Szanowny Pan
Rafał Delekta
Uprzejmie informuję, że dzięki działaniom naszych szpitalnych specjalistów od sprzętu medycznego od dnia wczorajszego (tj 19.10.04 ) uszkodzony nóż ultradźwiękowy działa.
W dniu wczorajszym został sprawdzony w czasie dziewięciogodzinnej operacji nowotworu wątroby i nerki.
Jeżeli naprawa okaże się skuteczna długnaofalowo, darowizny które wpłynęły zostaną wykorzystane pod kontrolą Zarządu Fundacji na zakup sprzętu do leczenia pacjentów chirurgii onkologicznej.
Z poważaniem,
Ordynator Oddziału Chirurgii Dziecięcej
Dr hab.med. Adam Bysiek
-
-
Proszę o pomoc
Witam,
Jak widać "nóż" działa. Nie zmienia to jednak faktu,że Michasia jest nadal chora. Aktualnie jest na chemioterapii, którą znosi niezbyt dobrze. Jej leczenie to minimum 2 lata. Sam aparat nie wiadomo jeszcze jak długo będzie działać. Ale nie o tym chciałam.
Nadal zbieramy pieniądze na leczenie Michasi. Pan z Waszego Klubu (bez nazwisk) jak już pisałam z resztą podjął się pomocy w zbiórce pieniędzy. To co dziś mi przedstawił, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jutro co prawda ponam dopiero szczegóły akcji ale już dziś mogę Wam powiedzieć, ze w środę odbędzie się duża impreza na rzecz Michasi. Cracovia pokazała się chyba z najlepszej z możliwych stron. Nie ma słów jakie określiłyby radość, wdzięczność, nadzieje, które niesie taki gest.
Dziękuję Wam za pomoc.
Zapraszam na imprezę na rzecz Michasi. Może się tam spotkamy:) Ja będę z moim malutkim synkiem:)
Powiedz rodzicom Michasi, że w Cracovii działa sekcja łyżwiarstwa figurowego. Jak już będzie zdrowa nikt z nas nie będzie miał nic przeciw by za kilka lat zdobyła jakiś medal na olimpiadzie w barwach Cracovii.
No chyba, że wybierze hokej bo sekcje damską też mamy!
:-)
Myślę, że jak dalej będzie taka żywotna pannica to ogra każdego piłkarza:P To malutki czorcik:))) I bardzo lubi ruch oraz piłki:) No ale jak na panne przystało łyżwiarstwo jej nie zaszkodzi:))
Angela mialas podac szczegoly akcji. W srode impreza gdzie jak o ktorej ??
Wlasnie. Czekam, czekam a tu nic...
Cracovia potrzebującym.
Wszystkich ludzi dobrego serca zapraszamy na aukcję dobroczynną, która odbędzie się
27 października o godzinie 19.00 w Klubie Dziennikarzy "Pod Gruszką" ulica
Szczepańska 1. Cały dochód z aukcji przekazany zostanie na dwa szczytne cele.
Pierwszy z nich to pomoc dwuletniej Michasi, która walczy z chorobą nowotworową,
drugi wspomożenie byłego piłkarza Cracovii - Jana Stokłosy, który znalazł się w
bardzo trudnej sytuacji życiowej. Licytację poprowadzi Leszek Mazan, a wspomagać go
będą Roman Steblecki, Marek Citko i Piotr Świerczewski. Przedmiotem aukcji będą
m.in. przygotowane przez MKS Cracovia koszulki, piłki i plakaty z autografami
piłkarzy i hokeistów, fragment toru kolarskiego z "Ziemi Świętej" potwierdzony
certyfikatem autentyczności, podarowane przez Marka Citko buty piłkarskie, koszulka
Piotra Świerczewskiego i dres reprezentacyjny Romana Stebleckiego. Wśród darczyńców
znaleźli się także Jerzy Pilch, Kazimierz Górski i Robert Makłowicz, którzy
ofiarowali opatrzone autografem egzemplarze swoich książek. Przedmioty na licytację
przekaże także Rada Seniorów i Fundacja 100 lat KS Cracovia.
Swoją obecnością i krótkim koncertem aukcję uświetni Zbigniew Wodecki.
Kurcze. Tylko nie środa! Jak pech to pech.
Super akcja !
Może uda się coś wylicytować a jak nie to mozna zawsze przekazać pare złotych !
To do zobaczenia w środę.
Jakos przeżyje tego M. :-(
Witam!
Jeśli ktoś z Was, chciałby wspomóc aukcję przedmiotem, który mógłby być licytowany - proszę o zgłoszenia na maila (profil). Z góry dziękuję za lawinę zgłoszeń.
Pozdrawiam
55 dni później
[url]http://michalina.freshsite.pl[/url]
21. XII. 2004 o godz. 19.00 w Sali Koncertowej Akademii Muzycznej przy ulicy Św. Tomasza 43, odbędzie sie uroczysty koncert charytatywny na rzecz dwuletniej Michaliny Delekty Podczas koncertu zbierane będą wolne datki. Uzyskane pieniądze zostaną przeznaczeone na leczenie dziewczynki. Koncert połączony będzie ze sprzedażą obrazów, wierszy i partytur. W programie znajdą się utwory symfoniczne, kameralne oraz solowe. Wystąpi także trio jazzowe. Wśród wykonawców usłyszymy studentów i absolwentów Akademii Muzycznej w Krakowie.WSTĘP WOLNY
164 dni później
[url]http://www.michalina.freshsite.pl/index.php[/url]
Może Pasiacy przekroczą barierę 100.000 zł? Nie wiele brakuje!
142 dni później
Aniołek jest w niebie
[*]
http://michalina.freshsite.pl/
[']
[']
Tu można zapalić świeczkę
http://www.michalina.freshsite.pl/memory/index.php?PHPSESSID=72a821e6bc449f29b728f6f0bc8c6f96
:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)