No to jeżeli nie uważasz za stosowne pisanie w wątku o byłych zawodnikach, to załóż osobny wątek: byli zawodnicy rezerw i juniorów.
Bo jaki jest sens pisania w wątkach o juniorach czy rezerwach o gościach, którzy nie reprezentują obecnie Cracovii.
-
-
CRACOVIA II
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to jeżeli nie uważasz za stosowne pisanie w
> wątku o byłych zawodnikach, to załóż osobny
> wątek: byli zawodnicy rezerw i juniorów.
> Bo jaki jest sens pisania w wątkach o juniorach
> czy rezerwach o gościach, którzy nie
> reprezentują obecnie Cracovii.
też racja:)
sparing; Garbarnia - Cracovia ll - 7-2
wilusz Napisał(a):
> sparing; Garbarnia - Cracovia ll - 7-2
bramki dla Cracovii - Surma 2x
testowany obrońca z Unii Tarnów Patrycjusz Cygan (obrońca, rocznik 1997)
Jaki jest sens testowania obrońców skoro ja jestem ? Uwazam, ze Cygan co najwyzej moze okraść nam szatnie.
szuwarek Napisał(a):
> wilusz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > sparing; Garbarnia - Cracovia ll - 7-2
>
> testowany obrońca z Unii Tarnów Patrycjusz Cygan
> (obrońca, rocznik 1997)
I tyle z testów tego zawodnika , grał jakby był 12 zawodnikiem Garbarni 5-0 do przerwy 4 bramki po jego błedach ale co , zdarza się
Po co wogóle testować zawodników do rezerw? Pod kątem znalezienia jakiegoś nieoszlifowanego diamentu czy jak? Bo chyba nie pod kątem przydatności do zespołu rezerw. Mamy tam wystarczająco dużo zawodników, do tego są juniorzy i wielu zawodników schodzących z pierwszego zespołu.
Btw. Czy zawodnik może być zgłoszony do 2 drużyn jednocześnie (rezerwy, juniorzy)? Bo u nas w okręgówce tak jest, że może, z tym że nie może zagrać wiecej niż 90 min w kolejce (nie dotyczy bramkarza).
Przecież 1/2 drużyny rezerw gra też w innych rozgrywkach.
Wiosna w IV lidze i KO - w marcu, a w ligach młodzieżowych w kwietniu 2015
Wydział Gier MZPN ustalił terminy pierwszych kolejek rundy wiosennej w IV lidze zachodniej i krakowskich klasach okręgowych.
Inauguracja rundy rewanżowej w IV lidze zachodniej została zaplanowana na 14/15 marca, a zakończenie sezonu na 20 czerwca 2015 r. Wszystkie 15 kolejek zostanie rozegranych w weekendy.
Domcho17 Napisał(a):
> Jaki jest sens testowania obrońców skoro ja
> jestem ? Uwazam, ze Cygan co najwyzej moze
> okraść nam szatnie.
Nie wierze...
Domcho17 Napisał(a):
> okraść nam szatnie.
Jak nie masz nic mądrego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
I ucz się grać w piłkę - masz zadatki na dobrego piłkarza, ale więcej ćwicz i myśl co piszesz. Powodzenia.
ps. Ciekawe co powiesz, gdy za kilka miesięcy to będzie Twój kolega z szatni...
Domcho17 Napisał(a):
> okraść nam szatnie.
Słabo kojarzę forowiczów po nickach i jak pierwszy raz przeczytałem ten wpis to myślałem, że to dowcip kogoś takiego jak SaNto, który gdzieś tam kiedyś piłkę kopnął. Dzisiaj po wpisie eredina skojarzyłem kto to napisał i mam jedną reakcję. Domcho17, [s]jesteś[/s] (może trochę za mocno) [s]kretynem[/s] jeśli masz takie podejście do gry i budowania drużyny. Twój wpis udowadnia zasadę, której nie ogarniasz, że tylko konkurencja prowadzi do postępu. Postaram Ci się to wytłumaczyć krótko. Klub powinien [b]testować[/b] zawodników na Twoją pozycję tak długo, aż znajdzie lepszego. [b]Twoim zadaniem[/b] jest, żeby kolejni testowani byli [b]od Ciebie gorsi[/b]. I tak do końca kariery, jeśli coś takiego jak kariera Ci się przydarzy.
Domcho17 - jeszcze jeden taki występ i będzie ban. w tym szczególnym przypadku dla Twojego własnego dobra. pomyśl, zanim cos napiszesz, a najlepiej skup się na trenowaniu.
Zapewne wielu forumowiczów pamięta słynne hasełko z czasów komuny "dzieci+zapałki=pożar"
W dzisiejszych czasach można je przekształcić na "dzieci+internet=pożar"
Jest jeszcze takie przysłowie:
"Niedaleko pada jabłko od jabłoni", albo starsze "nie urodzi sowa sokoła".
sterby,
ale utrafiłeś :D
Dla dobra Domina przestanę pisać w jego imieniu ;) z resztą bardzo dziwne, że jesteście tak naiwni, ze wierzycie w to iż Dominik blaznilby sie takimi tekstami na własny temat.
nie wierzę, bo gdybym wierzył, to do swojej opinii, ze Dominik był słaby w meczu z Borkiem, bym dodał też, że jest słaby psychicznie ;)
A kto w tym meczu nie był "słaby" ... :)
wszyscy, ale niektórzy się wyróżniali ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)