Cracovia to co innego ...
a Polska ...
heh ...
bezrobocie , korupcja , zodziejstwo , bandytyzm , politykierstwo , demagogia i miliony ludzi którzy muszą się w tym wszystkim znaleźć ...
dużo by pisać ...
-
-
Zapraszamy do Białegostoku
Czyli winny jestem też JA????????!!!!!!!
Czy mówiszżle o swojej matce?
Ja odpowiem - NIGDY !!!!!!!
Robert , jesteś ze ściany wschodniej i pojęcie o rzeczywistości masz.
Więc dlaczego tak mówisz?
Honwed ...
czy to co napisałem nie jest prawdą ?
czy życie za 500 zł. emerytury po przepracowanych 30 latach dla tego kraju jest wg. Ciebie ok?
a może napiszesz mi coś o perspektywach jakie nas wszystkich czekają ?
różnimy się tym , że ja dostrzegam pewne sytuacje i o nich mówię ...
ale pewnikiem to z racji wieku ...
Coś czuję, ze jesteśmy w jednym wieku, ale jak to mówią - to pikuś...
Czy (czytaj uważnie) to wina twoja, moja, Cracovii, Wreszcie POLSKI??? , ze żydokomuna? komuna? solidarnośc? postkomuna? doprowadziła do tego KU...TWA? _ czy to my uczciwi ludzie zrobiliśmy to wszystko?
Wszyscy "@!#$ą" - nie lubię np> Rosji...
...A co masz do ruskich?
Nie do ludzi to nic nie mam, co tam ludzie teraz...
...więć nie podobają ci się krajobrazy...?
do kata!
czy ja widząc to wszystko mam temu przyklaskiwać ?
czy muszę udawać , że nie ma problemu?
nie mogę ...
i nie chcę ...
to czego nikt mi nie odbierze to własne zdanie ...
pozdrawiam i udaję się na spoczynek ...
chętnie dalej pociągnę wątek ale już jutro ...
i ewentualnie na priv ...
bo nie wiem czy na politykierstwo jest miejsce na tak zacnym forum ...
dobranoc
Problem nie nazywa się Polska...
Heh. Rozpoczelo sie od zaproszenia Was do Bialegostoku przez podlasiaka. Aktualnie jest temat o naszej Polsce. Ciakawe co nastepne :)
Honwed widze że jest Cie tu pełno więc sie pytam czy jedziesz na Jage a jak jedziesz to jak.. ?? my z P. sie zastanawiamy.. hmm
Może przyjmą Pasy na legendarnej Gwardii? Byłem tam kilka razy chyba z 12 lat temu. Stadion duży, ale pewnie zostały z niego drzazgi
K.
Polska jest naszą matką a na matke żle sie nie mówi ...
no i co w koncu nieodpowiedzieliscie czy jedziecie do Białegostoku na meczyk!!!! ilu was przyjedzie??? a moze wstydzicie sie powiedziec bo moze dycha ma was przyjechac lub nikt!!! piszcie ''NA ZAWSZE W SERCU MYM JAGIELLONIA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
klima =- legendarny stadion jest w ruinie, i nie dostałby licencji nawet w B-klasie
nie w takiej ruinie, dwa lata temu grala tam Jagiellonia kilka meczy a aktualnie gra 4 ligowy Hetman, jak dopisza wyniki a co za tym idzie frekwencja to na wiosne moze beda go przystosowywac do wymogow licencyjnych
Erazmus: Dokładnie,tak jak napisał Ci kibic Jagielloni,kibice Arki w ostatnich latach dwukrotnie odwiedzali stadion Jagi.Najpierw w Środe na Puchar Ligi pojechalo 40 osób,a póżniej na lige dokładnie 42 kibiców.
szkoda że w środe jest mecz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)