzy uciszył jakiegoś kretyna co cały czas darł się łęczna wypierdalać na reymonta ( co ma łęczna do reymonta????) wszystkich wyzywał od chu jów je banych i darł się pasy grać ku rwa mać, (szkoda że mu nie dał po ryju bo niewiele brakowało) i nie zatkał gęby chociaż na 2 minuty, po co takie prostaki chodzą na mecz, chyba po to żeby odreagować nędzny zywot życiowego popychadła. przez takiego skur........syna nie da się meczu oglądać nie mówiąc o dopingowaniu bo nawet nie słachać co w danej chwili śpiewa reszta, takim kreaturom kopa w dupę i domu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)