1 punkt z takim rywalem moze nie cieszy,ale ja mimo wszystko gratuluje Wojtkowi Stawowemu i Jego druzynie.Zagrali naprawde dobry mecz!I to jeszcze w jakich warunkach!Z tej maki bedzie chleb.Udany debiut Tomka Moskaly tez cieszy (szkoda,ze to mu nie weszlo).Jestem spokojny o Jego przydatnosc w Pasach!A dzisiejszy rywal na pewno bedzie mial duzo lepsza wiosne niz jesien.DO BOJU CRACOVIAAA!
-
-
Brawo Stawowy!
Warunki były dla obu druzyn równe ! !
Tak słabych pasów już dawno nie widziałem , wszystko haotyczne i na łapu capu , zero szczałów z dystansu jeszcze w takich warunkach
Nie wiem czemu Wojciech Stawowy był takim optymistom przed meczem :-/
Denzi chyba oglądałeś inny mecz :(
Szczałów? Pisze się "strzałów". Najpierw dorośnij dziecko- później się wypowiadaj.
Grali tak sobie-a można nawet powiedzieć nie dobrze
Wtopiłem kupon bo miałem Cracovie na nim :/ Poszła bańka się j....
Stawowy chyba przekombinowal - za dużo taktyk:).
wogule nie poznaje Naszej druzyny to co dzisiaj robili na boisku to
narmalnie nie ma słów na to :-((( jestem po prostu załąmany taką gra
denzi chyba naprawde byles na innym meczu...
zaraz zaraz, a czy nie czytaliście wypowiedzi trenera co do taktyki w rundzie wiosennej?
Z tego, co pamiętam - zaznaczał wyraźnie - ma swój plan i zrealizuje go, nawet kosztem wyników..
mylę się?
Jak bedziemy tracic punkty z takimi druzynami to nici z pucharow,mam nadzieje ze w Wodzislawiu wygramy i ze to byl tylko wypadek przy pracy.
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt gdyby murawa była inna to moglibyśmy wygrać 3 - 0 a takto trzeba było uważać żeby nie zgubić piłki i w ogóle. Według mnie zagraliśmy w miare dobrze, trochę brakło skuteczności i w drugiej połowie trochę odpuściliśmy. Naprawde było groźnie, i gdyby nie Świstak to byłaby klapa. Najważniejesze teraz to zdobycie cennych punktów z Odrą i z Zagłębiem!
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię, w moim sercu PASY, i na dobre i na złe!
jaki Świstak ? Chyba że kolega o dopingu....
A co do gry to ewidentny brak czwartego, rozgrwającego pomocnika
O oucharach w tym roku lepiej za poważnie nie myśleć. Fakt faktem, że Cracovia grała swoją piłkę, co dzisiaj nie było zbyt dobre. A Stawowy ma o czym myśleć...
Nie ma się co martwić...
Stawowy bierze wszystko na siebie...
Mogło być różnie, nie ma co płakać że nie wygraliśmy. Niestety podobnie jak z Amicą nasi próbowali "rozklepać" rywala, ale w takich warunkach sprawdza się gra prosta, dwa podania i do przodu. Debiut Piątka niestety kiepski. Cabajowi wyślę chyba rachunek od kardiologa.
No nie wiem czy wezmie na siebie.
Moze to przez indywidualne bledy zawodnikow.
Albo przez blad sedziego, ze pozwolil rozegrac mecz.
Czemu nie gra Marek Citko??????????? Prosze o jakąkolwiek koncepcje, wykluczam jedynie taka gdy stwierdzicie, ze warunki nie były dla Niego , bo jak to świadczy o zaufaniu Trenera???
Bo grali inni, K. Przytuła, Ł. Szczoczarz...
po tym jak długo nie grali, po powtórkach z tv, po stanie murawy patrząc nie było źle... choć Baranek i Gizmo zagrali wielki ch... niestety... stąd problemy w rozgrywaniu... niestety doświadczenie drużyny polega też na tym że jak nie wychodzi taktyka typowo na "suche" boisko, to trzeba próbować inaczej, nie wiem jak, nie jestem trenerem, ale trzeba sie adaptować... wkońcu mamy samych kreatywnych piłkarzy... reasumując: taktyka ciekawa - trzeba czasu, Cabajku: serce mi chciało wyskoczyć, Moskała - nieźle, nieźle... Piątek - kiszka z deka, Basterek - bardzo git, Baniowy - prosze Cie chłopie, Bojar - bardzo git, Skrzynia - nie wychodz tak, Przytuła - git, Radwański - git...
czyli Coco Jumbo... i do przodu! ;)
Panu Stawowemu gratuluję nowej taktyki. Zapomnial tylko że do każdego wariantu gry trzeba odpowiednich wykonawców. I nich mi więcej nie pie....li
że 5 sparingów mu wystarczy bo gołym okiem było widać że drużyna gra bez ładu i składu nie czując zupelnie piłki. Jest teraz przerwa 2 tygodnie i trzeba rozegrać z 2 mecze -koniecznie!!!.
I niech Stawowy nie boi sie o kontuzje swoich gwiazdek bo przecież ma jak sam mowi szeroka wyrownana kadrę , trzeba grać i jeszcze raz grać -za wszelką cenę.
Tragedia i jeszcze raz wielka paranoja. Jesli Panie Stawowy ma tak wygladac nowy system to ja dziekuje,trzeba isc do szkoły niestety . Boisko boiskiem ale dla wszystkich równe a tu miala byc bardziej ofensywna gra i wieksza asekuracja w obronie?? Biorac pod uwage sytuacje bramkowe to praktycznie ich nie bylo. Niestety zauwazam cofniecie sie wstecz i ze wracamy do starszych czasów meczów o czapke gruszek:( Nie mozna druzyny przygotowywac druzyny na tureckich dywanach skoro polskie realia sa jakie sa i teraz widzimy to Ze w blocie CRACOVIA grac nie umie:( ale to problem trenera Pozdro CRACOVIA I TAK PANY BO W MOIM SERCU PLYNIE BIALO-CZERWONA KREW:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)