nie miałem dostępu do internetu, nie ma już wogóle możliwości wytypowania dzisiejszych i i jutrzejszych meczów??
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
nie
Trafił ktoś 2 pkt. w meczu Bełchatów-Podbeskidzie ?? :D
hehe ja liczyłem że Podbeskidzie wygra.
Wobec szumnych zapowiedzi, wymienionego w dalszej czesci wpisu gracza, nie sposob mi nie zauwazyc, ze trafiles z forma Santo :)
pierwsze kolejki nigdy nie odgrywaja wiekszej roli w ogolnym rozrachunku :)
Pięknie mi idzie typowanie w tej kolejce, jak na razie okrągłe zero ;) Ale dopiero się rozkręcam ;)
w Bełchatowie trochę za bardzo się rostrzelali , ale i tak byłem chyba najblizej typując 4:1 ;) niestety dla mnie to małe pocieszenie bo w1 kolejce zaliczyłem falstart , zdobywając 1 punkt ;(
haha bedziemy dyskutowac na koniec rundy/sezony : )
wnosze o wyłączenie z nastepnej kolejki meczu Cracovii bo jego wynik i tak juz został ustalony w biurze poselskim słońca peru
A ja spadłem z lidera :D Mimo wszystko zapowiadam walkę "o najwyższe cele". Ta kolejka była (a właściwie jeszcze jest) dziwna
3 kolejke typujemy do 12 sierpnia do godz 17,00
http://tylkocracovia.pl/typer/index.php?action=typy
Zapraszamy!
apeluje o zatwierdzenie wczorajszego juz meczu jako wynik 1-1 co da mi dodatkowy punkt. a motywuje to tym, ze wynik dokladnie przewidzialem a zabawe zepsul sedzia dyktujac dwa karne z kapelusza : ) poprostu ich nie uznajmy ; ) tak samo swietnie przewidzialem nasz wynik z Legia tylko system mi go odwrocil ; )
Z tego co mi wiadomo sędzia w naszym typerze obstawił 2:2. Na układy nie ma rady. SaNto musisz się z tym pogodzić.
Niniejszym informuję, że wniosek nie zostanie rozpatrzony.
I bardzo dobrze, bo ja wiedząc iż sędzia dwa karny wydrukuje, obstawiłem właśnie 2-2. SaNtO, takie rzeczy niestety w typerze musisz uwzględniać. :)
no tak... teraz jestem mądrzejszy o tą instrukcję. następna kolejka więc moja
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no tak... teraz jestem mądrzejszy o tą
> instrukcję. następna kolejka więc moja
Postawie zgrzewke piwa jak wygrasz!
...taki jestem byc Cie zmotywowac:)
Izbik, chcesz się wkupic do klubu "ekspertów '11"?
Jeszcze nie wiem co to za "eksperci":) malo sie tym interesowalem ,choc ta sygnaturke SaNto dostrzeglem.
ta zgrzewke stawiasz tak jakbys byl przekonany ze nie mam szans : P
do ekspertów byc moze będzie nabór, być może forma testu w której trzeba będzie odpowiedzieć na pytania : ) zgrzewką piwa się tego nie załatwia :P
3 kolejkę można typowac tylko do jutra.
http://www.tylkocracovia.pl/typer/index.php?action=typy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)