Teraz pewnie kibice sukcesu z Wisły będą chodzić na mecze Cracovii... :(
-
-
U NASZYCH RYWALI.... prywatne "pogaduchy" będą kasowane
jesli ci to pocieszy: El Paso bedzie wkrótce wyburzony ;)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz pewnie kibice sukcesu z Wisły będą
> chodzić na mecze Cracovii...
Mnie ta perspektywa cieszy. :) Wolę x kibiców wiernych i y przypadkowych niż samo x wiernych. Bo mogą pokochać, bo zostawiają pieniądze, bo nie zostawiają ich u konkurencji.
Trzeba zrobić wszystko co się da żebyśmy grali w Krakowie.
Dwa lata jedynym klubem w mieście - świetnie!
mnie tez cieszy taka perspektywa. Ci wszyscy kibice sukcesu z siły rzeczy by chodzili do nas o ile też będziemy coś grać i znowu się zrobi jakaś tam moda.
musimy grać u siebie
Czym się tak podniecacie?
Może najpierw przeczytajcie tekst ze zrozumieniem, a później...
Kiedy na R22 nie będą odbwyać się mecze ligowe?
W okresie od kwietnia 2009 do (maksimum) końca 2009 roku.
cyt: [i]Jednak w kwietniu 2009 roku rozpocznie się budowa trybuny zachodniej, a także obniżanie murawy i według harmonogramu prac do września nie będzie możliwości organizacji meczów ligowych przy Reymonta.
- (...) Chciałbym dogadać się co do terminów zarówno na wiosnę, jak i jesień 2009 roku, bo różnie może być z dotrzymaniem terminu modernizacji[/i]
Czyli w sumie pewnie 4 - 5 meczów wiosną 2009 i 8 - 10 jesienią 2009. A wiosną 2010 będą mieć stadionik, jak się patrzy.
Ale wedle niektórych, to całe dwa lata.
My w tym czasie dogramy zapewne cały przyszły sezon na naszym. Później przez 2 lata będziemy się męczyć przy trybunach na 3, w porywach 3,5 - 4 tysiące.
A puchary, te europejskie? Jeżeli wejdziemy do UEFA, to i tak będziemy musieli grać poza Krakowem.
PS. A im to i tak nie zaszkodzi, bo przecież większość z nich jest spod Krakowa - a niektórym to nawet będzie bliżej do Chorzowa niż na R22
tacy dwaj Napisał(a):
> PS. A im to i tak nie zaszkodzi, bo przecież
> większość z nich jest spod Krakowa - a
> niektórym to nawet będzie bliżej do Chorzowa
> niż na R22
Rozumiem, że link do badań obrazujących ten stan podasz w następnym poście albo edytujesz poprzedni. Nie chce mi się wierzyc przecież, żeby tak poważny forumowicz jak "Tacy dwaj" wydawał sądy bez jakiejkolwiek podstawy.:)
Ze sportowym pozdrowieniem:)
Moja rada: dokonaj jeszcze raz, ale tym razem bardziej wnikliwej analizy tego zdania.
une nie majom poczucia humoru
;)
Ale czujne są, w okolicach Chorzowa wśród byłych ubeków to podobno normalne.
tacy dwaj Napisał(a):
> Moja rada: dokonaj jeszcze raz, ale tym razem
> bardziej wnikliwej analizy tego zdania.
Podjąłem sie tego zadania i wyszło mi, że stwierdzasz autorytatywnie, iż wiekszość zapełniających trybuny R22 to ludzie, którzy nie mogą pochwalić się krakowskim adresem. Napisałeś to tonem nie znoszącym sprzeciwu. Myślałem, że dysponujesz jakimiś badaniami obrazującymi Twoje słowa, dlatego ośmieliłem się poprosić o źródło Twej wiedzy, gdyż nie chciało mi się wierzyć, że swoje sądy bierzesz ot tak powiedzmy z powietrza.
Jeśli źle zrozumiałem to zdanie przepraszam i proszę o wyłuszczenie "co autor miał na mysli":)
Ze sportowym pozdrowieniem:)
ostrzegam po raz pierwszy i ostatni: ...(prywatne "pogaduchy" będą kasowane)
Znicz też umoczony. Młodemu E. zarzuca się pośredniczenia w ustawianiu meczy Znicza.
Chyba nie bardzo. Chodzi o Polonie W-wa, lub Radomiak.
He he - a ja słyszałem, że o Łomżę
Jednak Radomiak.
http://www.90minut.pl/news.php?id=733393
"Sytuacja Łódzkiego Klubu Sportowego pogarsza się z dnia na dzień. Komornik zajął milion złotych z tytułu praw do transmisji telewizyjnych na rzecz Waldemara Pruskiego, który w 2002 roku zakładał ŁKS SSA. Piłkarze od dwóch miesięcy czekają na zaległe pieniądze. Algimantas Breikštas wyjechał, a Daniel Goszczyński nie ma pomysłu na uratowanie ŁKS-u.
Stulecie najstarszego łódzkiego klubu rysuje się w najczarniejszych barwach. Jeśli przez miesiąc nie znajdą się pieniądze na spłatę długu wobec piłkarzy, ci będą mogli wystąpić do PZPN o rozwiązanie kontraktów.
Waldemar Pruski, na rzecz którego komornik zajął milion złotych, w 2002 roku finansował ŁKS. Niedawno wygrał proces w sądzie.
źródło: Dziennik Łódzki"
Dwie refleksje:
- nawet 100 lat historii nie chroni przed "bryndzą" a o inwestora dalej trudno.
- coś podejrzanie nierówno potraktował PZPN ŁKS i Polonie!!!
2008-06-04 | aktualizacja: 2008-06-05 | Zmiana nazwy klubu [NEWS] (Redakcja)
Zarząd klubu Kolporter Korona SA złożył wniosek do właściwego Sądu Rejestrowego o zmianę, z dniem 1 lipca br., nazwy klubu z Kolporter Korona SA na Korona SA.
Informacja własna - Korona Media Team
I dzięki Bogu, nareszcie...
byłoby "nareszcie" gdyby nie to, ze wraz z członem nazwy zniknie tez kasa...
Khalid Napisał(a):
> - nawet 100 lat historii nie chroni przed
> "bryndzą" a o inwestora dalej trudno.
Wszyscy nap...cy na profesora powinni sobie to zapamiętać. Tak mógł wyglądać jubileusz Cracovii.
Czyli... ŁKS, który może sie rozpasc za miesiac ma grac w Ekstraklasie...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)