[IMG]http://img122.exs.cx/img122/8600/papa2005interia026004vm.jpg[/IMG]
-
-
Cracovia na audiencji u Papieża!!! Wszyscy do Rzymu!!! 4-5 stycznień 2005!!!
Karolo uwazasz ze to na miejscu bylo??
A moze w ten sposob- pilka rzadzi pieniadz, a Cracovia nie istnieje bez Comarchu- w zwiazku z tym Ojciec Swiety musi wystapic w reklamie telewizyjnej Comarchu, w przeciwnym razie firma wycofuje sie z finansowania Cracovii...
Mam nadzieje, ze to ich zachowanie wyplywa tylko z ich glupoty, a nie czegos gorszego...
Karolo - Kiedy na "twam" jest ten serwis informacyjny?
Wiadomość zmieniona (05-01-05 19:10)
Z tym obrazem firmy to jednak żenada, jest tyle innych możliwości pokazania kto finansuje klub. Cała reszta w porządku.
Docent - a propos twojego postu (m. in. o pieśni w drodze na audiencję) - padły mocne słowa i niestety musiał ktoś to powiedzieć głośno. Moje wyrazy szacunku.
Ferenc no wiec skoro tam byla takze delegacja Comarchu to czemu by nie?
Mi to zupelnie nie przeszkadza, bo to nie bylo wazne. Ot tak na marginesie tego wszystkiego.
Oczywiscie zaraz bedzie wielka wojna, jaki ten comarch i Filipiak bezszczelni sa etc. etc.
Generalizujac - kazda okazja jest dobra zeby Filipiakowi przyp*... Nie mowie teraz do Ciebie personalnie.
Rebbe po prostu wlaczylem i czekalem, a we Faktach bylo
Właśnie była super migawka w głównym wydaniu Faktów. Tego obrazu nie było, za to Piotrek Bania z koszulką i dzisiejsza audiencja generalna ze słowami "Pozdrawiam Pielgrzymow z Polski, a w szczegolny sposob"... No coz, moj syn wislak sie az spienil, trudno, niech cierpi.
Karolo- bp. Dziwisz wspominal kiedys, ze nawiazala swego czasu kontakt z Watykanem wiodaca firma na rynku elektronicznym. Chciali dac Papiezowi prezent- konkretnie zegarek z jakimis naprawde "kosmicznymi" bajerami. Ojciec Swiety zgodzil sie go przyjac, ale pod warunkiem, ze nie bedzie to forma reklamy tej firmy. I tak tez sie stalo- zegarek jest w Watykanie, a do dzis publicznie nikt nie powiedzial o jaka firme chodzilo... Juz wiesz dlaczego nie??
Aha- i slusznie ze nie piszesz odobiscie do mnie, bo jesli kiedys przez przypadek natrafiles na jakis moj post, to moze pamietasz, ze do nagonki na Filipiaka mam taki sam stosunek jak Ty.
Ale- do cholery- wszystko ma swoje granice- promocja i marketing tez!!!
Wiadomość zmieniona (05-01-05 19:37)
Docentowi gratulujemy syna ;-))
"Autor: Karolo (---.chello.pl)
Data: 05-01-05 17:52
ehh a wg. służb prasowych Watykanu, Papieża odwiedzila drużyna "Kraków" :))))
AUDIENZA ALLA SQUADRA DI CALCIO DI KRAKÓW (POLONIA)"
nawet dla Włochów jest oczywiste że jak KRAKÓW TO TYLKO CRACOVIA :)
Bznajmniej nie naleze do tych, ktorzy korzystaja z kazdej okazji, zeby przywalic Filipiakowi, raczej przeciwnie. Ale buractwo trzeba nazwac po imieniu. Noblesse oblige, jestesmy Cracovia.
Ferenc dlatego tez zaznaczylem, ze to akurat nie do Ciebie.
ja sie tylko zasmialem i tyle... bo to smieszne jest i kazdy kto ma choc ociupinke oleju w glowie widzi, ze to moze zamysl mieli comarchowcy dobry ale wyszlo smiesnie i w oczach wielu osob stracili wiele
O godzinie 20.00 oglądałem Serwis Informacyjny - Telewizji TRWAM (jest na kablówkach). Była długa relacja z audiencji generalnej w Watykanie.
Były też pozdrowienia Papieża dla obecnych na audiencji Polaków i słowa skierowane do delegacji Cracovii. Pokazano też wiwatujących Naszych piłkarzy, którzy robili to na stojąco. Papież mówił wyraźnie, płynnie, był zadowolony i w świetnej formie.
Ostatni Serwis Informacyjny - Telewizji TRWAM jest o godzinie 21.20.
Warto oglądać!!!!! Niech ktoś to nagra, ja nie mam takich możliwości.
W głównym wydaniu "Wiadomości" w TV1 o wizycie Cracovii w Watykanie nie było nic. Oni stawiają na skoki, a piłkę nożną mają gdzieś.
ludzie wrzuccie to na HUBA pleeeeez bo jeszcze ani jednej mogawki nie widzialem :(((((((
Rock jeśli zdzierżysz do jutra to pożyczę Ci kasetę z nagraniem całej audiencji generalnej a nie tylko jakieś "wycinki".
Wtedy Ty wrzucisz na Huba (mnie Hub kojarzy sie tylko z hubą )
"lokomotywę" jaką chłopaki wykonały w auli Pawła VI (dosłownie miażdży :-))) )
Wyślij tylko mejla gdzie i o której Ci ją dostarczyć .
Pozdrawiam.
Ps. Wiśnia to największy talent wokalny w naszej drużynie
Kto widział ten wie ;-))))
Ps 2 Jeśli coś by się stało kasecie,toGórek któremu ja obiecałem urwie mi........ (takie niedomówienie)
Ja się zgadzam z tym że ofiarowanie firmowego obrazu było żenadą...
W odpowiedzi na pojawienie się biustonosza:
Po pierwsze - Na jakiej podstawie twierdzisz , że pielgrzymka utrzymywana była w tajemnicy? Nie należę do Koła Sympatyków , Grupy 100 , nie jestem działaczem a o pielgrzymce wiedziałem przynajmniej miesiąc temu. I wiedzieć mógł każdy. Nie było żadnej tajemnicy.
Po drugie - Obraz podarowany przez przedstawicieli Comarchu był (mówiąc delikatnie) chybionym prezentem. Ale czy to aż tak wielki nasz (Cracovii) problem? Przeszło to bez żadnego echa. Obraz nie był pokazywany w żadnej telewizji (bo i po co) , nie zawiśnie w żadnym papieskim pokoju (bo i po co). Telewizja pokazała a prasa opisała to , co najważniejsze - wizytę Cracovii u Ojca Świętego. O jakiej więc reklamie mówimy. Czy ktoś jest na tyle naiwny , ze sądzi iż Papież teraz duma nad tym obrazem zastanawiając się jakie zlecenie by dać Comarchowi? A moze robią to jego pomocnicy? Bądźmy poważni. Pomijam tu jedną istotną kwestię. Nikt z nas tego obrazu nie widział. A więc jak zwykle nagonka na coś , o czym nie mamy pojęcia. A moze to wybitne dzieło sztuki..? ;))))
Denon ja caly dzien jutro siedze w pracy wiec podrzucenie tego niewiele mi da, zreszta i tak nie umiem przerabiac VHS > avi (mpg)
Ale jesli by Twixxx lub kkk_84 sie tym zajeli to bylbym wieeeelce wdzieczny (i mysle nie tylko ja)
Wiec ww. panowie - mozecie sie skontaktowac z Denonem? :)))))))))))
Mam pytanie do Pasiaków odpowiedzialnych za TERAZ PASY: może wartałoby pozostawić jakąś pamiątkę z tej audiencji na stronie? Tak, żeby żaden odwiedzający nie miał wątpliwości kto jest Kibicem Numer Jeden... Mnie osobiście podczas jej przeglądania miło by było ujrzeć uradowaną twarz Ojca Świętego z tekstem ilustrujacym jego stosunek do Cracovii...
A tam, w ogóle chętnie przeglądnąłbym czasem (bo z czasem, w co nie wątpię rozrósłby się do gigantycznych rozmiarów) dział poświęcony znanym i lubianym kibicom Pasów (był taki wątek na forum) z ich zdjęciami (najlepiej Pasiastymi - z meczu, w barwach) i refleksjami w wiadomym temacie...
Denon, skontaktuj sie z Vikersem , on przegrywa vhs na kompa i umieszcza go na hubie.
Pozdrówki!
Ps.Jak nie masz kontaktu do niego to daj znać, to ci jakoś przekaże.
Wiadomość zmieniona (05-01-05 23:44)
Przed chwilą w TV Puls było sprawozdanie z sali audiencyjnej w Watykanie, w której nasi byłi na audiecji ogólnej. Naprawdę ze zdziwieniem ( pozytywnym) słuchałem odśpiewanej kolędy "Ej maluśki, maluśki" (nawet czysto śpiewali) i na koniec "Heeeeeeeeeej, heeeeeeeeeeeej Cracovia" aż się mury trzęsły.
No, czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Najlepszy był. red. Andrzej Stanowski, który super śpiewał, ma zacięcie. Mogłby intonować hymn Pasów na gnieździe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)