Doping 3+ a nawet skłonny jestem dać 4 :) pogoda dała po dupie ale będzie lepiej szkoda tylko że inne przyśpiewki nie wychodzą tak jak o starej kurwie :/ A GKS K-ce i tak mistrzem hokeja są hehe :P :D
-
-
SONDA: Doping na Łęcznej
Świstak , AA spokojnie :> Qrdwanów śpiewał;-) nie musieliscie nas co chwile upominać ciagneliśmy doping razem z Hamerem na czesci sektora D bliżej sektora B ;-) hehe;-)
Wiadomość zmieniona (19-03-05 09:58)
-=KsC_Qr2nOw=- : mam nadzieję że się nie gniewasz, za to upominanie;)
Pozdro dla Q i Rżąki (po lekko wyskokowych napojach)...:)
W TV ktora ja ogladalem (ITVN) doping slychac bylo dobrze. Nieco "usiadl" gdzies w polowie drugiej polowy:), ale naprawde bylo niezle. Uwaga jaka mi sie nasuwa, to dosyc nagle urywanie sie niektorych przyspiewek, tak jakby uszlo ze spiewajacych powietrze, albo zapomnieli nagle tekstu. Ale powtarzam, bylo OK. Co nie znaczy, ze nie moze byc lepiej i starania gtx o ulepszenie bardzo mi sie podobaja.
Mi sie dobrze speiwało ostatnie 10 minut HEJ PASY GOOL a z kim to ta
osoba dobrze o tym wie :-) pozdro :)
no pozdro Mikus
Lexal dobrze zauwazyl ze niektore przyspiewki sie urywaly, a czesto sie urywaly gdy bebenek przestal bebnic. Ludziom trzeba wytlumaczyc ze bebenek sluzy do nadania rytmu na poczatku przyspiewki a nie ze jak przestaje bebnic to nie wolno juz spiewac ;)
Świstak : o upomnienie się nie gniewam:> tylko jak zapodałeś moja forumową ksywę to widziałem paredziesiąt głów odwróconych w naszą strone próbujących rozszyfrować kto to jest KsC_Qr2NoW ;-)
"forumowe głowy" ;)) sorówka, tworzyliście dobrą grupę, tylko chyba za często mieliście przestoje, ja na takie pierdoły zwracam uwagę;))
Jeden z tego wniosek Trzeba sie poprawić :))) i nie ma na nas mocnych :))
GKS K-ce.. mysalem ze pier... ze smiechu... hehehe!!! Kazdemu sie zdazy ale po co ta nerwowosc....!
a przestoje były niestety;-) ale na to też sie zebrała pogoda a także wynik i chłop który stał obok nas i jak by sie najadł jakichś kwasów non stop się darł ,,wypierdalaj stąd hamie wypierdalaj...." tak przez cały mecz;] oczywiście do piłkarzy górnika atakujących na naszą bramke...;-)
-=KsC_Qr2nOw=- haha to musiałeś stać niedaleko mnie bo za moimi uszami słyszałem tego gościa co cały mecz tylko "wypierdalaj z tąd chamie" :D
. Ja mam pytanie do Swistaka - Kto intonuje piosenki o wisle na D ? Bo wczoraj poszlo to chyba z 6 razy, uwazam calkiem niepotrzebnie...
wreszcie powinni wszyscy sie nauczyć hymnu Malenczuka bo to kiepsko
idzie :(( poza kilkoma słowa [b]"Pamiętaj Ze Jesteś z Krakowa Pamiętaj ze
Masz to we Krwi Pamiętaj Te Święte Słowa NIGDY NIE ZEJDE NA PSY!!"[/b]
pozatym to jest kiszka
Piosenke o wiśle zaczyna lewa strona D ta strona co jak podnosi się szaliki w górę to tam nikt nie podnosi ale o wiśle im się chce śpiewać
jak ktoś tylko zacznie coś o wiśle spiewać to jedzie cały sektor a jak tzreba
zaśpiewac dłużej HEJ PASY GOOL (tak jak to było w 2 lidze na podbeskidziu
podajże 9 min a na ŁKS-esie 21 min) to jakos nie da sie :(
. Taa.... A reszta zaraz ciagnie radosnie, bo tak to wlasnie wyglada ze strony C, ze doping jest lipny, dopoki sie nie spiewalo na wisle, bo wtedy jakby cale D odżywa. A skoro 90% forumowiczow sie wypoiwda, zeby o wisle nie spiewac, to czemu wczasie takich przyspiewek gwizdalem bodaj tylko ja ? Skoro nam sie nie podoba, to gwizdac ile sil w plucach. Jakby kazda taka przyspiewka byla wygwizdana to moze by sie pajace nauczyly, ze lejemy na wisle prostym szczochem.
teraz to Hej Pasy GOl nawet przez minute ludzie nie potrafia pociagnac :/
A o Starej Kurwie spiewalo lewe D tam co nie podnosili szalikow, tam gdzie byli ludzie co mieli najwiecej do powiedzenia o prowadzeniu dopingu, a jak przyszlo co do trzego to ich juz nic nie mieli do powiedzenia.
wrona sam ześ jest pajac bez pozdrowień!
i cały qrdwanów jedzieeeeee Wisłaaa to stara kurwaaaaaaaaaa!
Wiadomość zmieniona (19-03-05 11:24)
doping 1 kiszka jak tak dalej bedzie to nas jebane psy na derbach przekrzycza panowie nie da sie tak ze spiewa zaly czas 200 osob a reszta z mlyna pierdoli spiwa strona od b a ta od c to tylko wisla to stara qrwa z tego co na retransmisji widzialem to tylko to bylo dobrze slychac albo zrobimy z tym, porzadek albo lepiej dac sobie spokoj.
. -=KsC_Qr2nOw=- - blysnales wlasnie intelektem, brawo. Chcialbym Cie tak glosno slyszec dopingujacego Cracovia, jak Cie slychac ku.r.wuj.acego na wisle. Pozdrawiam.
dorzuce kilka słów... po sezonie na C wczoraj debiucik pod dachem na B... miłe wrażenie co do dopingu - bo mi się bardzo podobało - u nas praktycznie co chwilę - a i z innych stron słychać było dlatego wystawiłbym 4 biorąc obiektywne warunki pogodowe, widowiskowość meczu itp. pod uwagę.
PS. na następnym meczu... przy najmniej tak sądzę to raczej piosenka o gtsie nie poleci... bo cały stadion będzie wył Legia to stara **** :D:D:D No chyba że wspólnie z nimi na gts ? Najbliższy mecz może pokazać miejsce w szeregu naszym dopingującym - jeżeli zamiast dopingować Cracovię skupią się na antydopingu na Legię to... nie będzie za ciekawie :(
Witam!
Oceniam Wasz doping w tej skali na 5, a chwilami na 4 (momentami slaba synchronizacja i troche cicho). Z mojej perspektywy prezentujecie sie bardzo dobrze, a bardzo chcialbym zobaczyć meczyk Cracovii na ktorym bylaby wieksza mobilizacja (np z Ległą) no i jakiś Wasz pokaz ultras.
Na mnie (i na wszystkich chlopakach na naszym sektorze) najwieksze wrażenie robilo: HEEEJ HEEEJ CRACOVIA! - Moglibyście troche częsciej jechać z tą przyspiewką, bo aż łapalismy sie za glowy z wrażenia :]
Ogólne wrażenia z Cracova: wielki wielki +
Pozdrawiam
Dementor napisał:
> dorzuce kilka słów... po sezonie na C wczoraj debiucik pod
> dachem na B...
Maniex napisał:
> B od strony Kałuży z zasady (...)
"Przeżuty" jesteście zwyczajne!
mg... :):) hehe to zes im pojechal :P
Jurgen_Łęczna: W koncu wypowiec kogos z zewnatrz! Pozdro!
NIE PRZESADZAJCIE JAK NA TAKIE WARUNKI TO DOPING NIE BYŁ TAKI ZŁY ....
Ogólnie doping był na 3...
Wydaje mi sie że pogoda i przebieg meczu zrobiły swoje....
Ehh może jeszcze kibice po zimie nie sa w formie:> W końcu nie wszyscy na hokej śmiagaja.
Mimo wszytsko mam nadzieje że będzie lepiej:]
Ja śpiewałam i próbowałam rokręcić moje towarzystwo;-))
Tylko ten facet co stał za mną i wydzierał sie troche wkurzał ludzi...
Mimo wsyztsko...Świastak było dobrze;-))
Myślę, że jak na tak fatalne warunki pogodowe to było całkiem nieźle. I mimo wszystko przyszło sporo ludzi. Gdyby nie padał deszcz i gdyby mecz nie był transmitowany przez Canal + to myślę, ż stadion zapełniłby się co najmniej w 90%. Doping oceniam na 3+. Ale myślę, że i tak mamy bardzo wiele do poprawienia. Do meczu z Legią trzeba się dobrze przygotować...
Siedzialem na B. Jak dla mnie, choc z daleka patrzylem, widac bylo ze Swistak robi dobra robote na mlynie. Mlyn, jak na ta pogode, byl niezle aktywny.
Glowna bolaczka byl brak koordynacji i slabe inne sektory oprocz mlyna. W tej chwili jestem przekonany ze jedyna droga jest zmiana organizacyjna - albo naglosnienie zeby Swistaka bylo slychac na calym stadionie - przeciez z wlasnego gardla nie wydobedzie glosu slyszalnego na innych sektorach (Z tego co slyszalem to psy maja naglosnienie i im to niezle wychodzi), albo postawienie innych osob w innych sektorach aby tez ciagnely doping polaczone miedzy soba jakas droga komunikacji.
Na powaznie mowie, ze bez tego pewnej bariery po prostu nie mamy szans przekroczyc i mimo oporu wielu forumowiczow wobec "techniki" po prostu trzeba to zrobic bo D nie pociagnie dopingu na calym stadionie (jest idiotycznie polozone). Jesli zrobimy ten krok to doping bedzie to mechanizm samonapedzajacy sie tzn. bedzie glosny bo wszyscy spiewaja a wszyscy beda spiewac bo fajnie wychodzi itd i w konsekwencji tego mechanizmu wyjdzie super. W tej chwili mimo wielu staran to jest mechanizm samowyciszajacy sie - po prostu ludzie nie spiewaja bo inni nie spiewaja. Trzeba ten doping wrzucic na tory samonapedzajace sie a zobaczycie ze bedziecie zdziwieni jak dobrze wychodzi.
no dwie godziny (moze mniej) przed meczem, rozejrzalem sie dookola, popatrzylem na trybuny, spojrzalem w gore na chmury i pomyslalem sobie "o ***** bedzie jak na III lidze, malo ludzi, zero dopinugu".
Nadszedl mecz ponad 6 tysiecy na trybunach, doping, powiedzmy w naszej normie (tak, to jest nasza norma, stac nas na wiecej ale mobilizacja musi byc) - i jak mam nie oceniac pozytywnie? Bylo ok.
Tylko po co na ****? po co? raz wystarczy i tyle...
Wiadomość zmieniona (19-03-05 12:39)
Karolo a co rozumiesz przez pojecie "nasza norma" ???
Nasza norma powinna byc taka jak na barazach z Polkowicami !!!
Panowie i panie trzeba powoli zbierać siły na Legie. Musimy ich zgnieść dopingiem i nie ma zmiłuj się!!!!! Jak wczoraj było 70% naszych możliwości to na Legie musi być ponad 300%, wszak nas na to stać!
ja oceniam doping ogólnie na 4+ ( jak na te warunki)
Co do "Wisła to stara k***a" to zgodze sie, zaczyna to śpiewac głównie lewa cześć "D" , a tak po za tym to pozdro dla pasiaków na wprost Świstaka! hej Pasy gol przez 10 minut!;-) ile mogłem to pomagałem hehe
roz**bał mnie koleś który na początku meczu zaczął ciągnąć (totalnie zad**cony) : "Wisła to stara ....." po czym spadł z ławki heheheheh
jak sobie przypomne to nie moge sie powstrzymać od śmiechu hhahaha
w autobusie jakoś obeszło sie bez tzw: "awarii" ;-))
Swistak - zaje**ście było - thx
Wiadomość zmieniona (19-03-05 13:36)
Było nieźle, ale tylko nieźle, mogło być lepiej, dałbym takie 4 na szynach.
Momentami było tak jak być powinno, ale niestety były przestoje. Mam nadzieje że na kolejnym meczu u siebie pokażemy klase, w końcu legia mobilizuje!
[img]http://images.google.pl/images?q=tbn:zyyIBniGQUMJ:www.bytovia.pl/flagi/fany/cracovia_polska_projekt.gif[/img]
Wrona jak byś chciał usłyszeć wystarczyło podejść do mnie i bys usłyszał .... sam Świstak CI powie że ciagnelismy doping w naszej czesci sektora ale i tak smao głośno darłem sie wisla to stara .....
Cytat z forum Górnika:
"Wyjazd ciekawy , Cracusy robią niesamowite wrażenie.
I te ich : Hej , Hej , Cracovia! To trzeba usłyszeć na żywo
I cytat dnia Hardcore pod stadionem przed meczem : '' o ku**a , ja nie wysiadam ''
Wiadomość zmieniona (19-03-05 14:07)
Dla mnie miedzy 2+ a 3-.
To byl moj pierwszy mecz na D i nasuwa mi sie jedna wielka refleksja.
ABY ZAPANOWAC I ZGRAC CALY ŁUK,ŚWISTAK [b]MUSI!!!!![/b] MIEC MEGAFON!
co do lokomotywy to i tak nie wszyscy klaskali bo niektorzy trzymali parasol ;)
mg napisał:
"Przeżuty" jesteście zwyczajne!
znalazł sie ten co to nigdy tam nie siedział i nie malkontencił ;P
jak "ryczące pikniki" poszły pod daszek od Kraszewskiego to coś cichutko na C, oj cichutko...
obiadku nie jedliście? ;P
za cracovia.pl:
Bobo Kaczmarek: (...) Jestem pod wrażeniem dopingu na stadionie Cracovii. Kibice w deszczu i zimnie wspaniale dopingowali.(...)
Wiadomość zmieniona (19-03-05 15:55)
Nagrał ktoś może ten mecz z C+???
PS Wiem Stary kibolu mam Twoje derby;))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)