Mentny:
[i]Niewiele mogę wymyślić. Napiszę więc tylko gratuluję i dziękuję.
Chyba nikt nie ma wątpiwości, że warto być kibicem Pasów.[/i]
I ja dokładam swoje gratulacje. A być kibicem Pasów naprawdę warto. Warto było przetrwać trudne czasy, bo teraz każdy sukces ma i mam nadzieję będzie miał wyborny smak. Należy sobie tylko życzyć, żeby z czasem w naszych drużynach grało coraz więcej chłopaków, którzy przeszli cykl szkoleniowy w naszym klubie.
-
-
MAMY BRĄZ!!!!
Dresik, co słychać a no dużo, na chata już nie wchodzę, bywam tam średnio co 3 tygodnie na chwilę :) mam inne zajęcia.
Jeszcze raz gratuluję Brązu :) My w tym roku zaśpiewamy Puchar Jest Znowu Nasz. Mam nadzieję :)
Dresik a co mnie to już nie pamiętasz??:( eh ale masz kiepską pamięć:P Ale i tak Witam:)
GRATULACJE!!
looooool
[b]DZIĘKI I GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KTÓRZY SIĘ DO TEGO SUKCESU PRZYCZYNILI !!![/b]
Na naszych oczach kolejne "niemożliwe" stało się możliwe!
Gratulacje dla tych, którzy nigdy nie zwątpili w cracoviacki hokej oraz dla tych, którzy doprowadzili Pasy do brązowego medalu!!!
Najserdeczniejsze gratulacje dla naszych chłopców a pilkarze niech biorą przykład z hokeistów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!
TERAZ PIŁKARZE!
gratulacje z Tarnova!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)