Witek REWELACJA !!! Mam nadzieję, że zagości na stałe...
-
-
Wawrzyczek ma grać!
Witek pokazał,bardzo wielką klasę,wielkie brawa.Również wielkie brawa
dla Marków Bastera i Citki .Świetna gra.Zastanawiam się czy Drumi by nie
zagrał lepiej od Gizmy,bo ten poza bramką zagrał w sumie słaby mecz.
Przypuszczam że powinni zagrać obok siebie w Szczecinie ,bo Baranek
chyba nie zagra ,ma już czwartą żółtą kartkę.
ZAWSZE PASY.DO BOJU MOJA BIAŁO-CZERWONA DRUŻYNO.
Tym razen chwała Stawowemu za dokonane zmiany!
Witek powinien uzyskać natomiast nowe pseudo - nie Gitara, a ... Gitara Klasyczna. Jako że awansował do składu na stałe;-))))
OOO własnie szukałem tego tematu:D:D
To fakt,BASTEREK zagrał dobrze,fajnie ze na lewej pomocy będzie miał rywalizacje z Pawłem
Za bardzo jestem do tyłu z postami na forum i nie mam czasu czytac(praca),ale tuttaj chciałbym podkreslic i wyrazic swoją ocene na temat Witka WAWRZYCZKA.Musze to niestety stwierdzić,ze ten obrońca jest do kitu:D:D,bo.......
----świetnie się włączał w akcje ofensywne
----wygrywał pojedynki główkowe w polu karnym
----charował jak wół
----bardzo dobrze wykonywał stałe fragmenty
----i wogóle to KUPE CHŁOPA,typowy obrońca i chce go widzieć na lewej FLANCE:D:D:D
WAWRZYCZEK MA GRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tego posta walnałem w temacie o BASTERKU,ale nie chce mi sie go EDYTOWAC więc wklejam:D:Dcałosc:P
PozdRO
Wawrzyczek zagrał naprawdę dobrze.
Ale czy ktoś z Wielkich Znawców Piłki Nożnej zauważył, że nie zawsze zdążał wracać po akcji ofensywnej? Jakby to zrobił Baster, to od razu by się wrzask podniósł, że zagrał fatalnie, że jest beznadziejny itd. A tu cisza...
Dobrze wiem, że ta cisza jest spowodowana wynikiem, a nie zgłębieniem tajników systemu 4-4-2.
Zwróćcie więc uwage na to, że boczny obrońca, niezależnie czy jest to Wawrzyczek, Świstak czy Baster nie zawsze nadąża wrócić za akcją i wtedy asekurują go pomocnik lub środkowy obrońca.
Masz rację Janczer, nie zawsze. Ale weź pod uwagę, że raz nawet bił kornera z prawej strony, czyli z przeciwnej strony boiska. Wówczas ubezpieczał go Baster. A korner był oczywiście krótki i na pewno przygotowany, zakończony niezłym uderzeniem z lewej. Kiedy tak wysoki chłop bije kornera, a nie czai się na 16-tce, to wiadomo że górnego dośrodkowania raczej nie należy się spodziewać.
Czy Stawowy już dojrzal do I ligii??
Jego zmiany byly dobre. Ale ile kolejek trzeba bylo czekac.
Macie rację, Witek nie zawsze zdążył wrócić za akcją (zdarzyło się to chyba raz lub dwa), ale przyznajcie sami, że częściej włączał się do akcji ofensywnych niż Krzysiek Radwański.
Cieszę się, że Gitara nie zawiódł, bo kibice chcieli go widzieć na boisku już od 1 meczu sezonu.
Ale jeszcze bardziej cieszę się, że Baster pokazał, że jednak jest I - ligowym piłkarzem, a grą na obronie zmarnował tylko czas swój, Wawrzyczka i całej drużyny, a przy okazji nasze nerwy i chyba też kilka punktów w tabeli.
Janczer bardzo slusznie pisze. Witek zagral naprwde bardzo dobry mecz, ale nie widze powodow, zeby mu robic jakas specjalna laurke. Chcialem za to zauwazyc cos innego: czy zauwazyliscie, ze znakomicie Wawrzyczka asekurowal Basterek? Pewnie tak. A czy zadaliscie sobie pytanie: jak Bastiego grajacego na lewej obronie asekurowal dotychczas Nowak? Ja nie przypominam sobie aby wogole byla pomiedzy nimi jakas asekuracja:> Wydaje mi sie, ze to byl bardzo wazny aspekt tego meczu, ktory pokazal nie tylko zalety ustawienia lewej strony Wawrzyczek - Baster, ale tez braki w grze Pawki. Bedzie nad czym mial popracowac Stawowy, bo mysle, ze tez to zauwazy.
Przemo NH: Kup sobie czarodziejska rozdzke i wyczaruj trenera, ktory bedzie genialny juz od stadium embrionalnego. To bedzie idealne rozwiazanie.
I przestan wreszcie pieprzyc glupoty, bo ja czekalem dziesiec lat na takie mecze i jakos wytrzymalem. A jak Ci sie zaczyna dluzyc to idz na Wisle.
hehe wlasnie sobie wyobrazilem biegnacych w trojke w linii Warzyczka, Wisniewskiego i Wegrzyna (WWW) - kazda linia pomocy i obrony wymiekknie..
Panie Trenerze - ja chce to zobaczyc :))
Debiut z Petrą i od razu został wybrany do jedenastki kolejki przez Piłkę Nożną.
10 dni później
Witek nie martw się - kiksy się zdarzają.
Nic się nie stało, Cracovio nic się nie stało...
Wiadomość zmieniona (21-11-04 02:16)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)