. -=KsC_Qr2nOw=- - blysnales wlasnie intelektem, brawo. Chcialbym Cie tak glosno slyszec dopingujacego Cracovia, jak Cie slychac ku.r.wuj.acego na wisle. Pozdrawiam.
-
-
SONDA: Doping na Łęcznej
dorzuce kilka słów... po sezonie na C wczoraj debiucik pod dachem na B... miłe wrażenie co do dopingu - bo mi się bardzo podobało - u nas praktycznie co chwilę - a i z innych stron słychać było dlatego wystawiłbym 4 biorąc obiektywne warunki pogodowe, widowiskowość meczu itp. pod uwagę.
PS. na następnym meczu... przy najmniej tak sądzę to raczej piosenka o gtsie nie poleci... bo cały stadion będzie wył Legia to stara **** :D:D:D No chyba że wspólnie z nimi na gts ? Najbliższy mecz może pokazać miejsce w szeregu naszym dopingującym - jeżeli zamiast dopingować Cracovię skupią się na antydopingu na Legię to... nie będzie za ciekawie :(
Witam!
Oceniam Wasz doping w tej skali na 5, a chwilami na 4 (momentami slaba synchronizacja i troche cicho). Z mojej perspektywy prezentujecie sie bardzo dobrze, a bardzo chcialbym zobaczyć meczyk Cracovii na ktorym bylaby wieksza mobilizacja (np z Ległą) no i jakiś Wasz pokaz ultras.
Na mnie (i na wszystkich chlopakach na naszym sektorze) najwieksze wrażenie robilo: HEEEJ HEEEJ CRACOVIA! - Moglibyście troche częsciej jechać z tą przyspiewką, bo aż łapalismy sie za glowy z wrażenia :]
Ogólne wrażenia z Cracova: wielki wielki +
Pozdrawiam
Dementor napisał:
> dorzuce kilka słów... po sezonie na C wczoraj debiucik pod
> dachem na B...
Maniex napisał:
> B od strony Kałuży z zasady (...)
"Przeżuty" jesteście zwyczajne!
mg... :):) hehe to zes im pojechal :P
Jurgen_Łęczna: W koncu wypowiec kogos z zewnatrz! Pozdro!
NIE PRZESADZAJCIE JAK NA TAKIE WARUNKI TO DOPING NIE BYŁ TAKI ZŁY ....
Ogólnie doping był na 3...
Wydaje mi sie że pogoda i przebieg meczu zrobiły swoje....
Ehh może jeszcze kibice po zimie nie sa w formie:> W końcu nie wszyscy na hokej śmiagaja.
Mimo wszytsko mam nadzieje że będzie lepiej:]
Ja śpiewałam i próbowałam rokręcić moje towarzystwo;-))
Tylko ten facet co stał za mną i wydzierał sie troche wkurzał ludzi...
Mimo wsyztsko...Świastak było dobrze;-))
Myślę, że jak na tak fatalne warunki pogodowe to było całkiem nieźle. I mimo wszystko przyszło sporo ludzi. Gdyby nie padał deszcz i gdyby mecz nie był transmitowany przez Canal + to myślę, ż stadion zapełniłby się co najmniej w 90%. Doping oceniam na 3+. Ale myślę, że i tak mamy bardzo wiele do poprawienia. Do meczu z Legią trzeba się dobrze przygotować...
Siedzialem na B. Jak dla mnie, choc z daleka patrzylem, widac bylo ze Swistak robi dobra robote na mlynie. Mlyn, jak na ta pogode, byl niezle aktywny.
Glowna bolaczka byl brak koordynacji i slabe inne sektory oprocz mlyna. W tej chwili jestem przekonany ze jedyna droga jest zmiana organizacyjna - albo naglosnienie zeby Swistaka bylo slychac na calym stadionie - przeciez z wlasnego gardla nie wydobedzie glosu slyszalnego na innych sektorach (Z tego co slyszalem to psy maja naglosnienie i im to niezle wychodzi), albo postawienie innych osob w innych sektorach aby tez ciagnely doping polaczone miedzy soba jakas droga komunikacji.
Na powaznie mowie, ze bez tego pewnej bariery po prostu nie mamy szans przekroczyc i mimo oporu wielu forumowiczow wobec "techniki" po prostu trzeba to zrobic bo D nie pociagnie dopingu na calym stadionie (jest idiotycznie polozone). Jesli zrobimy ten krok to doping bedzie to mechanizm samonapedzajacy sie tzn. bedzie glosny bo wszyscy spiewaja a wszyscy beda spiewac bo fajnie wychodzi itd i w konsekwencji tego mechanizmu wyjdzie super. W tej chwili mimo wielu staran to jest mechanizm samowyciszajacy sie - po prostu ludzie nie spiewaja bo inni nie spiewaja. Trzeba ten doping wrzucic na tory samonapedzajace sie a zobaczycie ze bedziecie zdziwieni jak dobrze wychodzi.
no dwie godziny (moze mniej) przed meczem, rozejrzalem sie dookola, popatrzylem na trybuny, spojrzalem w gore na chmury i pomyslalem sobie "o ***** bedzie jak na III lidze, malo ludzi, zero dopinugu".
Nadszedl mecz ponad 6 tysiecy na trybunach, doping, powiedzmy w naszej normie (tak, to jest nasza norma, stac nas na wiecej ale mobilizacja musi byc) - i jak mam nie oceniac pozytywnie? Bylo ok.
Tylko po co na ****? po co? raz wystarczy i tyle...
Wiadomość zmieniona (19-03-05 12:39)
Karolo a co rozumiesz przez pojecie "nasza norma" ???
Nasza norma powinna byc taka jak na barazach z Polkowicami !!!
Panowie i panie trzeba powoli zbierać siły na Legie. Musimy ich zgnieść dopingiem i nie ma zmiłuj się!!!!! Jak wczoraj było 70% naszych możliwości to na Legie musi być ponad 300%, wszak nas na to stać!
ja oceniam doping ogólnie na 4+ ( jak na te warunki)
Co do "Wisła to stara k***a" to zgodze sie, zaczyna to śpiewac głównie lewa cześć "D" , a tak po za tym to pozdro dla pasiaków na wprost Świstaka! hej Pasy gol przez 10 minut!;-) ile mogłem to pomagałem hehe
roz**bał mnie koleś który na początku meczu zaczął ciągnąć (totalnie zad**cony) : "Wisła to stara ....." po czym spadł z ławki heheheheh
jak sobie przypomne to nie moge sie powstrzymać od śmiechu hhahaha
w autobusie jakoś obeszło sie bez tzw: "awarii" ;-))
Swistak - zaje**ście było - thx
Wiadomość zmieniona (19-03-05 13:36)
Było nieźle, ale tylko nieźle, mogło być lepiej, dałbym takie 4 na szynach.
Momentami było tak jak być powinno, ale niestety były przestoje. Mam nadzieje że na kolejnym meczu u siebie pokażemy klase, w końcu legia mobilizuje!
[img]http://images.google.pl/images?q=tbn:zyyIBniGQUMJ:www.bytovia.pl/flagi/fany/cracovia_polska_projekt.gif[/img]
Wrona jak byś chciał usłyszeć wystarczyło podejść do mnie i bys usłyszał .... sam Świstak CI powie że ciagnelismy doping w naszej czesci sektora ale i tak smao głośno darłem sie wisla to stara .....
Cytat z forum Górnika:
"Wyjazd ciekawy , Cracusy robią niesamowite wrażenie.
I te ich : Hej , Hej , Cracovia! To trzeba usłyszeć na żywo
I cytat dnia Hardcore pod stadionem przed meczem : '' o ku**a , ja nie wysiadam ''
Wiadomość zmieniona (19-03-05 14:07)
Dla mnie miedzy 2+ a 3-.
To byl moj pierwszy mecz na D i nasuwa mi sie jedna wielka refleksja.
ABY ZAPANOWAC I ZGRAC CALY ŁUK,ŚWISTAK [b]MUSI!!!!![/b] MIEC MEGAFON!
co do lokomotywy to i tak nie wszyscy klaskali bo niektorzy trzymali parasol ;)
mg napisał:
"Przeżuty" jesteście zwyczajne!
znalazł sie ten co to nigdy tam nie siedział i nie malkontencił ;P
jak "ryczące pikniki" poszły pod daszek od Kraszewskiego to coś cichutko na C, oj cichutko...
obiadku nie jedliście? ;P
za cracovia.pl:
Bobo Kaczmarek: (...) Jestem pod wrażeniem dopingu na stadionie Cracovii. Kibice w deszczu i zimnie wspaniale dopingowali.(...)
Wiadomość zmieniona (19-03-05 15:55)
Nagrał ktoś może ten mecz z C+???
PS Wiem Stary kibolu mam Twoje derby;))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)