jedno słabe ogniwo i traci sie gola
4 z pierwszej to nie argument - jakby tam grał Ronaldinho to tez by mu sie mogło nie udać - bo sam meczów nie wygrywa...
-
-
CRACOVIA II
Co do Ronaldinho to nie całkiem się zgodzę - on potrafi praktycznie sam wygrać mecz...
Ale jak widać Drumladinho nie...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dodatkowo Swistak opuścił boisko w 17 min. -
> odnowienie kontuzji :-(
Spokojnie, Michałowi nie odnowiła się kontuzja.
Ma tylko stłuczony mięsień. Wczoraj trenował bez piłki, lekko truchtał a dziś wraca do normalnych treningów.
Zdaniem lekarzy może zagrać w lidze pół jednostki meczowej.
A to już coś :)
Drumladinho to akurat pasuje.Po wyjściu na Pogoń przyobserwowałem go szczegółowiej.Na 40 metrze,w środku,10 m w przód i 10 w tył.Żadnej interwencji w linii obrony i żadnej akcji w 16 tce portowców.Kolega wyrzuca aut ale nie podbiega,nie zawiąze akcji.Owszem miał dwie akcje z podaniem ale wynikły z kiksów brazylian.Taki styl to właśnie gorące kraje-Drumladinho.Ja tam wolę Barana,Wacka czy Nowaka bo w stylu angielskim dają z siebie wszystko czym dysponują i nie potwierdzę opini Białasa,że Drumlak po wejściu uspokoił grę.
Albert Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drumladinho to akurat pasuje.Po wyjściu na Pogoń
> przyobserwowałem go szczegółowiej.Na 40 metrze,w
> środku,10 m w przód i 10 w tył.Żadnej interwencji
> w linii obrony i żadnej akcji w 16 tce
> portowców.Kolega wyrzuca aut ale nie podbiega,nie
> zawiąze akcji.Owszem miał dwie akcje z podaniem
> ale wynikły z kiksów brazylian.Taki styl to
> właśnie gorące kraje-Drumladinho.Ja tam wolę
> Barana,Wacka czy Nowaka bo w stylu angielskim dają
> z siebie wszystko czym dysponują i nie potwierdzę
> opini Białasa,że Drumlak po wejściu uspokoił grę.
Drumi po wejściu z Pogonią zagrał idealnie na utrzymanie wyniku.
Śmiem twierdzić ,że gdyby on a nie młody Jeleń zmieniłby w Wodzisławiu
Bojara mielibyśmy 31 punktów i znacznie bliżej do celu.
Kiedy rezerwa gra w ten weekend (ps: oficjalna mogłaby się sprężyć i terminarz rezerwy z godzinami meczów publikować!)
http://www.cracovia.pl/c_IVliga.php
;););)
Słominczanka-Cracovia II 0-0
NIestety ale będą się uczyli w piątej
Choć w sumie nieważne - najważniejsze, że pierwsza dryużyna się rozpędza!!!
Ważne!! Podejscie do własnych rezerw świadczy o profesjonalizmie klubu
Baran i Giza mają wolne - moga zagrac w rezerwach
wiem że to nie jest pytanie na majówkę
ale interweniuje mnie czy Okińczyca w końcu pożyczyliśmy Radomiakowi?
Jeżeli nie (tak przypuszczam) to czemu nie gra w reserveiros - contusion?
Moga zagrac ale po co? Odpoczynek przy nawale meczy dobrze im zrobi. Poza tym Baranek ma pauze?
A nie ma jakiegos limitu, ze jak ktos rozegral 2/3 spotkan w pierwszym zespole, to nie moze grac w drugim?
Jest taki limit.
Dlatego np.Broni Zachariasz a nie Cabaj nawet jak pierwsza nie gra.
Z pierwszej to można się będzie wzmocniac aż do konca chyba tylko (aż)JPH, Szczotą , Rzucidłą Przytułą Olszą Drumim i Świstakiem.
Z takim składem (jak wygramy najbliższy mecz z Bukownem) to potem utrzymanie będzie w zasięgu ręki. Zwłaszcza jak Białas będzie koordynował tą sprawę. Z tego co wiem to planują z prefem mieć 3 ligową rezerwę więc myślę ,że dopilnuja sprawy utrzymania. Szanse są ale najbliższy mecz trzeba wygrać. Dobrze też jakby nikt do nas z 3 malopolskiej nie spadał ale tam zdajesie W2 na samym dnie...z tym ,że oni tez będa mieli jak "zainterweniować" graczami pierwszego składu.
JPH - znaczy się Jaśnie Pan Hrabia... ? :)))
Ta brodka tez taka .. hmmm ... hrabiowska :)
Cracovia II - Bolesław Bukowno 3 maja, 17:00 ul.Wielicka
oni 8 miejsce 21 meczy 31 pkt
my 11 miejsce 20 meczy 24 pkt.....nadmieniam, że 8 miejsce jest ostatnim bezpiecznym przed spadkiem.Emocje gwarantowane-zwłaszcza, że w I lidze się skończyły ;-)
Bilet - 5 zł na główną trybunę :-)
No to się wybiorę :)
no to do zobaczenia ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!