potter, no więc z uwielbianej przez Ciebie trójki "definitywnie zrezygnowano". Na testach został tylko ten serb i węgier
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
A proponowałem (po kibicowsku oczywiście) w przerwie zimowej transferki z Zagłębia, tzn kilku grajków (Żytko, Salamoński, Ćap, Kristić itd..) lecz zostałem posądzony, że proponuję spady. Poza tym chyba obowiązuje u Was szlaban na transfery więc potraktujcie ten post tak gwoli przypomnienia i ciekawostkę. Choć kadra Cracovii niewątpliwie byłaby szersza.
dobrze Cie osądzono, bo co to za gracze, po za tym szerokość a jakość kadry to jest róznica , jak dołączymy juniorów też będzie szeroka i co?
Co jest z tym Węgrem i Serbem bo w mediach cisza a trzeba ich brać już teraz bo Karwan Skrzynia i spółka spószczą nas do II ligi !!!
Węgier podobno dobry...ale zobaczymy w meczu.... Podkręcił chyba kostkę na środowej gierce.
Serba badają bo facet miał kłopoty zdrowotne z jakims mięśniem...nie wiadomo czy jest "do gry"
Wiadomo cos konkretnego na temat tego wegra i serba?
chyba nic
Piotrek Bagnicki znów ustrzelił dwie brameczki!
No to go bierzemy. Tym razem Stawowy nie będzie oponował i proponował Jędrszczyka.
Hermaniuk też strzelił dwie...
a ja dzisiaj strzeliłem cztery i strzelę jeszcze z dwa co najmniej
Wczoraj Cracovia ostatecznie zrezygnowała z testowania dwóch obcokrajowców. Węgierski stoper Gheczy Zoltan Gergelt i serbski napastnik Bojan Bożović zostali odesłani do domu.
gw
posciagac rezerwowych w innych klubach
taki Djokovic z Legi super rezerwa DLa Arka B.
Mioduszewski? nie wiem co z chlopem ale napewno od 'Canizaresa " lepszy
BYkowski, nie zawsze gra a u nas napewno by mial te 10 goli na KOncie
Mowlik nie zawsze gra, a tAki stoper to z ucalowaniem rączek
Kiełbowicz napewno sobie przy Edsonie nie pogra, a Taki zawodnik
Piszczek moze gorszy od wymienionych ale na zmiany w sam raz
albo z racji ze nie gra wiekszosc z nich to wypozyczyc kogos,
naprawde wiecej mi do szczescia nie potrzeba;D
Podobno Hernani siedzial w lozy honorowej na meczu ?? moze on.
Olisadebe jest do wzięcia ;-)
kscman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> posciagac rezerwowych w innych klubach
>
> taki Djokovic z Legi super rezerwa DLa Arka B.
> Mioduszewski? nie wiem co z chlopem ale napewno od
> 'Canizaresa " lepszy
> BYkowski, nie zawsze gra a u nas napewno by mial
> te 10 goli na KOncie
> Mowlik nie zawsze gra, a tAki stoper to z
> ucalowaniem rączek
> Kiełbowicz napewno sobie przy Edsonie nie pogra, a
> Taki zawodnik
> Piszczek moze gorszy od wymienionych ale na zmiany
> w sam raz
> albo z racji ze nie gra wiekszosc z nich to
> wypozyczyc kogos,
>
> naprawde wiecej mi do szczescia nie potrzeba;D
>
>
Piszczek to przy takim Bykowskim profesor. Do tego młody.
Dzisiejszy "Fuckt' podaje ,że Cracovia złożyła oficjalne zapytanie o Grzelaka.
czyli napewno grzelak do nas nie przyjdzie,
FAKT To wielkie gowno
Cicho. Po co robić niepotrzebny szum.A tak może by bez echa przeszło to zapytanie.
Korona sięga po Rząsę
Tomasz Rząsa, obrońca reprezentacji Polski, wraca do Polski. Zawodnik holenderskiego Den Haag prowadzi rozmowy z Kolporterem Koroną Kielce - pisze "Dziennik".
"Podoba mi się sposób zarządzania Koroną. Widać, że ten klub ma wielką przyszłość przed sobą. Za wcześnie jednak mówić, czy zagram w Kielcach. Chcę jednak pograć jeszcze dwa, trzy lata" - powiedział Rząsa.
Więcej szczegółów w "Dzienniku"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)