Starowicz kolejny raz udowadnia jest śmieciem nie przyzwoitym dziennikarzem
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
mg - żeby było jasne ja mam do RoMana pozytywny stosunek. Wcale się z niego nie nabijam. Tym bardziej że kiedyś podczas dyskusji o Szymkowiaku jakby lekko mnie bronił. Ale to nie ma znaczenia. Ja po prostu nie kpię z innych ludzi, tym bardziej z Pasiaków. A że miewam inne zdanie to normalne.
RoMan jest OK!
CRACOVIA PANY!!!!!
nasz rzecznik powinien powiedziec ze to taki "krakowski folklor" - jak pewna osoba od was kiedys - to wtedy byscie moze tak nie plakali.
Cogling - moze... ale teraz to rozlane mleko Wy musicie wypic...
transparenty człowieczku to narmalka "taki krakowski folklor". Natomiast
zachowania rzecznika to nie folklor nawet Krakowski nędzny pokaz chamstwa i debilizmu.
Co powinien, a co zrobił... to inna bajka...
Plakali? Chyba ze smiechu :] Powinni go nominowac do "Zlotych Ust" ;)
Dodo 64 napisał :
"Co do rzecznika.Jego rolą (i każdego) jest z najgorszego gówna zrobić kwiaty.Inaczej funkcja rzecznika nie miałaby racji bytu".
Tak to prawda, tylko że Wasz rzecznik potwierdził że jak się jest w g..... po brodę to można w nie wejść po uszy. Śmierdzi tak samo a oddychać można przez rurkę.
Przy okazji dlaczego nazywacie nas Zydami?
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05: sami sie tak nazywacie
Coglin, ale ktoś zaczął. Ktoś to wymyślił. Poza tym my możemy:)
Coglin - zgoda sami sie tak nazywamy, ale dlaczego Wy też tak mówicie. Odpowiedz a nie wykręcaj się!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
Jak to dlaczego tak nas nazywaja-przeciez nie wiedza jak to własnie tak - my nie mamy milicynej przeszłości SB-eckich generałów jako prezesów klubu .Kapki ich bylego wice-prezesa który otwarcie przyznał sie do wsoółpracy z SB.
wiec wymyslaja to co wymyslili bo innego nic nie umieja.
W Krakowie był żydowski klub nazywał sie MAKABI przed wojna -to tak dla przypomnienia dl SB-eckich napinaczy.
Nie róbcie sie tacy święci i poszkodowani ! U Was wisiały i wiszą flagi i transpareny obrażające nasz klub oraz nawołujące do przemocy.Żadnemu obsrwatorowi nie przychodzi do głowy żeby nakazać je ściągać.Żyda można obrazić a klub nie ? Ot hipokryzja.
A ja jednak bardzo się upieram i czekam na męską odpowiedź: dlaczego i w jakim celu tak nas nazywacie?
Wiem o MAKABI.
CRACOVIA PANY!!!!!
no nie moge, nie wiecie biedaczki czemu nazywamy was zydzi. o my niedobrzy. a moze dlatego ze zalozyli was min. zydki i dlatego ze zydki graly u was?? nie, nie mozliwe. a co do sb i Kapki to nie zapominajcie o tym jak to Filipiak byl zafascynowany PZPRem.
dodo rozmawiamy o wypowiedzi rzecznika, a nie o samych flagach
dodo ...
czy Ty naprawde nie widzisz dysonansu pomiędzy wzajemnymi wyzwiskami kibiców z obu stron trawy a OFICJALNYM OŚWIADCZENIEM RZECZNIKA KLUBU ?
jednemu obdarzonemu nie najwyzszym ilorazem inteligencji wyznawcy ubeckiej wilopokoleniowej tradycji pomyliły sie klimaty kibicowskie z biznesowymi ...
i tylko o to tu chodzi ...
a jaka flage Ci chodzi ?
rada na przyszlosc.. bierzcie z soba slownik wyrazow bliskoznacznych
Coglin - to sobie ustaliliśmy. Nazywacie nas Żydami bo nas założyli Żydzi i grali u nas Żydzi.
Teraz mam następne pytanie :
Czy tak nas nazywając chcecie nas wyśmiać i poniżyć czy też wykazać naszą wyższość.
CRACOVIA PANY!!!!!
Oczywiście powinien Was przeprosić i poddać sie dobrowolnie karze.
jkm05 ! Nie znasz historii swojego klubu że piszesz o Makabi ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)