Na treningu noworocznym faktycznie było świetnie (byłem na wielu-dawniej było raczej smutno) pomimo tego, że pogoda była wiosenna, a nie zimowa.
Ludzi było ok. 4 tysięcy (więcej na pewno nie).
Co było dobre:
szampan, prezydent, fajerwerki (super, właśnie z tego miejsca), stała konferansjerka (powinna być przez cały mecz i powinno ją robić 2 osoby na zmianę), zdjęcie dla Papieża, doping, antydoping - chwała Bogu, że go było mało, spory wybór nowych pamiątek ( kalendarze, nowe maskotki - zebra, pszczółka, bałwanek - w pasy brakuje jeszcze tygryska ).
-
-
Trening Noworoczny Cracovia I - Cracovia II 7:4
najlepsze to były nasze rakiety :P jedną z nich o mało co Wiśnia nie dostał w głowę no ale ok :)
kto tam na murawie leżał z rozbitym nosem ?:D
Wszytko bylo super !!! ale najbardziej mnie zdziwilo ze ochrona sprawdzala !!! po co to ??? i tak kazdy co mial wniesc to wniósł !!! 2 litry poszly haha :) pozniej poszlismy z kumpalmi nad waly i spotkalismy kibicow Celticu i razem z nimi spiewalismy Cracovia Kraków sialalala hehe byli mocno wystaszeni chyba ale bylo zajebiscie smiesznie !!! a oprawa poporosto mistrzostwo !!! sorki ze pisze jak pisze ale dalej mam faze :)))
Wczoraj balowali wszyscy
Powód tego oczywisty
na Sylwestrze się bawili
Dużo jedli, dużo pili
No a dzisiaj - kac ogromny
A ja na pół nieprzytomny :)
Jednak jakos rano wstałem
I na trening pojechałem
Weszłem na stadion przy Kałuży
Patrze - a tu tłumy ludzi
Pięć tysięcy przyjechało
Nowy Rok tu powitało
Gorąco piłkarzy przywitali
I życzenia im składali
Pan Prezydent tez sie zjawil
Ślad po sobie pozostawił
W formie życzeń Noworocznych
meczów w skucesy owocnych
Wszyscy "CRACOVIA !" krzyknęli
A piłkarze mecz zaczęli
Do gry wielka tu ochota
Pierwszą bramkę strzelił Szczota
7 - 4 mecz wygrali
Ci co w Pasy dzisiaj grali
Dzisiaj także zdjęcia były
Dla Papieża - Karola Wojtyły
Jednym słowem - super było
Oby za rok się to powtórzyło
Piękna ta nasza tradycja
Ona zawsze mnie zachwyca
Że co roku, roczek nowy
Zaczynamy od Cracovii
I chodź poetą nie jestem
Ułożyłem dzisiaj wiersz ten
No i macie dziś życzenia
Od Cracoviaka JeyJey'a
Wszystkiego najlepszego
Z okazji Roku Nowego !!!
P.S. - wiem ze nie wszystko sie rymuje, ale jestem jeszcze troche zkacowany i pisałem co mi przyszlo do bolącej glowy :)
Wiadomość zmieniona (02-01-05 00:09)
luxus ;)
Bylo zajebiscie co prawda bramek w drugiej polowie juz nie kojarze wogole ale i tak bylo gites
na teraz pasy jest strasznie mało zdjęć trybuny "C" :(
aha i jeżeli ktoś kojaży gościa w czerwonym kapeluszu to ja :)
[IMG]http://img34.exs.cx/img34/4317/trening0339ns.jpg[/IMG]
Wiadomość zmieniona (02-01-05 11:36)
A czemu Drummi nie greał??
bo sie spoznil
Czolem Ekipa!
Powinienem napisac nieco wczesniej, ale... wlasnie zakumalem, ze jest niedziala , pora obiadowa i chyba... nareszcie 2005 Sylwester laczony z Noworocznym Treningiem zakonczyly sie... Ufff, chyba to lepiej dla watroby, nerek, trzustki, szarych komorek i co tam jeszcze mozna alkoholem reperowac;-)
Wlasciwie ja tylko w jednej sprawie: dzis zrzuce film z kamery i w tygodniu to zmontuje;-) Dlatego juz dzis zapraszam na PASISATEGO HUBA http://www.pasy.straszne.pl/ - tam znajdziecie pewnie okolo 20 minut z treningu, w znakomitej jakosci. Nie bedzie wszystkich bramek, bo trudno krecic wszystko, skladajac jednoczesnie zyczenia i pijac szmapanika;-) Ale Wasze wspaniale spiewy pod kierunkiem Aniola w IIgiej polowie sa nagrane! Dzieki - byliscie wszyscy SUPER, cudownie bylo ogladac Was okiem kamery z murawy!
Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ - PUCHAROWEGO 2005!
Wiadomość zmieniona (02-01-05 12:51)
Zwróce uwagę na jeszcze jeden szczegół :
Otóż na wielu stadionach pierwszoligowych w Polsce, w czasie sezonu i w czasie rozgrywania ważnych spotkań frekwencja waha sie od 2 do 4 tysięcy.
A tu n a t r e n i n g u j e s t 5 tysięcy ludzi.
Czy trzeba coś więcej dodawać ........
Byłem widziałem, pamiętam pierwsze 3 bramki potem to jakoś tak to szybko poszło. Jeszcze karny na 4 osoby mi w głowie utkwił.
Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególnaoście dla ludzi z Mielca ktorych spotkałem w akademiku, na Szewskiej (po imprezie na rynku) i na stadionie po treningu.
Ja też byłem, było super,byłem pierwszy raz,ale napewno nie ostatni. Wszystko było poprostu zaje*iste. Zrobiłem sobie zdjęcia z paroma piłkarzami. Z trenerem podeszłem i pogratulowałem, oraz życzyłem sukcesów na przyszłość.Pozdro Zbychu!
Ja widziałem pierwszą bramke, a póżniej byłem zajęty czy innym :D
Kocioł był piękny!!!Ale na początku myslałem ze rozdupce ochronę,bo nie chcieli wpuszczać z alkoholem,ale w koncu puscil,mieli farta!!!Proponuje częściej takie treningi!!!
Byłam, super wrażenia, ze śniegiem byłoby naprawdę ciekawiej ci, którzy nie dotarli niech żałują.
ja nie wiem tylko poco Ci ochrnoniarze ! nigdy ich nei było !! a i tak wszyscy wnieśli co mieli wnieść a my nawet nie daliśmy się skontrolować więc nie wiem poco oni byli !!
a co do filmiku to możecie go wrzucić na jakiś server bo ja nie mam HUBA i wogole nie moge go sciagnac ani nic :/
wymog policji, w tym roku trening noworoczny byl potraktowany jak tzw. "impreza masowa" w rozumieniu prawnym i stad ochrona, obstawa policji etc. etc.
no dokładnie...
Tak swoja droga to nawet polewaczka byla... niezly polew...
wróciłem ...
:-)))
mam lekki niedosyt wynikający z braku sniegu ...
widzów spokojnie ponad 5.000 i nie jest to tylko moje zdanie ale wielu innych pasiaków również ...
enigmatyczne klimaty w doborowym towarzystwie ( pozdro td,Mis,Karvin,Geopijatyk ) równiez miło wspominam ...
ciekaw jestem tylko jak do wodzia dotarł jeden pan ...
może napisze ...
:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)