Zakładam ten temat aby uświadomić wam iż według mnie Cracovia wogóle nie interesuje się zawodnikami procesującymi się ze swomi klubami. Jak wiemy Goliński także ma problem z kontraktem a wgronie potencjalnych nabywców nie wymienia sie naszych PASÓW, szkoda. Kolejnym zawodnikiem jest własnie KUś - JEDEN Z LEPSZYCH POLSKICH PRAWYCH OBROŃCÓW , OFENSYWNIE USPOSOBIONYCH A WIĘC POWINIEN PASOWAĆ DO NASZEJ KONCEPCJI. przestanmy męczyć lewego FĄFLA na prawej stronie :-)
ZAREPETUJ BROŃ I W białą gwiazdę mierz!!!
-
-
M. Kuś - kontrakt rozwiązywany!!!
Zapraszamy do Krakowa! Na Kałuży...
co nam z Kusia kiedys byl dobry ale teraz to ledwo cien tamtego zawodnika
Do wiosny odzyska formę. Są dwa koronne Kluby ...
remiana prosze o niewypowiadanie sie kwestiach w których pojęcie ma blade lub żadne. o Drumim i Citce też głośno było 6-8 lat temu a mimo wszystko W.Stawowy odrodził ich na nowo. Warto spróbować , to talent na skalę europejską. tylko żeby się ktoś zainteresował :-(((((
90minut.pl :
"Marcin Kuś zmienia klimat. Przypomnijmy, ze obrońca warszawskiej Polonii został odsunięty od pierwszego zespołu po tym, jak chcąc odzyskać zaległe wynagrodzenia, złożył pozew do PZPN. Tymczasem już jutro Kuś może stać się posiadaczem karty. Wszystko zależy od przedstawicieli Sądu Polubownego PZPN, którzy mają zdecydować czy kontrakt piłkarza powinien być rozwiązany z winy stołecznego klubu.
Na werdykt z zainteresowaniem oczekują również działacze Widzewa Łódź. Piłkarskimi umiejętnościami Kusia zachwyca się nie od dziś Zbigniew Boniek, współwłaściciel jednego z łódzkich drugoligowców. W okresie prowadzenia przez Bońka drużyny narodowej wychowanek Polonii debiutował w reprezentacji. Wszystko wskazuje, że waleczny, ale pechowy obrońca ponownie trafi pod skrzydła "Zibiego".
"
Obawiam się, że Kuś trafi do Widzewa. Był ulubieńcem Bońka w kadrze, i pewnie będzie liczył iż dzięki pomocy Zibiego trafi na zachód.
A Ibo ponoć podpisał kontrakt w Lechu - tak podał menadżer piłkarza, a Lech to zdementował. Oj ciekawie w polskiej piłce. Szkoda tylko, że ciekawy zawodnik nie pozostał w Pasach.
IBO szkoda, Kusia szkoda, Golińskiego szkoda - u nas chyba niema kogos kto by sie tym wszystkim dokładnie zajął. Prof. Filipiak - niech skauci też piszą raporty!!!
ZAREPETUJ BROŃ I W białą gwiazdę mierz!!
Ale gramy dobrze.... Szkoda Kusia bo to dobry i mlody obronca. Niech sie marnuje w widzewie moze cos bedzie z Basisty albo z tego Petrovica.
Yankes:
[i]moze cos bedzie z Basisty[/i]
Oczywiście. Może być.
==
Za oknami noc,
w górach śniegu moc okrywa wszystko. [...]
Siedzę tutaj sam,
a przed sobą mam
orkiestrę męską.
[b]Typ, co szarpie bas[/b],
wie, że nadszedł czas, gdy w kimś na bańce
czuła struna drgnie
i rozpoczną się góralskie tańce.[...]
[b]Z basem typ[/b] to wie,
więc uśmiecha się,
i już po chwili:
Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od przystojnego pana Waldka - "Mucho - Mucho"... [...]
Jesteśmy na wczasach
w tych góralskich lasach, [...]
Czort jedyny wie,
że [b]basista[/b] też się kocha w Krysi.
Wie jedyny czort,
ci kosztuje to, by wciąż od nowa
brać kontrabas i
tłumiąc poszum krwi,
tak anonsować:
Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od sympatycznego oczywiście, niewątpliwie pana Waldka - "Mucho - Mucho"... [...]
A panna Krysia,
panna Krysia
z panem Mietkiem, co się tu przed chwilą przysiadł,
przemierzała wzdłuż i wszerz parkietu przestrzeń,
ale nigdy nie spojrzała ku orkiestrze,
skąd [b]basisty[/b] rozmarzony wzrok
śledził wciąż jej każdy gest i krok...
Za oknami noc,
w górach śniegu moc okrywa wszystko.
Cały turnus śpi,
a wśród innych śni i nasz [b]basista...[/b]
że dokoła tłum,
na parkiecie szum, przy czołach czoła,
a [b]on rzuca bas
i ma w oczach blask[/b],
i głośno woła:
Spokój, orkiestra! Teraz... dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego ode mnie... Panno Krysiu... Kocham panią... Wszystko...
Cha cha cha cha cha cha...
Co to się działo, co się działo!
Uzdrowiska pół ze śmiechu się skręcało!
I skręciłoby do końca biednych ludzi,
gdyby wreszcie się [b]basista[/b] nie obudził...
Bo miewamy często głupie sny,
ale potem się budzimy i:
[...] :)
Źródło: Wojtek Młynarski - "Jesteśmy na wczasach"
Kto to qrwa jest Wojtek Mlynarski ?? ;)
Bedziemy mu to spiewac .....
Ten typ co szrpie bas
ma w oczach blask
i nie dosc ze gra na basie to kocha sie w Krysi
Wy to byście tylko graczy kupowali!
Po jakiego grzyba nam Kuś jak Fąfel jest obecnie ofensywnie grającym, jednym z najlepszych , prawych obrońców w Polskej lidze a będzie jeszcze lepiej. Na zmienika ma do tego wcale nie gorszego Wacka.
Na ławkę chcecie Kusia?
Szukamy napastnika , znakomitego napastnika a nie bierzemy obrońce
tylko dlatego ,że jest wolny. Przecież i tak na ławie by grał.
Icek 66 , grałeś kiedyś w piłke nozną? powiedzmy sobie szczerze że chyba nie!!! FAKT jest jeden niepodważalny- LEWY OBROŃCA NIGDY NIE BĘDZIE GRAŁ NA 100 % MOŻLIWOŚCI NA PRAWEJ STRONIE. CHODZI MNIE KONKRETNIE O NAWYKI BOISKOWE , USTAWIANIE SIĘ NA BOISKU, ZCHODZENIE Z PIŁKĄ DO ŚRODKA BOISKA I WRESZCIE POSŁUGIWANIE SIĘ PRAWĄ NOGĄ. JA WIEM ŻE FĄFEL JEST BARDZO DOBRYM PIŁKARZEM LECZ JEGO STRONA KORONNA TO LEWA. TAM JEST NAJLEPSZY W POLSCE!!!! CHCIAŁBYM KUSIA WŁAŚNIE ZA WACKA NA KTÓREGO CZEKA Górnik Wieliczka
ZAREPETUJ BROŃ I W białą gwiazdę mierz!!
Dlaczego uważasz ,że obunożny zawodnik po 1.5 roku grania na drugiej stronie nie może się przestawić? Skrzynka przestawił się na stopera z pomocnika w jeden sezon.
Co do Wacka mam diametralnie inne zdanie niż Ty. Dodatkowo marzy mi się by grał w 1 lidze bo to ostatni co jest z nami jeszcze z czasów "nędzy i rozpaczy".
Co do Kusia to moim zdaniem jest to świetny piłkarz tylko najnormalniej nam niepotrzebny w tym momencie są pilniejsze pozycje do wzmocnień .
W piłkę nożna nie grałem nigdy. Wręcz nie nawidzę tego sportu;-)
Brylant: poza meritum tematu mam dobry humor, jako że zaraz do Azji jadę (Azją nazywam wszelkie terytoria na północ od Miechowa, łacznie z tymczasową siedzibą władz administracyjnych naszego kraju)....
jak mam rozumieć stwierdzenie: [b][i]CHCIAŁBYM KUSIA WŁAŚNIE ZA WACKA[/i][/b]... toż to obyczajności obraza :):):)
a poważnie:
Kuś? czemu nie? przy warsztacie Stawowego zapewne wiosną byłby gotowy do gry... tylko czy aby on też by chciał, czy jego mentalność pozwala na walkę o miejsce w składzie? chłopak już chyba odcierpiał w III-IV lidze swoje i myślę, że zmądrzał : [b]może warto spróbować rozmów[/b]
mam nadzieję, że Wacek pokaże jeszcze, na co Go stać
icek ale uparciuch z Ciebie !!!
mam do Ciebie kilka pytań !!
mozeby tak Bojara spróbować na lewej obronie?
Fąfel na prawą pomoc ?
Co o tym sądzisz?
P.S
co do Skrzyni to w zupełności się z tobą nie zgadzam , gdyż jemu było łatwiej ponieważ dobry defensywny pomocnik przy mądrzejszym podejsciu taktycznym bez problemu poradzi sobie na stoperku. Pomyśl troche, widać u Ciebie brak gry w piłke. albo żes taki UPARTY
Brylat ja tu nieraz zaznaczałem ,że na piłce znam się z trybun. Wiele lat co prawda ale z trybun.
Piszę co piszę bo Fąfel z meczu na mecz gra lepiej. Już teraz jest świetnym prawym obrońcą.
"gdyż jemu było łatwiej ponieważ dobry defensywny pomocnik przy mądrzejszym podejsciu taktycznym bez problemu poradzi sobie na stoperku." racja i dlatego Fąfel musiał dłużej po prawej stronie pobiegać. Teraz jednak jest naprawdę dobry.
Brylant 82- Wacek w formie sprzed kontuzji jest wartościowszym piłkarzem od Kusia!
Ps.
Z tym Górnikiem Wieliczka to Waś trafiłeś jak gołąb o parapet.
A ty się Brylant niby znasz? Wacek w Wieliczce? Toć to bodaj najszybszy obrońca w Polsce, obecny trener Panaitinakosu powiedział o nim, (prawie dwa lata temu) że to gośc na 1ligę czeską! Nie skreślałbym go tak szybko..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)