a zimonia wypożyczono na roczek do polkowic
90 minut
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Szwajdychowi wypożyczenie pomogło. Oby Zimoniowi też. Młody jest, pogra tam, rozwinie się. Wróci i zrobi furorę w Pasach.
15 12 2006 fafa777 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy ktoś pamieta moze chlopaka byl u Nas na
> testach z Uni Oświęcim B. Dudzic. Dostalem
> telefon ze byl dzisiaj w Krk podpisać kontrakt z
> Pasami. info pewne na 80%.
Fafa słyszał że w piątek ma podpisać (tylko nie wiedział w który - to te brakujące 20% ;)), no i się sprawdziło.
Dobrze że jest już nasz :)
to info bylo takie od kolegow z klasy ze pojechal do krk . podobno zastanawiał (teraz lepiej :) ) sie jeszcze wtedy bo niewiedzial czy podpisac czy nie. Wsumie troche dlugi kontrakt wiec obawy mogl miec. Ale dobrze wybral, za to ja tez sprobuje mu pomoc a chyba mam takie male mozliwosci tam w Oswiecimiu :) Witam w PaSaCh
...
No i nie przyniesli nam jakiegos Zakrzewskiego pod choinkę;/
- Podobno pytał o pana również trener Cracovii Stefan Majewski.
- To prawda, jednak Cracovii byłoby trudno wyłożyć za mnie większe pieniądze, także temat dość szybko upadł. Niezwykle szanuję trenera Majewskiego i chciałbym znowu pracować pod jego okiem, może w przyszłości stanie się to ponownie.
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/bartlomiej-grzelak-czyli-good-job-son,851321,6
no i dobrze bo nie będziemy wykładać chorych pieniędzy za drewniaka
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może zainteresowalibyśmy się
> Chwalibogowskim?
>
> Wachowicz wg mnei to gówno nie wzmocnienie. Że
> jest lepszy od Bani? I co z tego, czy my szukamy
> lepszego od Bani, czy realnego wzmocnienia???
>
>
Także zdaje mi się, że Wachowicz to solidny... ale tylko drugoligowiec. Bez przesady - co On osiągnął w lidze?
Dobrze,że Kurowski zostaje.To duży talent i będzie z niego pociecha.A zarzuty gwiazdorstwa?, popatrzmy na to z jego strony-jestem dobry,lepszy od grających a trzymają mnie z tyłu.Taka ambitna złość jest często sportowym pozytywem i oby tak było u niego.
Co w końcu z Zimoniem? Oficjalna strona dementuje info o wypożyczeniu
Reprezentacyjny napastnik (prawie) za darmo
Dziennik/mw /06:19
Od 1 stycznia Łukasz Sosin będzie wolnym zawodnikiem. Trzykrotnego króla strzelców ligi cypryjskiej można będzie zatrudnić, nie płacąc odstępnego. Problemem dla polskich klubów mogą być tylko obecne zarobki, które trudno będzie przebić.
"Działacze już od kilku tygodni przekonują mnie, jednak w krajowych telewizjach i gazetach zainteresowanie mną potwierdziły cztery z pięciu najlepszych klubów na Cyprze, są także sygnały z Grecji, że i tam są na mnie chętni. Apollon chce mnie za wszelką cenę zatrzymać" - mówi o planach na najbliższą przyszłość 29-latek, który ostatnio w Polsce grał w Odrze Wodzisław w sezonie 2002/2003.
Sosin na Cyprze zdobył już 96 ligowych bramek, w tym 8 w tym sezonie i wyrobił sobie markę. Nie spieszy mu się do wyjazdu za granicę, choć chętnie zagrałby w naprawdę silnym zespole. Jeśli taki nie zgłosi się w najbliższym czasie, superstrzelec zostanie w Apollonie, by bronić tytułu mistrzowskiego. Zdradza jednak, ze w nowym kontrakcie ma się znaleźć kwota odstępnego, która nie wystraszy klubu z jednej z najsilniejszych lig.
Więcej w "Dzienniku"
ZA transef nie musimy płacić, aklimatyzować się Sosin nie musi bo większość z naszych piłkarzy gra i pochodzi z Krakowa. Wysoki, silny fizycznie a przy tym nie takie drewno jak Rasiak. Dawno nie widziałem go w akcji (oczywiscie poza epizodem w reprezentacji) ale wydaje mi sie, że TO JEST TO!!!
pewnie ma kontrakt z 50 tys zł/mc co jest przez Profesora nie do zaakceptowania.....
nawet jesli wróci nie wygramy batalii o niego z innymi klubami OE ... tak jak napisał hugo Sosin ma b.wysoki (jak na nasze warunki) kontrakt w Apollonie
nie trzeba zbytnie główkować żeby wymyślić że,
zamiast wydawać 1mln zł za takiego Chmiesta i płacić mu także wysoki miesięczny kontrakt lepiej brać Sosina! Jeśli piszecie, że ma kontrakt 50 tys na miesiąc to zamiast wydawać 1 mln niech sobie Prezes rozłoży raty na 20 miesięcy kontraktu Sosina!
Tyle, że 1mln za Chmiesta to profesor nie da. Już prędzej spodziewałbym się Sosina
Pobudka! Nie ma mowy ani o Chmieście ani o Sosinie. Błądzących w chmurach odsyłam choćby do wypowiedzi Grzelaka zacytowanej przez Szybkiegolopeza parę postów wyżej.
leszeczek:
[i]Co w końcu z Zimoniem? Oficjalna strona dementuje info o wypożyczeniu[/i
Niedawno ktoś tu napisał, że Zimoń powinien zostać przekwalifikowany z defensywnego pomocnika na środkowego obrońcę. To jest myśl. Na treningu noworocznym grał już na środku obrony.
Zamiast sprowadzać przereklamowane pseudo gwiazdy typu przystojny i elokwentny Radek "koneser win i makler" Matusiak lepiej chyba jednak szukać młodych zawodników w klubach niższych lig i liczyć że a nóż się ktoś wybije....
Przeszkadza Ci,ze gosciu mysli glowa , a nie nogami ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)