Panowie nie ma co sie napinac. Skoro mamy kupowac, to pewnie chodzi o pilkarzy z waznymi kontraktami. Skoro z waznymi kontraktami to trzeba zaczekac, az okienko transferowe sie otworzy, a do tego jeszcze zostalo troche czasu. Zaczekajmy wiec z narzekaniem...
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Mamy chrapkę na Wachowicza wg GK...
chyba w wtorkowym Fakcie jak dobrze pamiętam pisało ze Stefan chce Wasilewskiego i Zakrzewskiego z Lecha a Stawowy chce odnas kupić Basterka do Arki
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/bartlomiej-grzelak-w-legii-warszawa,847606,6
Napastnik piłkarskiej reprezentacji Polski Bartłomiej Grzelak przejdzie z Widzewa Łódź do Legii Warszawa - dowiedziała się nieoficjalnie Polska Agencja Prasowa. Szczegółów transakcji nie ujawniono.
Kluby osiągnęły porozumienie w czwartek wieczorem. Na początku przyszłego tygodnia zawodnik podpisze 3,5 letni kontrakt.
Dla mnie głupota... Iść do drużyny, w której granie, lub której kibicowanie to wstyd i hańba. I to jeszcze w momencie, gdy interesują sie toba drużyny typu - Cracovia, Lech, czy Zagłebie..
razdwatrzy123 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie głupota... Iść do drużyny, w której
> granie, lub której kibicowanie to wstyd i hańba.
> I to jeszcze w momencie, gdy interesują sie toba
> drużyny typu - Cracovia, Lech, czy Zagłebie..
>
Petuna non olet!!!
>
> --------------------------------------------------
> --------------
>
> "...pokój jest rzeczą cenną i pożądaną
> [...]. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką
> cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi,
> narodów i państw, która jest bezcenna. Tą
> rzeczą jest honor."
Cracovia i Lech interesowały się Grzelakiem? Pierwsze słyszę.. Z tego co mi wiadomo najbliżej miał do Lubina. A niech sobie idzie do Legii kołek jeden. Kolejny niewypał to będzie, jak zawsze.
poszedłby do Lubina byłby "cacy".............poszedł do Legii jest "be".....Typowa prowincjonalna mentlność.....
normalna kibicowska, a nie od razu prowincjonalna. U nas są dokładnie takie same jazdy, jak tylko jest mowa o tym, że mógłby grać w Cracovii, a potem idzie gdzie indziej.
Tam rozmowy były już mocno zaawansowane, więc się nie dziwcie magicowi.
Czy ktoś pamieta moze chlopaka byl u Nas na testach z Uni Oświęcim B. Dudzic. Dostalem telefon ze byl dzisiaj w Krk podpisać kontrakt z Pasami. info pewne na 80%.
Chyba Dudzic,jeżeli to prawda to uważam ,że to dobry ruch z myślą o przyszłości.Ale teraz już najwyższa pora na wzmocnienia obecnego składu.
Jeżeli to prawda, to super ruch.
Napastnik na G poszedł do legii :/
ale mnie informator zrobił....ehhh
i dobrze-ja czuje ze on podazy sladem chmiesta-tzn ze posiedzi na lawie a pozniej go oddadza dojakiejs odry wodzislaw....
hugo_boss1968 Napisał(a):
> poszedłby do Lubina byłby
> "cacy".............poszedł do Legii jest
> "be".....Typowa prowincjonalna mentlność.....
>
>
Oczywiście, że tak. Mam PRZEPROWINCJONALNĄ mentalość w takim razie. Bo mając ofertę z 2 klubów - w tym wypadku Legii i Zagłębia, wybrałbym Zagłebie.
Legia - kasa, sukcesy, kasa. Ale też - wiadomo jaka historia. Przecież "legii się nie odmawia" - a potem na ławce się siedzi, co stego, kasa jest. Kibice typu "kto ma wiedzieć ten wie", oraz "nieopuścilismy wyjazdu incognito od 237759823567452377235326572723 lat" itp. Dla mnie żenada. Nie mógłbym grać w legii. Nie dlatego, że kibicuje drużynie bardzo opozycyjnej. Po prostu mam wstręt do tego klubu.
Zagłębie - kasa, duuuuuuża ochota na sukcesy, dobry trener, dobra druzyna - piłkarsko podobnie z legią. KGHM - super sponsor.
Idąc do Zagłębia byłby pewnie gwiazdką. Piłkarsko nic by nie stracił. Ale kontrakt mimo wszystko miałby niższy. Bo legii się nie odmawia.
Grzelak jest burakiem. Wybrał kasę i wieśniacki klub.
Razdwatrzy123- nie zgodzę sie z Tobą. Piłkarz kieruje się kasa a nie tym co kibice mówia o klubie. Tak samo sprawa wygląda jak ktos przychodzi go Cracovii i mówi po miesiącu iż ma serce w pasy i kocha ten klub.
Śmieszą mnie takie teksty.
Niektórym naprawdę ciężko wytłumaczyć, że dla piłkarza gra w piłkę jest pracą, w ten sposób zarabiają na życie.
I 99% piłkarzy ma tak naprawdę kompletnie w dupie tzw "klimaty kibicowskie", liczy się dla nich tylko efekt sportowy (całkiem słusznie zresztą).
A wszelkie wypowiedzi o "przywiązaniu do kibiców itp" to zwykłe wazeliniarstwo, na które co naiwniejsi dają sie nabrać i od razu przeżywając orgazm "jakiego to piłkarza-kibica mamy w drużynie".
Całkiem niedawno śmialiśmy się z Błaszczykowskiego i jego bredni o przywiązaniu do Wisły (całkiem słusznie zresztą), bądźmy więc obiektywni...
Jestem kibicem i wszystko co sie dzieje w pilce noznej oceniam przez pryzmat wlasnie kibicowski. Jesli Cie to smieszy, to gratuluje poczucia humoru.
Mnie to nie interesuje co mysli sobie pilkarz i jakie sa motywy jego dzialania. Dla mnie - fana pilki noznej, liczy sie efekt. Uwazam, ze DLA MNIE KIBICA - Grzelak zrobil glupio i tyle. Tak samo jakby aktor mial do dyspozycji gre w 2 filmach
1 - super komercyjnym z leonardo di carprio itp - a film w stylu harrego pottera - czyli nastawienie tylko na zysk
2 - film tez z duzym budzetem, ale swietny (tzn, ktory moze byc swietny - w koncu rozwazamy sytuacje jeszcze przed kreceniem).
Aktor wybral opcje 1 - dla mnie jest to glupie i burackie - TYLE, mam do tego prawo.
Di Caprio nie jest aktorem komercyjnym. Komercyjny to jest Ashton Kutcher , albo Sasha Cohen. Ogladales Zlap mnie jesli potrafisz, albo Aviatora?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)