Redaktor Mazan powiedział:
"My się tak u siebie nie zachowujemy."
i to jest prawda. Doping Wisły wulgarny i prymitywny.
I antysemicki.
-
-
Mazan boski
No niestety nie do końca prawda :/ :/
A MY DALEJ SWOJE!! :D
MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIAAA!!!!
Mazan miał kilka miażdżących powiedzonek :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski (1921) i Jedyny Mistrz Galicji (1913)
no ja nie wiem co oni tych mieszkancow Izraela az tak nielubią...
Mazan bardzo dobrze!!!
Najlepsze bylo jak zgasil Fedorowicza textem ze w 1907 nie rozegrano derbow,bo Wisla byla rezerwa Cracovii:)
Wiadomość zmieniona (03-10-04 20:33)
oj. oj po takim dopingu Wisly jutro New York Tmes napisze o tradycyjnym antysemityzmie Polakow.I znowu Wisla Krakow - wstyd dla Polakow !
nie da się ukryć ,że wiślaki tyle opowiadali o swoim wspaniałym dopingu a odwalili co tu dużo mówić prymitywną "wiochę"...
przestancie, pomyslcie co bedzie u nas ?...
my nie spiewamy ze p**limy żydów ... :)
u nas będzie podobnie ale my nie (za przeproszeniem) nie pier...imy na prawo i lewo ,że mamy kulturalny doping jak MU czy co podobnego;-)
Leszek wie co mówi.To prawdziwy krakus.Skoro tak powiedział to tak jest.Zresztą z tym dopingiem to śmiech.To wstyd dla zomowców że nasza Pasiasta grupka niekiedy przekrzykiwała kilkakrotnie wieksza grupę z syfnej strony błoń.
[img]http://cracovia.strefa.pl/flagi/pg.jpg[/img]
Mazan Mazanem... a jak Pilch Nowickiemu w rozmowach przedmeczowych kilka razy solidnie przysolił to pieseczek nawet nie zaskomlał, najlepsze było jak zacytował wiersz o Toboliku po czym dodał: jakoś sobie nie przypominam żeby jakiś poeta albo pisarz kiedykolwiek opiewał Wisłę... raz mu się też wyrwało na temat pionu z jakim utożsamiana jest wisła... (gts w sensie)... ogólnie zgasił Nowickiego :)
Dem
wow!
Domin jaka zajebistaa flaga !
:-)))
Ten Nowicki mnie wnerwiał. Ciekawe dlaczego nie pokazali go po meczu?
Wiadomość zmieniona (04-10-04 08:21)
Jak nie cierpię Mazana to dziś trochę mniej mnie denerwował.
Pilch był bardzo dobry.
Monday - po meczu to on zapijał samotnie pałę w Zwisie, lepiej go było nie pokazywać :-) A przy sąsiednich stolikach siedziało liczne pasiaste towarzystwo.
Mazan - Federowicz 1 : 0
Pilch - Nowicki 3 : 0
najbardziej podobal mi sie tekst pilcha"...zgodze sie zeby wisla byla w tym spotkaniu realem madryt pod warunkiem ze cracovia bedzie bayerem leverkuzen" =] =)
Mazan wyprowadził Fedorowicza z równowagi. I wyszło bufońskie szydło z wora. Że niby on tak ustępuje i się kaja pod publikę. Ale to nie tak panie Jacek! Nie jesteście pempkiem świata. A Pilch po prostu na bardzo dobrym poziomie, za co go wszyscy bardzo cenią.
Było lepiej niż dobrze w tej materii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)