JESZCZE RAZ DZIEKI GTX NIECH SIE CI WIEDZIE JAK NAJLEPIE TAK JAK I NASZYMU UKOCHANEMU KLUBOWI
-
-
Pasiasta Kolęda i życzenia
Ja również Wam wszystkim moi drodzy składam najserdeczniejsze życzenia z okazji kolejnych Świąt Bożego Narodzenia- i życzę kolejnych w gronie bliskich..
Tego właśnie Wam życzę - Wesołych Świąt wśród ludzi, którzy Was kochają i których Wy kochacie, to najcenniejsze..
P.S. gtx - mimo, że mój nick nie znalazł się w 'ekipie życzonych' to i tak bardzo Ci dziękuję za te świąteczne życzenia, bo wiem, że są skierowane do wszystkich Pasiaków..
En Arche en ho Logos...
Kai ho Logos sarks egeneto kai eskenosen en hemin...
(Ew Jana 1; 1,14)
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, życzy Fan Oderki i Cracovii
Geopijatyk
anafly napisał(a):
> P.S. gtx - mimo, że mój nick nie znalazł się w 'ekipie
> życzonych'
Anafly, ja teraz nie napiszę, że to było niedopuszczalne, ja napiszę, że mi po prostu wstyd, ale już to naprawiłem. Oczywiście życzenia były także skierowane do Ciebie, a dla mnie to już tylko geriavit...
Wesołych Świąt i pijanego sylwestra !!!
wesolych Swiat i udanej Pasterki przesylam z Darmstadtu ;)
na sylwka bede w Cracovie
ps 1. sory za literowki ale nie chce mi sie konfirorowac na polskie literki :)
ps 2. vlepki ktore zawiesilem tu w pazdzierniku na przystanku miedzy narodowym wisza nadal lekko przyblakle :)
Dzięki!!! Dla wszystkich Pasiaczek i Pasiaków oraz naszych przyjaciół WESOŁYCH ŚWIĄT. Do zobaczenia na Treningu Noworocznym!!!
Trochę to nieetyczne, ale myślę, że w Wigilię i dla dobra sprawy mi wybaczycie.
No to hooop.
Wspaniała kolęda....
gtx wyrósł nam na forumowego barda :):)
A dla was wsztstkich spokojnych, wesołych świąt. Radości zarówno w życiu prywatnym jak i służbowym, oraz jak najwięcej radości związanych z naszymi ukochanymi Pasami.
pozdrawiam świątecznie.
Dziekuje za zyczenia! Swietny pomysl!
Ze swej strony WSZYSTKIM PASIASTYM ZIOMALOM ZYCZE WESOLYCH SWIAT, SPELNIENIA MARZEN I PASIASTEGO, PUCHAROWEGO 2005 ROKU!
Wesołych Świąt i bogatego Gwiazdora, szampańskiej zabawy Sylwestrowej. Niech Cracovia zapisze w nadchodzącym roku, nową, przepełnioną sukcesami kartę w historii klubu i polskiego futbolu.
WESOLYCH SWIAT!!!!
Dzięki za życzenia- odwzajemniam:)- dzięki także dla Grupy 100 i Koła Sympatyków za niesamowicie oryginalną kartkę świąteczną, którą przed chwilą wyjąłem ze skrzynki na listy. PASIASTYCH ŚWIĄT!!!
P.S. BartAcid, fajna choinka, lubię takie;)
Wiadomość zmieniona (24-12-04 12:33)
Wigilijny nabijacz postów
hooop
Wszystkiego najlepszego z okazji Swat Bozego Narodzenia skladam wam wszystkim , duzo ciepla zdrowia milosci i spelnienie nie tylko tych pasiastych marzen zyczy Piotrek alias Kinder
Wesołych świąt droga forumowa gromadko w ten dzień życze wszystkim bez wyjątku samych radosci, zdrowia i szczęścia
a Pasiakom i kibcom zgód życze samych sukcesów sportowych - innym mniej tego życzę ;-)))
Pozdrawiam jeszcze raz
Karvin vel Rincewind
(administrator;-))
a tak BTW zostalem pominiety przez GTX - znamienne? :-)))
ZYCZE WAM PASIASTYCH ŚWIAT I ANTYWISLACKIEGO (ROWNIEZ PASIASTEGO) NOWEGO ROKU!!!!:]
Wszystkiego najlepszego dla Was Pasiaki. Żeby zblizajacy sie rok był dla nas ALC udany, zeby nasze trzy ukochane klubu spotkaly sie w pierwszej lidze i w koncu zycze kazdemu z was osobno sukcesow w zyciu prywatnym.
Pozdrowienia z Poznania.
ARKA & CRACOVIA & LECH !
Todo kozlowek ,dzieki koleda jest super .tez pozdrawiam i wszystkiego naj..............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)