a co mnie obchodzi ile ktoś komuś płacił, mnie interesuje tylko ile mi płacą za pracę. Jako kibic chciałem zobaczyć nasze rezerwy grające przeciwko Żurawskiemu, "Pawce" i innym mocnym a jeszcze nie starym kopaczom. Tylko to się dla mnie liczy, a nie to jakie stawki tam latają. Dogadali się na tyle, to co mnie to....
-
-
CRACOVIA II
Dogadali się na szalone pieniądze , nie zapłacili , upadaja , ok , dlaczego ich żałować? (bo tak napisałeś wcześniej)
...bo teraz piszesz ,że jednak szkoda Ci meczu rezervy vs Żurawski....a to co innego.
DERBY TO DERBY (GLOS)
https://www.youtube.com/watch?v=GwuHFhOVd8s#t=26
Przemysław Cecherz (Poroniec Poronin). 42-letni szkoleniowiec dołączył dzisiaj do sztabu trenerskiego drugoligowca (Raków Częstochowa), czyżby to był koniec Porońca Poronin :S
W piątek kadry pierwszej i drugiej drużyny Korony Kielce mocno się przemieszały. Pierwotnie Żółto-czerwoni mieli dzisiaj rozgrywać wewnętrzną gierkę. Postanowiono jednak, że większe siły Koroniarze rzucą na jutrzejszy mecz rezerw w III lidze, który rozpocznie się o godzinie 12 na stadionie przy ulicy Szczepaniaka.
W sobotę rezerwy Żółto-czerwonych zmierzą się z drugą drużyną Cracovii. Wszystko jednak wskazuje na to, że skład kielczan będzie mocno wsparty piłkarzami, którzy na co dzień trenują i grają w ekstrasowym zespole.
http://www.korona-kielce.pl/news,8026-rezerwy-w-mocniejszym-skladzie.html
12 zawodniów I zespołu wyjeżdza do Kielc na spotkanie rezerw, m.innymi Budzik, którego tak wielu znawców juz wyrzuciło do rezerw:D
Kolejny sparing z Kielcami w przerwie na reprę wypadł.
Na to wychodzi:-)
Oto kadra na dzisiejszy mecz:
Skład Cracovii: Stępień, Wójcicki, Rymaniak, Wołąkiewicz, Jadanowski, Zejdler, Budziński, Wdowiak, Szewczyk, Zjawiński, Boubacar
Ławka rezerwowych: Wilk, Panek, Kotwica, Argasiński, Moskal, Kuligowski, Krasuski
Relacja na stronie oficjalnej
Szkoda ze transmisji nie ma :) Nasi prawie I skladem :)
Niezła paka pojechała , jak na razie 0 : 0 .
Jakaś relacja tekstowa na żywo jest gdzieś? Na oficjalnej tylko wynik podany i tyle...
Pewnie podadzą wynik do przerwy i na koniec.
To się nazywa relacja(td)
Korona II Kielce - Cracovia II 1:0 (-:-)
'36 Kiercz
juz nam wbili :D
Już 1:1
Korona II Kielce - Cracovia II 1:1 (1:0)
'36 Kiercz
'55 Zjawiński
1-1 Zjawinski
1-1 finito.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oto kadra na dzisiejszy mecz:
> Skład Cracovii: Stępień, Wójcicki, Rymaniak,
> Wołąkiewicz, Jadanowski, Zejdler, Budziński,
> Wdowiak, Szewczyk, Zjawiński, Boubacar
> Ławka rezerwowych: Wilk, Panek, Kotwica,
> Argasiński, Moskal, Kuligowski, Krasuski
>
> Relacja na stronie oficjalnej
wstyd, że oficjalna strona klubu nie zna nazwisk swoich zawodników, kto to jest Stępień ?
Również teraz strona oficjalna zamieściła sprawozdanie z meczu juniorow młodszych z I rundy ( nie ten wynik i nie Ci strzelcy) (:D
- już sie poprawili, mozna skasować mój post
[img]http://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/fb/89/561910b0413b7_p.jpg?1444486368[/img]
Ruleta po rulecie Rymana.Ależ byłaby miodzio - asysta,..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)