0:3 i utrzymanie, bo na 3 kolejki Połaniec i gumioki mają 10 pkt. mniej
EDYTA: Prawie utrzymanie, bo.. jak słusznie zauważył szuwarek Warta pani modelki ma więcej pieniędzy niż Garbarnia. Zatem brakuje teoretycznie 1 punktu (bo z fanklubem towarzystwa są lepsze mecze bezpośrednie). Ale - lepiej wygrać i mieć spokój
przepraszam za wprowadzenie w błąd
-
-
CRACOVIA II
Czyli patrząc w tabelę można oficjalnie odtrąbić utrzymanie ?
Bardzo ważne zwycięstwo. A przy okazji witam Misiu - dawno nie widziałem Cię na forum. :)
misie tak mają ...
wchodzą do gawry i zasypiają ...
aż się obudzą ...
a naz forumowy Miś jest żywym tego przykładem ...
:D
Argasiński potrzebował ponad 2000 min aby wreszcie strzelić bramkę ;)
PS
Jadanowskiego tylko ławkę grzeje, a wchodzą na zmianę Chochołek czy Słowiak - ale niektórzy dali plamę przy transferze
Z utrzymaniem to chyba jeszcze sprawa zaklepana nie jest bo Garbarnia gra baraże(?) i pewnie dostanie w pupę a co za tym idzie 8 miejsce tez może być zagrożone.Nie jestem pewny mojego wywodu ale tak cosik słyszałem.
Niedźwiedzie się budzo z zimowego snu, to by się w sumie zgadzało bo się cokolwiek ciepli zrobiło, hej!
W środę gramy z KSZO przy Wielickiej, mam nadzieje, że zwycięsko
nie można, bo jeszcze nie wiadomo do końca ile drużyn spadnie. To będzie uzależnione od wyższej ligi. Na dzisiaj tabela pokazuje bezpieczne 8 miejsce..
Zostały trzy kolejki :
Cracovia 6 miejsce
1. Cracovia II - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 25 maja, 17:00 - najbliższa środa mecz z wiceliderem. Podobno będzie na K1
2. Cracovia II - pauzuje
3. Cracovia II - Wisła Sandomierz 4 czerwca, 17:00 - obecnie 11 miejsce, bez szans na utrzymanie
GTS 7 miejsce - który ma tyle samo punktów gra
1. Podhale Nowy Targ - GTS - Górale 5 miejsce, dwa punkty więcej
2. GTS - Poprad Muszyna - 11 miejsce, polecieli
3. Garbarnia Kraków - GTS - Brązowi lider na dzisiaj, walczy o II ligę
Unia Tarnów 8 miejsce - pięć punktów mniej
1. Soła Oświęcim - Unia Tarnów - Sołą 3 miejsce, pewne już utrzymanie
2. Unia Tarnów - Beskid Andrychów - Beskid ostatnie miejsce, zdobył w całych rozgrywkach 5 punktów
3. Podhale Nowy Targ - Unia Tarnów - Górale 5 miejsce, dwa punkty więcej
W związku z pauzą, pasuje jeszcze trzy punkty gdzieś wytargać, na wypadek gdyby np. tylko 7 miejsc dawało utrzymanie. A słyszałem nawet, że w jakimś układzie tylko pierwsze sześć drużyn. Podobno w związku z ze spadkiem Okocimskiego, ma być tylko siedem, a gdy Garbarnia np. by nie awansowała po barażach do II ligi, to tylko sześć. Dlatego, walczymy chyba do końca....i to z GTS-em oraz wrogą Unią T.
Kajak słusznie prawi ...
a tak swoją drogą to wolałbym kszoki w barażach a nie Garbarnię ...
dalsze wyjazdy by mieli ...
możne nawet gdzieś bez obstawy by się ruszyli ...
i Korona by ich w końcu ustawiła do pionu ...
pozdro Scyzory ...
Pozostaje jeszcze kwestia czy wszyscy podołają finansowo. Taki Spartakus Daleszyce na przykład.
... mają sponsora, to walczą - http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/sport/pilka-nozna/iii-liga/art/8145272,spartakus-daleszyce-ma-sponsora-tytularnego,id,t.html
Szuwarku, jest gdzieś podany regulamin spadku ? ilość drużyn...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku, jest gdzieś podany regulamin spadku ?
> ilość drużyn...
poszukaj w tym wątku, kiedyś go wrzuciłem tu
... ale z tego co pamiętam to -
Garbarnia wchodzi, utrzymuje się 8 drużyna
Garbarnia nie wchodzi, utrzymuje się 7 drużyna (sportowetempo co tydzień podaje aktualności, kto spada, a kto się utrzymuje).
Na 100% jest tak jak pisze szuwarek.
najgorszy układ to spadek Okocimskiego i brak awansu Garbarnii/kszo ...
Robercie pobudka :) Okocimski wycofał się z rozgrywek już parę miesięcy temu :D
czyli mając przed sobą pauzę, mecz z KSZO w najbliższą środę urasta do ważnego wydarzenia sportowego.....
ok. ...
czyli spadają do V ligi w związku z wycofaniem się ?
Tak Robercie, klub wycofujący się z rozgrywek jest degradowany o dwie klasy rozgrywkowe.
Ian - wydarzenie? Zawsze warto zwyciężać, ale Unia Tarnów ma przed sobą dwa bardzo ciężkie wyjazdy. W praktyce tylko jakiś kataklizm mógłby spowodować degradację naszych rezerw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)