przyznaje racje koledze,nawet sam wodzirej ,ktory usilnie zabija wszystkich pozytywnym dopingiem na innych meczach był jakis dziwny.tzn sam namawial do bluzgów ;/
-
-
Przeciw przemocy!!! Zacznijmy od stadionów!!!
Nie wiem czy to prawda, ale na forum padły stwierdzenia,ze były naciski na wodzireja??
przemko ,wystarczy byc kilka godzin kibicem Cracovii lub Wisly aby domyslec sie kto to zrobil.Wyrok nie zapadl to fakt ale dlaczego wielu kibicow Cracovii nazywa zabitego bandyta ?????tez w tej sprawie wyrok nie ma.
Zaklamywanie nie zmieni faktow.
A to ze trzeba zaczac od swojego podworka to juz o tym dawno pisze.
poniewaz powoli zaczyna sie zamykac wszystkie tematy dotyczace smierci kibica Wisly jeszcze raz napisze ,ze....
MINUTA CISZY BEDZIE PROTESTEM PRZECIW PRZEMOCY I CHAMSTWU .
i tylko pod takim szyldem ......
jesli ktos uwaza inaczej to juz jego sprawa.
Jesli jest minuta ciszy w Oswiecimiu wszyscy mysla o pomordowanych ale tez wiemy kto te zbrodnie dokonal i tego niestety nie da sie oddzielic.
Oczywiscie ,ze mozna tez nic nie robic i czekac .....
Wiadomość zmieniona (13-10-04 16:28)
ts fan - przyjdz do nas na mecz i pokaż mi te "antytransparenty" - no chyba , ze chodzi Ci o flagę - "nigdy nie zejdziemy na psy"- Myslisz , ze ona ma zachec do przemocy?- Nonsens. Pozostałe od bardzo dawna nie wiszą.
Jak już sie wymieniamy radami, to ja bym proponował np żeby na forum Wisły zamknąc temat z opowiastkami Cygana. Przecież gość otwarcie zachęca do chuligaństwa przy pełnej aprobacie moderatorów. Na oczach wszystkich, podstarzały, zlumpiony chuligan staje się autorytetem dla dziesiątek młodych gówniarzy, którym aż swiecą się oczka na myśl o dorwaniu jakiegoś "żyda"... Albo spróbuj porozmawiać z moderatorami na temat robienia bohatera narodowego z ostanio zabitego Fujina.
Uważem , że powinniśmy zacząć od siebie i czekam na jakieś sensowne propozycje. Na pewno trzeba przykładać większą wagę do zwalczania bandytów na forum, bo to forum jest w chwili obecnej wizytówką naszego klubu i wbrew pozorom ma pewien charakter opiniotwórczy - zwłaszcza dla młodych czytelników. (sam znam przykład "znormalnienia" jednego 16 latka pod wpływem forum)
Do Seniora, po raz ostatni w tym temacie:
Zrozum, że 3\4 stadionu zrozumie minutę ciszy jako hołd dla zabitego i nic z tego nie wyjdzie. Dla twojej wiadomości - Na Stadionie Wisły - planują mecz bez dopingu - zarządzili to właśnie chuligani - dla uczczenia jednego z nich, ktory poległ w walce ze śmiertelnym wrogiem . Ta ich cisza nie ma zachęcać do refleksji tylko do zemsty.
Daj juz z tym spokój , pomyśl lepiej o jakiejś innej akcji , w innym terminie... mniej konfrontacyjnej, a bardziej skutecznej...
Wiadomość zmieniona (13-10-04 17:55)
rebbe izaak jesli ktos odczyta ,ze ta minuta ciszy jest przeciw przemocy i chamstwu to nikt tego inaczej nie zrozumie .wystarczy maly komunikat ze my kibice Cracovii jestesmy przeciw nienawisci ,zemscie itd...wkoncu przy zalozeniu klubu juz 98 lat temu kazdy kto chcial mogl byc czlonkiem Cracovii za co po dzis dzien nazywa sie nas zydami.
Pozostawienie tego bez echa bedzie przez wielu zrozuminiane jako ciche przyzwolenie dla przemocy i bandytyzmu.I niestey ale wygraja ci ktorzy popieraja takie zachowanie.
dotarla do mnie wiadomosc ,ze to nie kibic Cracovii " metal" zabil tego 17 -nastolatka .Nalezy sie tylko cieszyc z tego...ale to nie zwalnia nas z potepienia bandytyzmu...taka minuta ciszy mozemy sie odciac od podobnych zjawisk .A do tego wystarczy tylko troche dobrej woli.Czy minuta ciszy przeciw przemocy to naprawde tak duzo.
Wiadomość zmieniona (14-10-04 13:35)
Go Cha dzieki za te linki ktore powinni wszyscy kibice przeczytac ,moze cos to wniescie pozytywnego dla nas wszystkich...
No to ciekawe. Nie byłby to pierwszy raz, gdy policja podaje, że przyczyną morderstwa były porachunki pseudokibiców, a potem okazuje się, że było jednak inaczej.
Sorki, ale całe moje nadzieje padły juz na meczu z Polonia. jednak narazie na Cracovii rządzą ci co nie powinni, jeżeli chodzi o kibicowanie. Kartoniada, bluzgi na Wisłę, transparenty i "Robert jesteśmy z Tobą"... ŻENADA!!!!!. Szkoda tylko prawdziwych kibiców CRACOVII, ale niestety jesteście w mniejszości, przynajmniej na dzisiejszym meczu. Mimo to mam nadzieje,że kiedyś to sie zmieni i że na stadionie Wisły nie będzie kibicowskiego rewanżu.
Tylkjo prosze Was nie piszcie o derbach, tylko porównujmy doping na meczach, gdzie nie jestesmy bezpośrednimy rywalami. Zastanawiam się, co napiszą ci, którzy oznajmili ,że jak jeszce raz usłyszą na stadionie Cracovii "Wisła to stara..." , to przestaną chodzić na mecze!!!
Wiadomość zmieniona (15-10-04 21:32)
Co chcesz od transparentu "Robert jestesmy z toba", czy kartoniady ?
żenada i tyle... w chuj czasu i pieniedzy na oprawe idzie a jeden z drugim w najlepszym momencie w meczu wyjezdza z wisłą...
ręce opadają!
a co przedstawiała kartoniada bo byłem na B ?
nie chodzi o to co przedstawiala (KSP |--| KSC) tylko o to co w tym czasie czcigodny młyn zaczał ryczeć.
pojebani
Rock to nie tylko szanowny młyn, ale także B i nawet salonka na A.
Ręce opadają.
No i jak się tutaj nie zgodzić z przedmówcami?
Powtórzę: "Ręce opadają"
Fantomas idz na spacer bo kolezanki czekaja!! Wypucuj im butki!! TYLKO PASY!!
ja też mam dość antydopingu o czym już nie raz pisałem na tym forum, natomiast czy naprawdę sądzisliście że dziś jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki nagle antydoping zniknie.....jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim to całkowicie zaniknie....
a szkoda :(
Panowie dla mnie zenada jest spiewanie w czasie kartoniady ,, wisła to....'' nie rozumiem tego czy my jesteśmy na meczu anty-wisły czy Cracovii przeciez to jest totalna wiocha podnoszę folie i zamiast śpiewać Cracovia czy cos w tym stylu słyszę cos czegoś nie powinienem ja się pytam na ch........ ten Świstak siedzi i kieruje młynem paranoja w czasie meczu skoro takie jaja wychodzą a najbardziej wkur.... jestem na stadionie przebywa NAJLEPSZY POLSKI TRENER Kazimierz Górski i nikt nie raczy ( Świstak sorry ale ty rządzisz młynem) cos zaśpiewać ( 100 lat albo Zostaw Kazika) tylko wkoło wisła i legia to stara .......... Panowie my nie schodzimy na Psy tylko na BURAKI
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)