wiecie co , przegralismy jeden mecz i juz wszyscy na Stawowego , czemu po meczu z Groclinem nie gadaliscie albo z Wislą , poczekajcie jak sie rozwinie i wtedy pogadamy o Stawowym, to jego druzyna , on ją stworzyl a my tylko jestesmy kibicami !
-
-
Wawrzyczek ma grać!
Dementor nie mialem na mysli zmianę za banię -gitara dosłownie.Wiadomo że grają na zupełnie innych pozycjach.Ja to widzę tak w ataku od od początku Drumlak ,Citko zmieniający sie z Bojarskim pozycjami.Na lewej pomocy po 45 minut na zmianę Baster zamęcza obronę w 1 polowie i w drugiej wchodzi Nowak na podmęczonych obrońców.Na lewej obronie cały mecz gitara.
Czy ktos moze skromnie zauwazyl ze wczoraj cala druzyna zagrala bardzo slabo? a chodza glosy ze Baster bez formy ze Nowak bez formy... A kto wczoraj zaprezentowal sie na swoim normlanym poziomie? Wine ze porazke ponosi caly zespol... Moze faktycznie Wawrzyczek powinien zaczac grac ale ludzie spokojnie... Bo zaraz skonczy sie na tym ze bedziecie chciec robic rewolucje w druzynie łacznie ze zmiana trenera...
Mi sie wydaje ze tu wszyscy lepiej sie znaja na tym kogo wstawic do pierwszej 11 od Stawowego. Moze słozycie podanie do kluby ze chcecie zastapis Wojtka. Co wam to da ze bedziecie cały czas biedolic na tym forum.
Czemu tego nie pisaliscie po wygranych meczach. Dajcie sobie spokuje i pozwulcie działac Stawowemu. On napewno widzi swoje bledy i napewno poprawi je.
właśnie Stawowy nic nie widzi lub nie chce widzieć.
Jak nic nie widzi to najlepszym rozwiazaniem było by zwolnic go i nie przedyzac z nim kontraktu. Jak uwazacie ze Stawowy jest taki zły to ja juz nie wiem czego wy chcecie. Zacznijcie kibicowac klubowi po 2 stronie błon Heniu żadko sie myli
kordelksc;bardzo dobre spostrzeżenie ;-)
już jak od trzeciej ligi po pewnych zwycięstwach wszyscy nosili stawowego na rekach ,po jednej wpadce odrazu chcieli go zwolnić ukamieniować najlepiej,potem awans noszenie znowu na rekach ,po kilku porazkach ukamieniowanie ponownie i co ? i awans to jeszcze mało pare porażek zwolnienie ukamieniowanie pare zwyciestw remisik z wisłą noszenie na rekach teraz znowu porazka i co? i znowu ukamoeniowanie?poczekajmy jak wygramy z wisłą płock to ci niewierzący w stawowego znowu bedą go nosili na rekach!!! A szóste miejsce teraz to wezme na koniec z pocałowniem reki,ale co po nie którzy już nas widzieli w lidze mistrzów ,taki delikatny kubeł zimnej wody wam się przyda jak i naszym grajkom,panowie spokojnie stawowy za to bierze pieniądze nie wy,jak po porażkach na początku sezonu trzymał swoją koncepcje i zaczeła ona sprawdzać się (remis z wisłą,groclin,lech,górnik zabrze,polonia w-wa)i jak by Was słuchał od poczatku i mieszał w składzie to bysmy nieźle wyszli na tym jak zabłodzki na mydle!!!
Pozdrawiam KSC1906
Oj Trapez- I co byś zrobił jakyś ładował kase w gości ? - na siłe wstawiałbyś ich do składu ? czyli wtrącałbyś sie do składu trenerowi ?..... głupota...
a DO Dorwasa - szanowny kolego krycie na radar ? u Basterka ? widze że nie masz pojęcia jakim systemem grają teraz pasy - i na czym ten system polega ... znawca sie znalazł - i do oceniania sie bierze !
Pozdrawiam !
Tu nie jest problem czy Stawowy ma być,czy nie ma być, problemem jest
konflikt Stawowego z Mikulskim.Konflikt ten zaczyna coraz bardziej rzutować
na grę zespołu ,a dokładnie na jego ustawienie.Było to już widoczne w meczu z Polonią ,gdy wszedł Przytuła ,czy Dudzio ,a PASY zagrały w sumie
słaby mecz,chociaż jeszcze zwycięski.Już w tym meczu było widać ,że Przytuła jest słaby ,Nowak słaby ,a Drumlak dobry.Stawowy wstawia dalej
jednak słabego Nowaka ,zciąga dobrego Drumlaka ,wprowadza słabego
Przytułę.Dalej konsekwentnie nie wprowadza do gry Wawrzyczka ,chwaląc
go po treningach ,to samo robi ze Świerczewskim.Konsekwentnie daje szanse słabym ogniwom zespołu ,a nie daje możliwości wykazania się
innym potencjalnie lepszym,wykazującym się na treningu graczom.
Mam szacunek do Stawowego ,ale ta zabawa w kotka i myszkę zaczyna
mnie wk..ć.Mnie i wielu innych gówno interesuje konflikt Stawowego
z Mikulskim dla mie naważniejszy jest interes PASÓW .A wyrażnie widać
że działania trenera prowadzą do utarcia nosa Albinowi czy Świrowi,ale
też prowadzą do utarcia nosa PASOM,A TO JUŻ MNIE BARDZO W...WIA.
Stawowy bardzo dużo zrobił dla Cracovii ,ale też za tą robotę mu płacono,
za darmo nie pracował.Praca trenera zawsze była i będzie stresująca i chyba on o tym wie.Wie chyba też,że nie jest pierwszy,któremu obrabiano
d..ę.Kazimierz Górski miał wieksze zasługi ,a też go zmieniono.
Ponadto chyba rozumie że nie pracuje w jakimś tam klubiku ,ale
w klubie o wielkie tradyci nie tylko zresztą piłkarskiej.Ja wiem,że podupadłym ale mimo wszystko WIELKIM KLUBIE.A to panie WOJTKU zobowi-
ązuje do wyjścia nad wewnętrzne animozje i kierowanie się tylko ,powtarzam tylko dobrem PASÓW.Bo PASY dużo Panu zawdzięczają,
ale i Pan PASOM DUŻO ZAWDZIĘCZA.
ZAWSZE PASY.DO BOJU MOJA BIAŁO-CZERWONA DRUŻYNO
pas60 widze ,ze nie tylko ja dostrzeglem zla gre w czasie meczu z Polonia i fatalne zmiany ktore dokonano w tym meczu.
Tu nie chodzi o to co bylo w lidze II albo III gdzie nie bardzo bylo w kim wybrac ,ale teraz jest.Trener druzyny powienien miec na celu dobro klubu a nie poszczegolnych zawodnikow i jesli jest jakis uklad w druzynie pomiedzy zawodnikami a trenerem ,uklad ktory gwarantuje tym ktorzy sa slabi ale jednak graja kosztem wyniku
to dopoki to nie wyjdzie na swiatlo dzienne mozemy tylko domnemywac i spekulowac ,ze tak jest.O co dokladnie chodzi trudno teraz powiedziec ale to ,ze nie jest dobrze wszyscy widza nawet Stawowy.Nie jestem tez pewny czy to naprawde chodzi ospor Stawowy - Mikulski bo nie podejrzewam aby ten kinflik ---jesli jest????--ma wpyw na zmiany w ustawienu na boisku a blokowanie np.wejscie na boisko Wawrzyczka moze wkoncu doprowadzic do zmiany trenera przez takie wyniki jak ostatnio w Katowicach. Tak naprawde zal mi Stawowego bo jesli jest w Cracovii jakas grupa ktora dyktuje kto ma grac a kto nie to tak dalej nie da sie druzyny prowadzic a skutki tego beda takie ,ze spowrotem bedziemy w lidze II.... o reszcie niebardzo chce prorokowac.
Jesli sa jakies pozasportowe wymagania a to ,ze sa powiedzial o tym sam W.Stawowy ,to ja nie bardzo widze jak dalej bedzie sie druzyna rozwijac.
Bo tu nawet zmiana trenera nie pomoze.Kolejna ktory przyjdzie albo zgodzi sie na uklad grupy albo po kilku meczech przestanie byc trenerem.
Tak bylo i jest czasem w klubach i niestety ale w Cracovii tez sie to zadarzalo.
Kto kibicem Cracovii jest dluzej niz lat 20 to dobrze wie o co chodzi.
A i w tym ostatnim 20 leciu dochodzilo to .....,przemilczmy pewne fakty.
Wawrzyczek jest moim zdaniem lepszym obrońcą niż Baster w tej chwili. A Baster zdecydowanie lepszym pomocnikiem niż obrońcą. Zmiana której dokonał na boisku Katowicach Stawowy była bardzo trafiona. Tyle tylko że tak powinni zagrać od początku jak się wydaje.
Popieram więc temat.
Witek do pierwszego skłądu!!!!
A czy w Katowicach byli bardziej potrzebni agresywni pomocnicy czy obrońcy ? Pasy mistrzem Polski w 2006r
Wawrzyczek ma grać! Dlaczego nie może tego zrozumieć Staw?
I zagrał. Wreszcie! Pokazał klasę! Extraliga.
O tak! Świetny występ. Do teraz jestem pod wrażeniem.
Witek Wawrzyczek zagral dziś jak profesor -REWELACYJNIE.Oby tak dalej.
ZDECYDOWANIE MA GRAĆ!!! Na tej pozycji jest zdecydowanie lepszy od Bastera, z kolei Baster zdecydowanie lepszy od Nowaka na lewej pomocy....W końcu znalazło się dwóch ludzi we właściwym miejscu....
Nie należy się jednak dziwić jeśli Stawowy Wawrzyczka posadzi na ławie w Szczecinie.
A wiec według powiedzenia Trenera Stawowego:
[b]ZWYCIESKIEGO SKŁADU SIE NIE ZMIENIA !!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Wiadomość zmieniona (06-11-04 21:17)
Witold terminując przy Kazku ma zadatki na wiceprofesora... Szacunek wyrażając ogólnie wytknąć trzeba obu weteranom chyba po dwa kiksy na głowę. No i w kategorii komedii rozpatruję "solową akcję" Witolda przed polem karnym około 90 minuty. Ale my kibice też dla jaj krzyczeliśmy żeby Cabaj strzelał karnego, więc no problems w tych okolicznościach. Jak zabawa to zabawa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)