Pacholki Rosji a nie zaden Czeczenski zespol.
-
-
CRACOVIA - TEREK GROZNY 0-2
Najlepszy jest mistrz kraju, w którym nikt nie gra w piłkę, tylko się w ustawki bawi i z głodu umiera.
Swoją drogą to mi trochę wstyd, ze z tymi kolaborantami graliśmy.
Ale skoro nie ma nikogo na miejscu...
ciekawe jak teraz czują się czworonogi
[url]http://pilka.interia.pl/news?inf=595631[/url]
bo strasznie się cieszyli, że Pasy wtopiły
Wiadomość zmieniona (23-02-05 11:27)
buehehheheh
Terek katem polskich klubów :-))))))))))))))
Terek lepszy od Wisły
23.02.2005 11:12
Terek Grozny pokonał Wisłę Kraków 2:0 (1:0) w rozegranym w Antalyi sparingowym meczu piłkarskim.
Gole dla zwycięzców zdobyli Narwik Sirchajew w 3 minucie i Oleg Tierechin w 56
ja jeszcze mogłem wybaczać włochom, austryjakom i innym... ale PAP i w dodatku nie kto inny tylko interia puszcza to? :(:(:(
Wiadomość zmieniona (23-02-05 11:27)
TD ale oni grali chyba po nas! i tez przegrali.. a z tego co widze to tez w 3 minucie brame stracili heh
Terek lepszy od Wisły
23.02.2005 11:12
Terek Grozny pokonał Wisłę Kraków 2:0 (1:0) w rozegranym w Antalyi sparingowym meczu piłkarskim.
Gole dla zwycięzców zdobyli Narwik Sirchajew w 3. minucie i Oleg Tierechin w 56. minucie.
[b]Wczoraj ubiegłoroczni triumfatorzy Pucharu Rosji pokonali, inny krakowski zespół, Cracovię również 2:0.[/b]
(PAP)
-----------------------------------------------------------
td ...
z tej notki na dole wynika , ze oni tez grali z Terekiem ...
oczywiście nie wiem czy to prawda bo nie interesuje mnie to co robi < .... > ...
to chyba na lotnisku albo w samolocie grali..... oni wczoraj zakończyli zgrupowanie
Rob to na 100% pomyłka, bo dziwne by było jakby Sirchajew w tej samej minucie pokonał naszego bramkarza i Wisły:). A pozatym wynik taki sam. Dla mnie ta pomyłka to ŻENADA!
Wstyd panowie z PAP-u.
ciekawe to !!!! szkoda tylko tych co troszkę poobijani zostali czyli Pawki i Drumiego, nie wiecie czy to coś poważnego ????
w przyszłym sezonie cała triada w I lidze
no to ładna zamota :-)
No i omawiany temat na interii zniknął:), heh.
powinni miec nad sobą jakis bicz te dziennikarze :))
pamietam jak wrocilem z hokeja w piątek i na interii i na onecie napisały tumany że było 1000 widzów !!!!!!!!
interia później sie poprawiła a onet to chyba do dzisiaj zostawił 1000 widzów, trzeba pogmyrac w archiwum !!!
to jest dopiero zenada 3000 - 1000 k.urwa trzeba być ślepym albo wymyślać bzdury żeby byc dziennikarzem PaP!!!????
td ...
miałes oczywiscie racje ...
<......> była na Cyprze ...
:-)))
panom "dziennikarzom" gratulujemy głupoty ...
Robert - postawisz piwo... w "nowomianowany" dzień zwycięstwa ( 7 maj ) ... i .... po sprawie :):):)
jejku - zapomniałem ja piwa ..... nie pijam... no to rum&cola :):)
gratuluje gustu ...
umowa stoi ...
a gdybys miał jak mawia Kubuś Puchatek "małe co nie co" pod ręką to mozemy sie wirtualnie "stuknąc" wznosząc staropolski toast - na pohybel psubratom !
ja własnie konsumuję ...
:-)))
TD - rum&cola? Jakiż to cudowny środek na kaca wynalazłeś, że się nie boisz?
Robert - zaczynasz o 13-tej? W dawnych czasach to tak się robiło...
mg: niestety... w pewnych miejscach Beherovki nie mają (tonic mają).. a rum&cola to ulubiony napitek naszego przyjaciela z BP... więc.... a w ogóle co to jest ten "kac"?
PIJOKI!
O ile pamiętam to ci "pasterze" ostatnio grali w finale pucharu Rosji.
A Papaje to zawsze strasznie mącą. Nie pierwsza i nie ostatnia to wpadka tej agencji dezinformacyjnej.
mg ...
taki juz "dziwny" jestem ...
zaczynam i konczę zawsze wtedy kiedy mam ochotę ...
a rum & cola czy gin & tonic to owszem moje ulubione napitki ...
td zna sie na rzeczy ...
:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)