Ja wyruszam do Kołobrzegu. Hej, hej Cracovia!
-
-
PASIASTE POZDROWIENIA Z WAKACJI!
ja tez 16 ;D
a ja pozdrawiam z miasta koło brzegu ...
Witam wszystkich
To moj pierwszy wpis ale sledze forum juz od ponad roku (mam nadzieje ze doscigne w ilosci postów co poniektórych tutaj)
Ja sie wybieram do Tunezji i tam tez bedzie nasza bialoczerwona chusta, pozdr. z sousse, jak znajde kompa napisze juz z afryki
Sousse jest piękne, a blisko jesteś "Sidi Bo Se" (to w wymowie - nie pamiętam jak się pisze)
W kazdym bądź razie jak tam będziesz, (a warto) to przed i po wypaleniu "sziszy" ( to też wymowa;) zmień ten biało niebieski krajobraz choc przez chwile w biało czerwony;)))
Po "sziszy" będzie prościej;)
pozdrowienia z cudownych wysp Bahama
No to pozdrawiam dalej: z Pasłeku, Iławy, Brodnicy, Golubia-Dobrzynia, a obecnie z Torunia (fajnie tu!).
CRACOVIA NON STOP!
AXE PO ILE BILETY NA POLONIE I CZY WARSZAWIACY PŁACĄ???
No to ja pozdrowienia z Trójmiasta!!!!!
6 dni później
Pasiaste pozdrowienia z Gdyni! Wielkie podziekowania dla chlopakow z Arki za wszystko!Specjalne podziekowania rowniez dla kolegi Karvina.Juz on wie za co:)
NO TO JA TYSZCH --------pozdro z władka !!!!!!!!!
dopiero teraz wybrałem sie do knajpy z netem!!!!
A ja serdecznie pozdrawiam z Edmonton w Kanadzie.
!!!W Krakowie wychowany w Cracovii zakochany!!!
W R Ó C I Ł E M - a tu takie informację że łeb pęka !!!
W sumie jaestem już w Polsce mimo to pozdrowienia z Grecji
Ja właśnie wróciłem z Lapinlahti. Jest to mała miejscowowść koło Kuopio(Finlandia-jakby ktoś niewiedział)
Spóźnione pozdrowienia z Lapinlahti
wazuup - a jak ze studiami?
wazaap,
w zeszłym roku byłem w Lapeenranta niedaleko granicy z Rosją, zajebiste jezioro Kivijarvi, jak ci sie podobała Finlandia?
bywam czasem w Suomi u znajomka..
pzdrw
Mam takie pytanie czy moze ktos sie wybiera z Pasiaków na wakacje do Pobierowa niedaleko Kołobrzegu 12 Sierpnia nas jedzie z 10 osób.
Pozdrawiam wszystkich z Pucka i Wladyslawowa.
Wczoraj na dyskotece we Wladyslawowie rozpierala mnie duma gdy DJ puscil piosenke z dedykacja: "dla kochanej Cracovii od chlopakow z Poznania".
Wielkie dzieki dla Kolejorza...
_LECH_ARECZKA_CRACOVIA_
Pozdrowienia co prawda spóźnione z Mazur!!! Wlepkami oklejone Mikołajki,Ruciane-Nida...itd. :-)) Pozdrowienia dla wszystkich Pasiaków "on tour" ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)