0:3 i utrzymanie, bo na 3 kolejki Połaniec i gumioki mają 10 pkt. mniej
EDYTA: Prawie utrzymanie, bo.. jak słusznie zauważył szuwarek Warta pani modelki ma więcej pieniędzy niż Garbarnia. Zatem brakuje teoretycznie 1 punktu (bo z fanklubem towarzystwa są lepsze mecze bezpośrednie). Ale - lepiej wygrać i mieć spokój
przepraszam za wprowadzenie w błąd
-
-
CRACOVIA II
Czyli patrząc w tabelę można oficjalnie odtrąbić utrzymanie ?
Bardzo ważne zwycięstwo. A przy okazji witam Misiu - dawno nie widziałem Cię na forum. :)
misie tak mają ...
wchodzą do gawry i zasypiają ...
aż się obudzą ...
a naz forumowy Miś jest żywym tego przykładem ...
:D
Argasiński potrzebował ponad 2000 min aby wreszcie strzelić bramkę ;)
PS
Jadanowskiego tylko ławkę grzeje, a wchodzą na zmianę Chochołek czy Słowiak - ale niektórzy dali plamę przy transferze
Z utrzymaniem to chyba jeszcze sprawa zaklepana nie jest bo Garbarnia gra baraże(?) i pewnie dostanie w pupę a co za tym idzie 8 miejsce tez może być zagrożone.Nie jestem pewny mojego wywodu ale tak cosik słyszałem.
Niedźwiedzie się budzo z zimowego snu, to by się w sumie zgadzało bo się cokolwiek ciepli zrobiło, hej!
W środę gramy z KSZO przy Wielickiej, mam nadzieje, że zwycięsko
nie można, bo jeszcze nie wiadomo do końca ile drużyn spadnie. To będzie uzależnione od wyższej ligi. Na dzisiaj tabela pokazuje bezpieczne 8 miejsce..
Zostały trzy kolejki :
Cracovia 6 miejsce
1. Cracovia II - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 25 maja, 17:00 - najbliższa środa mecz z wiceliderem. Podobno będzie na K1
2. Cracovia II - pauzuje
3. Cracovia II - Wisła Sandomierz 4 czerwca, 17:00 - obecnie 11 miejsce, bez szans na utrzymanie
GTS 7 miejsce - który ma tyle samo punktów gra
1. Podhale Nowy Targ - GTS - Górale 5 miejsce, dwa punkty więcej
2. GTS - Poprad Muszyna - 11 miejsce, polecieli
3. Garbarnia Kraków - GTS - Brązowi lider na dzisiaj, walczy o II ligę
Unia Tarnów 8 miejsce - pięć punktów mniej
1. Soła Oświęcim - Unia Tarnów - Sołą 3 miejsce, pewne już utrzymanie
2. Unia Tarnów - Beskid Andrychów - Beskid ostatnie miejsce, zdobył w całych rozgrywkach 5 punktów
3. Podhale Nowy Targ - Unia Tarnów - Górale 5 miejsce, dwa punkty więcej
W związku z pauzą, pasuje jeszcze trzy punkty gdzieś wytargać, na wypadek gdyby np. tylko 7 miejsc dawało utrzymanie. A słyszałem nawet, że w jakimś układzie tylko pierwsze sześć drużyn. Podobno w związku z ze spadkiem Okocimskiego, ma być tylko siedem, a gdy Garbarnia np. by nie awansowała po barażach do II ligi, to tylko sześć. Dlatego, walczymy chyba do końca....i to z GTS-em oraz wrogą Unią T.
Kajak słusznie prawi ...
a tak swoją drogą to wolałbym kszoki w barażach a nie Garbarnię ...
dalsze wyjazdy by mieli ...
możne nawet gdzieś bez obstawy by się ruszyli ...
i Korona by ich w końcu ustawiła do pionu ...
pozdro Scyzory ...
Pozostaje jeszcze kwestia czy wszyscy podołają finansowo. Taki Spartakus Daleszyce na przykład.
... mają sponsora, to walczą - http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/sport/pilka-nozna/iii-liga/art/8145272,spartakus-daleszyce-ma-sponsora-tytularnego,id,t.html
Szuwarku, jest gdzieś podany regulamin spadku ? ilość drużyn...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku, jest gdzieś podany regulamin spadku ?
> ilość drużyn...
poszukaj w tym wątku, kiedyś go wrzuciłem tu
... ale z tego co pamiętam to -
Garbarnia wchodzi, utrzymuje się 8 drużyna
Garbarnia nie wchodzi, utrzymuje się 7 drużyna (sportowetempo co tydzień podaje aktualności, kto spada, a kto się utrzymuje).
Na 100% jest tak jak pisze szuwarek.
najgorszy układ to spadek Okocimskiego i brak awansu Garbarnii/kszo ...
Robercie pobudka :) Okocimski wycofał się z rozgrywek już parę miesięcy temu :D
czyli mając przed sobą pauzę, mecz z KSZO w najbliższą środę urasta do ważnego wydarzenia sportowego.....
ok. ...
czyli spadają do V ligi w związku z wycofaniem się ?
Tak Robercie, klub wycofujący się z rozgrywek jest degradowany o dwie klasy rozgrywkowe.
Ian - wydarzenie? Zawsze warto zwyciężać, ale Unia Tarnów ma przed sobą dwa bardzo ciężkie wyjazdy. W praktyce tylko jakiś kataklizm mógłby spowodować degradację naszych rezerw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
MakuKSC, Niewidoczni (1), Goście (2)