Chochołek... hmmm... czyżby 'pan kierownik' zrobił uprawnienia trenerskie? :D
-
-
CRACOVIA II
Jakoś nie kojarze meczu w którym by Mariusz Chochołek prowadził rezerwy? może Ianowi chodzi o Marcina Gędłka?
PS
Przyznaje się, nie widziałem meczu z Garbarnią, ale wtedy sie urlopowałem:)
Ciekaw jestem kto odpowiada za zmiany w tej drużynie ? Co wnosi Ceglarz, Jeż i reszta zapałek ? Sa chłopaki, którzy ożywiają drużyne, ale przywiązani są do ławki jakby na dobre... To jest 3 liga i ta liga wymaga oporu fizycznego ! Zrozumiałym gdyby walory techniczne były na takim poziomie ze fizyki nie trzeba, ale nie sa ...
Po meczu z Sołą trener Górecki powiedział że zagraliśmy dobry mecz.To ja byłem chyba na innym meczu
Cracovia II - Soła (skrót z meczu)
https://www.youtube.com/watch?v=TitdvxVho6M
4 dni później
Jak na razie to prowadzimy 1 : 0 w Andrychowie .
Już jest 3 : 0 . Bramki Kiebzak 2 i Jaro .
Do przerwy 4:0. Kiebzak z hattrickiem.
6-0
Był ktoś na meczy by opowiedzieć jak się prezentowali?
Cracovia II zagrała z jedną z najsłabszych drużyn III ligi. Obserwując dziś Beskid, mam duże wątpliwości aby ta drużyna ukończyła te rozgrywki. Cracovia przewyższała gospodaży w każdym aspekcie piłkarskim (kulturą gry, wyszkoleniem technicznym, itd) Dziś na boisku objawił się talent Szymka Kiebzaka. Chłopaka z dużą fantazją gry, biegający od bramki do bramki, nie bojący się rozsłych obrońców a przede wszystkim wybornie ustawiający sie w polu karnym przeciwnika (a jego trzecia bramka to już EX) - Szymku mocno Ci kibicuje, myśle że to tylko kwestia krótkiego czasu, abyś był włączony do kadry I zespołu. Dziś wielką chęcią do gry i pomysłem na grę znów ujawnił się Paweł Jaroszyński, a jego gol z rzutu wolnego pozwala uwierzyć, że kryzys już ma za sobą. Ilość kibiców Cracovii na tym meczu była dla mnie istnym zaskoczeniem, no takiej ilości to nawet na Wielickiej nie spotykam. Dzięki Wam kibice za te barwy, zwlaszcza u maluchów(GLOS).
PS
Gdy się prowadzi do przerwy 4-0, to wszystkie zmiany powinno się zrobić w przerwie;), to przynajmniej by chłopaki pokopali po 45 min.:) ale to jest tylko zdanie człowieka, który sie na piłce nie zna.
Szuwarek jak zwykle nie zawodzi (tu)
Puchar Polski
Lot Balice - Cracovia II
Dziś tj 16 wrzesnia godz. 16.30 boisko w Szczyglicach
szuwarek Napisał(a):
> Puchar Polski
> Lot Balice - Cracovia II
> Dziś tj 16 wrzesnia godz. 16.30 boisko w
> Szczyglicach
Ktoś kogoś dziś na pewno "oszczyrze" (:P)
Lot Balice - Cracovia II 1-4 (0-1)
Cracovia II w mocno odmłodzonym składzie nie dała żadnych szans Lotowi. Na bardzo małym boisku (chyba rozmiary jak nasze sztuczne) stworzyli w tym meczu wiele szans na strzelenie bramki. Ale mecz dopiero sie zaczą, gdy nasi młodzi zaczeli grać w 10-kę. Adaś Wilk wyleciał z boiska za faul w polu karnym. Rezerwowy nasz bramkarz karnego obronił, ale w dobitce nie miał żadnych szans. Wejście Kiebzjego rozruszał nasz atak, i co chwile stwarzliśmy sytuacje bramkowe. Za to zwycięstwo trzeba pochwalić cały zespół, chłopcy zostawili serducho na boisku dzięki Wam za to.
PS
Myślałem, że w następnej turze spotkamy się z GTS-em, ale nic z tego, przegrali z kretesem z Orłem, chyba 5-2.
Skład Cracovii: Wilk, Duszyk (60' Sidor), Moskal, Chochołek, Król(74' Studnicki), Poznański, Szymczak, Kotwica (58'Jeż), Surma (46'Kiebzak), Panek, Ceglarz
Bramki:
12'Panek 1:0
62'Karny ? 1:1
64'Król 2:1
91' Ceglarz 3:1
93' Szymczak 4:1
... wygrana z drużyną z SERIE A to duży sukces a w szczególności w dziesięciu... ;-)
CRACOVIA II - NKP Podhale 2015-09-19 godz. 16:00 Kraków ul. Wielicka
.
Ehh... nie będzie mnie w Krakowie w weekend tak więc szuwarku, jeśli dasz radę to wklep tutaj jakąś niewielką relację z tego meczu popartą własnymi wnioskami. Coś jak poprzednio po meczu naszych z Beskidem Andrychów. Z góry dzięki :)
Dziś warto przyjść na rezerwy. Wystąpimy w bardzo mocnym skladzie ok 10 zawodników z kadry 1 zespołu:)
na rezerwy są teraz bilety?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)