Moim zdaniem najlepsi: Karaczanakov, Diego, Szewczyk
Wyróżniający się: Pyrdek, Kanach, Ceglarz
-
-
CRACOVIA II
jeśli się nie mylę to jeden ze stoperów Węgrzc był kiedyś w orbicie naszych zainteresowań
Pewne, wysokie zwycięstwa i co najważniejsze, bez kontuzji.
Jadąc na ten mecz byłem ciekawy tych nowych twarzy o których miałem takie sobie
mgliste pojęcie. Cunta, Lusiusz,Kanach, bo reszta już bardziej do rozpoznania
w tych swoich zaletach, czy wadach. Tak po prawdzie to najbardziej interesował mnie
Kanach jako ten co może powieli ścieżkę wydeptaną ze wschodu ( Klich, Kapustka)
Czy ma na to szansę , czy jest podobnie zdolny piłkarsko do obróbki jak ci wspomniani ?.
Miał tyle luzu na tym środku i cofnięty a z powodu takiej różnicy poziomów nie sposób
dzisiaj ryzykować zdecydowanym twierdzeniem. To samo dotyczy Lusiusza.
Obaj wywarli na mnie lekko pozytywne wrażenie, ba obaj na środku bo jako te 17-tatki
co nie jest bez znaczenia grając koło siebie w newralgiczne środkowej części (placu)
boiska i to bez większych gał mecz zaliczyli. Niewątpliwie chłopakom należy się z pełną
uwagą przypatrywać, a coś z tego może będzie
pzdr
tylko szybki awans da możliwości rozwoju dla naszych zawodników. To co widziałem w meczu ostatnim, to nawet nie sparing, to jakaś gierka. Spadek bolesny, na 100% obniżający poziom pod każdym względem. Ciekawi mnie, kto się może postawić naszym rezerwom - Hutnik ? Unia Oświęcim ? Po takim meczu jak z Węgrzcami, żadna ocena zawodników nie jest wiarygodna.
Najlepiej o poziomie tej ligi świadczy fakt, że Beskid Andrychów w dwóch meczach zdobył więcej punktów niż w całym ubiegłym sezonie w trzeciej lidze :D
https://www.youtube.com/watch?v=ctx8fwV0EQQ&feature=youtu.be Skrót ostatniego spotkania z ts Węgrzce
No i Diego wyglądał super, do tego Karaczan - oby przez "aferę skarpetkową" jego czas w Pasach nie dobiegł końca, bo chłopak umiejętności ma niemałe, co pokazał w meczach ze Skhendiją gdzie moim zdaniem był naszym najlepszym zawodnikiem.
Diego na prawa pomocy .. i bedzie dobrze :)
przypomnijmy na kogo tle ich oceniacie. Węgrzcom to nawet ja prawie bramkę strzeliłem
SaNtO Napisał(a):
> przypomnijmy na kogo tle ich oceniacie. Węgrzcom
> to nawet ja prawie bramkę strzeliłem
Właśnie , graliśmy na piątym poziomie rozgrywek .Jak by to wyglądało w EK ?
co się stało z murawą na Wielickiej ?
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co się stało z murawą na Wielickiej ?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,mateusz-cetnarski-doznal-kontuzji-przez-popsute-boisko,artykul,711980,1,1059.html
Co za brak profesjonalizmu... Ktoś zapomniał podlać.
kaleb Napisał(a):
> Co za brak profesjonalizmu... Ktoś zapomniał
> podlać.
Totalna skleroza ? A po naukę jak pielęgnuje trawę wysłać do Anglii .
Orzeł Piaski Wielkie - Cracovia II 20 sierpnia, 11:00
jutro zobaczymy PRAWDZIWE zaplecze Cracovii :)
Obawiam się że to będzie niezbyt przyjemny widok.
...a dla kogo:S
No to do przerwy 0:0...
A jak się spisują nasze orły? Oczywiście, pasiaste orły. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)