Moim zdaniem najlepsi: Karaczanakov, Diego, Szewczyk
Wyróżniający się: Pyrdek, Kanach, Ceglarz
-
-
CRACOVIA II
jeśli się nie mylę to jeden ze stoperów Węgrzc był kiedyś w orbicie naszych zainteresowań
Pewne, wysokie zwycięstwa i co najważniejsze, bez kontuzji.
Jadąc na ten mecz byłem ciekawy tych nowych twarzy o których miałem takie sobie
mgliste pojęcie. Cunta, Lusiusz,Kanach, bo reszta już bardziej do rozpoznania
w tych swoich zaletach, czy wadach. Tak po prawdzie to najbardziej interesował mnie
Kanach jako ten co może powieli ścieżkę wydeptaną ze wschodu ( Klich, Kapustka)
Czy ma na to szansę , czy jest podobnie zdolny piłkarsko do obróbki jak ci wspomniani ?.
Miał tyle luzu na tym środku i cofnięty a z powodu takiej różnicy poziomów nie sposób
dzisiaj ryzykować zdecydowanym twierdzeniem. To samo dotyczy Lusiusza.
Obaj wywarli na mnie lekko pozytywne wrażenie, ba obaj na środku bo jako te 17-tatki
co nie jest bez znaczenia grając koło siebie w newralgiczne środkowej części (placu)
boiska i to bez większych gał mecz zaliczyli. Niewątpliwie chłopakom należy się z pełną
uwagą przypatrywać, a coś z tego może będzie
pzdr
tylko szybki awans da możliwości rozwoju dla naszych zawodników. To co widziałem w meczu ostatnim, to nawet nie sparing, to jakaś gierka. Spadek bolesny, na 100% obniżający poziom pod każdym względem. Ciekawi mnie, kto się może postawić naszym rezerwom - Hutnik ? Unia Oświęcim ? Po takim meczu jak z Węgrzcami, żadna ocena zawodników nie jest wiarygodna.
Najlepiej o poziomie tej ligi świadczy fakt, że Beskid Andrychów w dwóch meczach zdobył więcej punktów niż w całym ubiegłym sezonie w trzeciej lidze :D
https://www.youtube.com/watch?v=ctx8fwV0EQQ&feature=youtu.be Skrót ostatniego spotkania z ts Węgrzce
No i Diego wyglądał super, do tego Karaczan - oby przez "aferę skarpetkową" jego czas w Pasach nie dobiegł końca, bo chłopak umiejętności ma niemałe, co pokazał w meczach ze Skhendiją gdzie moim zdaniem był naszym najlepszym zawodnikiem.
Diego na prawa pomocy .. i bedzie dobrze :)
przypomnijmy na kogo tle ich oceniacie. Węgrzcom to nawet ja prawie bramkę strzeliłem
SaNtO Napisał(a):
> przypomnijmy na kogo tle ich oceniacie. Węgrzcom
> to nawet ja prawie bramkę strzeliłem
Właśnie , graliśmy na piątym poziomie rozgrywek .Jak by to wyglądało w EK ?
co się stało z murawą na Wielickiej ?
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co się stało z murawą na Wielickiej ?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,mateusz-cetnarski-doznal-kontuzji-przez-popsute-boisko,artykul,711980,1,1059.html
Co za brak profesjonalizmu... Ktoś zapomniał podlać.
kaleb Napisał(a):
> Co za brak profesjonalizmu... Ktoś zapomniał
> podlać.
Totalna skleroza ? A po naukę jak pielęgnuje trawę wysłać do Anglii .
Orzeł Piaski Wielkie - Cracovia II 20 sierpnia, 11:00
jutro zobaczymy PRAWDZIWE zaplecze Cracovii :)
Obawiam się że to będzie niezbyt przyjemny widok.
...a dla kogo:S
No to do przerwy 0:0...
A jak się spisują nasze orły? Oczywiście, pasiaste orły. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (7)