Boola - wiem że ma być "Misję" tylko że to mniej się rzuca w oczy niż "Powierzona" (przynajmniej mnie).
Zakładałem że to jest pewien problem natury technicznej i że im mniej tych polskich liter tym łatwiej.
Przy okazji sam pomysł flagi jest super, poza tym o czym tutaj piszemy.
Dobrze że odwołujemy się do symbolu jakim jest Basztowa.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
Basztowa ...
nie problem natury technicznej , tylko trzeba dorobic ogonki a to juz jak bedzie wiadomo ze ma byc...
Jeśli chodzi o boga, to mnie to nie razi....Tam nie ma odniesień do zadymy, tylko do manifestacji (na ul. Basztowej) w obronie klubu. To przecież nic złego...
Nie wiem czy nie lepiej by sie prezentowala faktycznie ta z pomysłu Skull'a
Trzeba bedzie wyprobowac, najwyzej sie rzuci na vlepe tylko.
Najgłupszy tekst jaki ostatnio czytałem
Arena, chyba nie pomyliłem, chodzi mi o Seniora Bluesa...
Flaga bardzo ładna!
Proponuje dolną linijkę zastąpić innym tekstem, np. "W JEDNOŚCI SIŁA"
gtx , ale Robert cytował JB
ja bym zamiast dolnej linijki wrzucił tekst "...BO NIE DACIE NAM RADY !!!"
wyluzujcie Panowie ...
nie bierzcie wszystkiego dosłownie ...
icku Tobie to live wyłoze co mysle na temat obrażania uczuc religijnych ...
wydaje mi sie , ze kilka osób nie zastanowiło sie nad przesłaniem jakie niesie ze soba ta flaga ...
To jest narazie projekt jak dlamnie ok :] tym co się nie podoba niech powymyślają inne hasła i najlepsze się wybierze :]
Rewelacyjny pomysł gdyby nie ,,basztowa,, kto wie gdzie teraz bylibyśmy i czy wogóle???
Arena, masz rację, RBP cytuje JB, a jeździł po S-B.
> wydaje mi sie , ze kilka osób nie zastanowiło sie nad przesłaniem jakie niesie ze soba ta flaga ...
Rzeczywiście ktoś się nie zastanowił, pytanie tylko kto?
gtx ...
napewno nie ja ...
w prawym dolnym rogu proponuje jeszcze parafke Jana Pawla II
flaga nezla :)
Zaj.. flaga. Myśle, że szczególnie chwyci za serce wszystkich, którzy brali udział w demonstracji.
Mnie chwyciła...
jak dla mnie lepsza byla by cos typu bugarska! ale zeby powatala! bo jak zwykle konczy sie na mowieniu! jakas zbiurka kazy na 1 meczu u nas! kazdy po 2 zeta i juz mamy flage!
Mi się raczej nie podoba...W sumie nie wyglada jak flaga.
Moze pokombinujcie cos z tłem ? no i haslo bardzo mocne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)