Kibice…
-
-
CRACOVIA II
Jeśli jest osłabieniem drużyny to ma trenować i nie łapać się na ławkę, aż nie dorówna poziomem. Wali mnie czy jest w jakiejś reprezentacji czy nie. Bo jak będzie kiepski to do tej reprezentacji też go przestaną powoływać.
A jeśli jest tak, że w rezerwach gwiazdorzy, a w reprezentacji zap...la licząc na transfer to jest nie fair w stosunku do kolegów.
W klubie pewnie liczą, że przez reprę uda się go spieniężyć, więc dlatego dają mu grać, ślę to IMHO nie jest dobre rozwiązanie ani dla drużyny ani dla niego.
Widziałem go raz w rezerwach.... W tym roku Chłop macha rękami, jakoś nie ma flow między nim a pozostałymi. Dej, Skoczylas, Marciniak grają zespołowo, śmigło czeka na piłkę... I nawet bardzo dobre podania potrafi spieprzyć. Jest wolny, wyskok do piłki na 15 cm... Ehh.
Żal że chłop miał szansę się rozwinąć w Puszczy, to zmarnował rok. Prawie tam nie grał, za to Bartek Biedrzycki każdy mecz Odry w wyjściowym składzie.
Skrót meczu z Unią
https://www.youtube.com/watch?v=Hoqb-RmP1k8
- Edytowany
No jak to oglądam, to jakiś kolejna wrzutka do ogródka trenerów bramkarzy. Kto nauczy tych gości gry na przedpolu. No przecież trzeba też ryzykować wyjściem do piłkarza. Chrapusty boi się kurde wyjść do gościa z uni Tarnów, to jak ma wyjść do zawodnika ekstraklasy. To dla mnie są po prostu deficyty szkoleniowe.
Co do Smiglewskigo, cały mecz chłopaki oraja, a on w końcówce najwyższy zamiast głową grać przewraca się w polu karnym. 😭
Trudno zrozumieć jak można było ten mecz zremisować. Masa niewykorzystanych sytuacji i dwie kontry rywala. Mimo wszystko cieszy ilość wypracowywanych sytuacji w ofensywie.
Na 11 meczy 2 remisy i reszta wygrane, nie ma co płakać. Teraz trzeba wygrać w pucharze !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)