Myśle że zagraliśmy bardzo dobrze a u nas pokażemy prawdziwą klase.Rewanż jest nasz:)
-
-
Po derbach!!!Jakie wrażenia??
dobry debiut :)
gruuubo :)
Cracovia pokazała że barwy ma w sercu -a nie na włosach !!!
skoro odeon nawiązał to ja tylko zacytuje wypowiedź Frankowskiego z dzisiejszego Dziennika Polskiego:
"...Skąd nasze fryzury? Poszlismy na rękę kibicom, którzy porosili nas o zaprezentowanie więzi z klubem..."
chyba nadepnęli.
Na rekę to by poszli jakby wygrali 7:1 :)
A po co był ten tekst z Dynamem?
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-jesien/wisla-1p/imagepages/image56.htm
Jakiś wcale nie było to śmieszne
dolfuss : o gustach to ja tu już pisałem.........
Wszystko było ok ale ten teks mi się jakoś niezbyt podobał. Śmieszny był - to fakt. Tylko po co?
dolfuss tak dl;a informacji 2004 juz jest!witam w XXi wieku
Podabli mi sie piłkaże jak i sami kibice :)
Takie oto fakty:
-16 miesięcy temu Cracovia była zespołem III-ligowym
-ostatni mecz ligowy w którym Wisła nie zdobyła bramki na własnym boisku: z KSZO Ostrowiec 16.IX.2001 r. (0:1)
-wyniki spotkań z Wisłą pozostałych 2 beniaminków (na własnym boisku):
Pogoń-Wisła 0:5
Zagłębie-Wisła 1:7
wystarczy...
Zimą z TS-u odejdzie paru zawodników i zespół się zacznie rozsypywać podczas gdy Cracovia będzie na wznoszącej fali co już obserwujemy, więc wiosenne derby wygramy przynajmniej 3:0 i sprawdzą się słowa Nigel'a Kennedy'ego z zeszłego roku: "za dwa lata Cracovia rozniesie Wisłę w pył!"
Widzialem spadajace gwiazdy na tle blekitnego nieba...-w bialy dzien!-dacie wiare?
wielki szacuneczek :)))))
NIELICZNI ALE FANATYCZNI !!!
Wisła płynie ku szambu ...
Wrazenia jak wrazenia----->to było pewne ze będzie minimum remisik:)))))
PozDro
hmmmm... właśnie znalazłem blog fanatyków GTS z oświęcimia. oj, dotknęły ich derby do żywego:) nie mogą przeboleć psie syny. przeklejam komentarz:
Żądamy powtórzenia meczu derbowego!
(...) Mecz kończy się bezbramkowym remisem, którym są zaskoczeni nawet piłkarze i działacze drużyny przeciwnej. Natomiast dla kibiców tej drużyny jest to niemal ...cud!
Wynik remisowy z tak egzotyczną drużyną jest krzywdzący dla Mistrza Polski kimkolwiek by on nie był...
Dlatego też uważam, że ten mecz powinien zostać powtórzony !
pod komentarzem jest fota.
www.oswiecimianie.blog.pl
he he fajny kawałek...
a nasi jechali jak zawsze wygrać:-)
szkoda tym razem sie nie udało.
nie przesadzajcie z tym rozpadem wisly - Cupial glupi nie jest i tak latwo nie rozpieprzy tego co za taka kase zbudowal
co do wyniku Derbow to jak juz wyzej napisano jest to policzek dla wislakow, nam pozostaje sie tylko cieszyc i czekac na wiosne
PS: PiotrekAW - w Twojej sygnaturze jest koles z "Human Traffic" ??
A propos tego powtórzenia meczu...
A nuż więcej kartek dostaliby tym razem wiślacy
-za te teatry, czy "kopy" Baszczyńskiego
albo nikt by nie wyleciał...
Kto wie, jaki byłby wynik?
Sądzę, że fani Wisły piszać o powtórzeniu meczu powinni zachować pewną ostrożność... ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)