szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obserwując niedzielny mecz naszych rezerw,
> zastanawialiśmy się czy to był pożegnalny mecz
> Marka W. przy Wielickiej ?
Czyżby miał zacząć grywać na Kałuży? :)
-
-
CRACOVIA II
3lvis Napisał(a):
> Zagłębie czeka?
Czyżby niegdysiejsza milionowa inwestycja w tenże sposób zaczęła się po latach zwracać ? :D
Jutro PP -Cracovia ll - Zieleńczanka Zielonki godz 19 oo -(sztuczna trawa)
szuwarek Napisał(a):
> Obserwując niedzielny mecz naszych rezerw,
> zastanawialiśmy się czy to był pożegnalny mecz
> Marka W. przy Wielickiej ?
Niech wypier(d).....nicza - tego gościa nie chce widzieć u nas !
Oczywiscie to moja subiektywna opinia.
Na zwycięzcę dzisiejszego meczu PP, czeka Garbarnia II. Wyniki oraz zestawienia par (GTS II po za pucharem)
http://sportowetempo.pl/sportowa_malopolska/artykul/36946_Puchar_Polski_Krakow_Niespodzianki_w_V_rundzie
Cracovia- Zieleńczanka Zielonki 3-2 (2-1) bramki Gala,Duszyk (k), Klimczyk (k)
20 dni później
czy ktoś jest doinformowany OFICJALNIE o powrotach z wypożyczeń naszych zawodnikow z rezerw?
52 dni później
Póki co, to nasze rezerwy w tym sezonie doznały poważnego "osłabienia" - ubyło 3 podstawowych zawodników.
znaczy jakich zawodników? Miałem okazję pare razy widzieć trening prowadzony przez trenera Wiącka na naszym świetnie przygotowanym sztucznym boisku i mam pare spostrzezen co do naszej obecnej "kadry",a reasumując nie wygląda to źle.
eastwood Napisał(a):
> znaczy jakich zawodników? Miałem okazję pare
> razy widzieć trening prowadzony przez trenera
> Wiącka na naszym świetnie przygotowanym
> sztucznym boisku i mam pare spostrzezen co do
> naszej obecnej "kadry",a reasumując nie wygląda
> to źle.
Proszę wejść na stronę oficjalną (archiwum) i przestudiować sobie w jakich składach grała rezerwa w kilkunastu meczach, tam znajdziesz odpowiedz.
Podpowiedz; Wełna,Wasiluk,Żurek ale jak na razie wrócili Pająk i Kuligowski
Wilusz: taka jednostkowa prośba, jeśli zechcesz:
Ile bramek miał w rundzie jesiennej Wdowiak, a ile Szewczyk w IV ligowych bojach
i w grze w juniorach .Plus asysty. Taka statystyka, a będę wdzięczny.
pzdr
KMPasa1 Napisał(a):
> Wilusz: taka jednostkowa prośba, jeśli
> zechcesz:
> Ile bramek miał w rundzie jesiennej Wdowiak, a
> ile Szewczyk w IV ligowych bojach
> i w grze w juniorach .Plus asysty. Taka
> statystyka, a będę wdzięczny.
>
> pzdr
To ja szuwarek, może być?
Szewczyk 3 bramki, Wdowiak 8 bramek.
A jeżeli chodzi o asysty to faktycznie będzie potrzebny Wilusz
Statystyki z juniorów:Szewczyk 4 mecze 0 bramek 2 asysty
Wdowiak 5 meczy 2 bramki 0 asyst
a jeśli chodzi o 4 lige(asysty) to nie śledziłem bo tam za duża rotacja zawodników
co do bramek to dokładnie podał szuwarek
Dziękuje Szuwarkowi ,Wiluszowi za podanie statystyki - choć tylko tej strzeleckiej w relacji
8:3, a uzupełnieniu 10;3 , w sytuacji gdy gra na skrzydle, a Szewczyk na środkowym- tak
jest kojarzony, Daje to podwaliny pod spiskowe teorie, dlaczego zamieniono miejsca w
samolocie. Wprawdzie Ian dał osobisty odpór teorii tak zawistnej, lecz kolejna prośba
-jak zburzyć tą statystykę. Bez angażowania ww. Tak rażące wyniki skrzydłowego ze
środkowym w szansach co do statystyk bramek przemawia do wyobraźni, czy także Ian-a
Od razy pokreślę, że sukcesów w dobijaniu się do kadry każdemu młodemu serdecznie życzę.
pzdr
To nie spisek tylko Wdowiak to wychowanek a tu się ich traktuje jak piąte koło do wozu , wg hasła cudze chwalicie (Szewczyk) swego nie znacie
Być może zaważyło na tym, że Krzysiu Szewczyk podpisał "profesjonalny" kontrakt (3 lata) a Mateusz Wdowiak gra na papierach "trampkarskich"
Mateusz też podpisał profesjonalny kontrakt z tym ze bez pomocy menażera , choć w tej chwili ma już menażera i to z bardzo wysokiej półki i myślę że on poprowadzi go tak jak zawodników ze swojej "stajni"
wilusz Napisał(a):
> Mateusz też podpisał profesjonalny kontrakt z
> tym ze bez pomocy menażera , choć w tej chwili
> ma już menażera i to z bardzo wysokiej półki
> i myślę że on poprowadzi go tak jak zawodników
> ze swojej "stajni"
Czy mógłbyś mi podać linka o kontrakcie Mateusza. Przenicowałem "oficjalną" a tam o tym "ani słowa". A z doświadczenia wiem że oficjalna lubi pochwalić się nowymi kontraktami np Szewczyk czy Drzwiecki (myślę o juniorach) Tak na marginesie to niedawno czytałem, że przygotowują kontrakt dla Bartka Kapustki i dalej nic (chyba, że umknęło mi to uwadze?)
http://www.transfermarkt.pl/pl/mks-cracovia-krakow/startseite/verein_5689.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)