trąd, rak, raczycho wielkie toczy nasz klub od góry do dołu. Dzisiejsza gra, to jakiś spektakl dramat jeżeli chodzi o poziom. Jak zobaczyłem zawodników Piasta, to z całym szacunkiem dla nich, pomyślałem sobie złapią "piątkę" bez mydła. Niestety, pomyliłem się okrutnie.
Trudno ocenić naszą grę, bo to był jakiś koszmar, zero pomysłu, akcji, jakieś przypadkowe wrzutki, przepychanki bez celu...dno dna.
Jeżeli chodzi o ocenę gry poszczególnych naszych graczy, to skoncentruję się na tych, co to podobno walczą o I skład.
DIMUN - tak słabo grającego, to go jeszcze nie widziałem. Strata za stratą, niecelne podania, kopanie się po czole. Totalne nieporozumienie.
DIEGO - chyba wie, że odchodzi i ma wy...bane.
DOBROLIŃSKI - utrata drugiego gola, go dyskwalifikuje. Nie mam nic do dodania, oprócz tego, ze chyba ma coś z głową.
LITAUSZKI - jakaś masakra, przy wyprowadzeniu piłki zwalnia, podejście do gry jak na podwórku, chociaż tutaj zależy chłopcom przed bokiem na wyniku.
Czerwone kartki, jak najbardziej słuszne
LUSIUSZ - dwie żółte. Pierwsza za debilne przeszkadzanie rozegrania rzutu wolnego na połowie przeciwnika. Druga za wycięcie zawodnika w akcji.
DIEGO - kiwka, przepychanka zakończona uderzeniem w akcji w twarz przeciwnika. Krew, na twarzy, czerwień prawidłowa.
DOBROLIŃSKI - najpierw faul na nim, odgwizdany. Pan Dobroliński podleciał do przeciwnika z krzykiem "pojebało cię?! pojebało?!" po czym bez piłki pchnął faulującego go wcześniej zawodnika. Zawodnik żółtko, Dobroliński czerwień. Komentarz trybun - pojebany.
By podsumować - wyautowaliśmy się z paru graczy przed następnymi spotkaniami, pomijam ich formę, raczej chodzi o skład kadrowy potrzebny do gry. Nie wiem, czy komuś w klubie zależy na awansie, ale porażka LIDERA na swoim boisku z PRZEDOSTATNIĄ drużyną, raczej o tym nie świadczy.
Zacząłem od raka, bo to co się dzieje ostatnio w sekcji piłki nożnej, to jest skandal na każdym poziomie. Jak widzę tego Łacha, który się przesiadł na sąsiednie krzesełka słysząc głośne komentarze, ze działacze darmozjady są do wypierd...lenia, to mi się krew burzy.
-
-
CRACOVIA II
ian thorpe napisane bardzo dobrze ale trąd jest u góry u tych zjebanych beretów typu Tabisz Bałdys Łach i inne capy które nieudolnie zarzàdzają klubem i tu powinno się zrobić jakieś ruchy typu mała demostracja przed siedzibą klubu oczywiście z zaparowanymi obok taczkami
W drużynie Orła cały mecz zagrał Kacper Kapera rocznik 96 wychowanek Cracovii, a obecnie także trener w Akademii. Brawo Kacper !!!
[quote='zac' pid='1231218' dateline='1491149788']
W drużynie Orła cały mecz zagrał Kacper Kapera rocznik 96 wychowanek Cracovii, a obecnie także trener w Akademii. Brawo Kacper !!!
[/quote]
...nie tylko Kacper Kapera. W Orle jest liczna "kolonia" z przeszłością pasiacką.
Ale ja tu szczególnie chciałem podkreślić występ Kacpra, piłkarską przygodę kontynuuje już gdzie indziej, ale nadal poprzez pracę w Akademii związany z Cracovią ☺
Hutnik Kraków wygrywając z v-ce liderem Jaśkowicami, zgłasza swoje aspiracje na III ligę.
Hutnik ma aspiracje na 3 ligę, byłem na meczu i ta drużyna wygląda naprawdę dobrze.
Postęp straszny w porównaniu do jesieni,w tej kolejce podejmują Skawinkę obawiam się nawet dwu cyfrówki.
4 dni później
Wydział Dyscypliny Małopolskiego Związku Piłki Nożnej, rozpoznając na posiedzeniu w dniu 6 kwietnia roku,
postanowił:
– wszcząć postępowanie dyscyplinarne w sprawie zachowania zawodników wykluczonych w spotkaniu Cracovia II –
Orzeł Piaski Wielkie i wezwać do złożenia wyjaśnień pisemnych i przesłanie na adres e-mail WD MZPN do 12
kwietnia 2017 r. (środa), pod rygorem pominięcia stanowiska tych stron w postępowaniu:
* Diego Ferraresso (Cracovia II) – odnośnie do zachowania z 83 min. spotkania
* Rafała Dobrolińskiego (Cracovia) – odnośnie do zachowania z 90+3 min. spotkania
* sędziego głównego spotkania w zakresie szerszego opisu sytuacji po których doszło do wykluczenia zawodników.
– wszcząć postępowanie wyjaśniające w sprawie zabezpieczenia spotkania Cracovia II – Orzeł Piaski Wielkie i wezwać
do złożenia wyjaśnień klub Cracovia II na okoliczność braku zapewnienia bezpieczeństwa i nierealizowania
wymogów licencyjnych w tym zakresie.
-oj będzie się teraz Niemiec mścił, oj będzie.
Chyba nawet najlepszy catering nie pomoże . ;)
Cięcia Tabisza zaczynają się powoli odbijać czkawką - dobrze!
Na dzień dzisiejszy straciliśmy lidera w IV lidze, na korzyść Jaśkowic
Na dzień dzisiejszy to mi koło ... lata co straciliśmy w 4 lidze. Oczywiście szuwarku to nie jest uwaga do Ciebie, tylko do pana "czyn społeczny" co ma w dupie spółkę, której jest właścicielem.
dla mnie Hutnik staje się faworytem finiszu. Wiślanie ? Gdzie będą grać w III lidze ? Hutnik obecnie wrócił na "swoje" śmieci, jest pod względem infrastruktury idealnie dopasowany nie tylko do III ligi.
Dzisiaj 9-2 ze Skawinką.
Wiślanie już drugi sezon mecze rozgrywają na stadionie miejskim w Skawinie,także w 3 lidze mieli by gdzie grać,
ale czy chcą awansować??
Według mnie Hutnik obok naszej Cracovii drugim kandydatem do awansu
- Edytowany
Sosnowianka-Cracovia II
Sosnowianka: Czarnecki - Bryła, Grotkowski, Kret, Madejski - Pułka, Szczurek, Banaszek, Oleksa - Łatka, Fall
Ławka rezerwowych: Pokrywka - Sabliński, Gawron
Cracovia II: Stępniowski - Moskal, Ochał, Litauszki, Pestka - Sosnowski(c), Dimun - Adamczyk, Szymczak, Cunta - Tymoszuk
Ławka rezerwowych: Smoleń - Skiba, Leśniak, Kanach, Mik, Lusiusz, Serafin
[quote='szuwarek' pid='1233424' dateline='1491751316']
Sosnowianka-Cracovia II
Sosnowianka: Czarnecki - Bryła, Grotkowski, Kret, Madejski - Pułka, Szczurek, Banaszek, Oleksa - Łatka, Fall
Cracovia II: Stępniowski - Moskal, Ochał, Litauszki, Pestka - Sosnowski(c), Dimun - Adamczyk, Szymczak, Cunta - Tymoszuk
[/quote]
A wynik ? ! :)
[quote='piotrek67' pid='1233425' dateline='1491751619']
[quote='szuwarek' pid='1233424' dateline='1491751316']
Sosnowianka-Cracovia II
[/quote]
A wynik ? ! :)
[/quote]
...na razie 0-0...mecz trwa od 30 min
prowadzimy 1:0
28 minuta Szymczak
Do przerwy 2:0. Dimun 44'
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)