1. gts Kraków 8 20 6 2 0 29 3
2. Groclin 7 18 6 0 1 13 6
3. Amica Wronki 8 15 4 3 1 15 8
4. Legia Warszawa 7 15 4 3 0 9 5
[b]5. Cracovia 8 11 3 2 3 13 10[/b]
6. Wisła Płock 8 11 3 2 3 12 12
7. Górnik Zabrze 7 10 2 4 1 8 4
8. Odra Wodzisław 8 9 3 0 5 10 12
9. Zagłębie Lubin 8 9 2 3 3 10 18
10. Polonia Warszawa 7 8 2 2 3 8 13
11. Lech Poznań 8 7 2 1 5 10 17
12. Pogoń Szczecin 8 7 2 1 5 13 22
13. Górnik Łęczna 8 6 2 0 6 8 18
14. GKS Katowice 8 4 1 1 6 9 19
-
-
jak ładnie ta tabela wygląda ...
Przepięknie....! Szansa na mistrza jest dalej :)))))
Zauważę również, że Groclin najprawdopodobniej byłby dziś liderem, gdyby mu meczu nie przełożyli.
Ale ta wisła jest słaba , banda buraków i tyle
Ograliśmy Groclin, sędzia nie pozwolił ograć GTSu, ale nie poddajemy się, ogramy Amicę i marsz, marsz, marsz...
BRAVO!!! Po meczu z Górnikiem Chłopaki zrobiły taką niespodziakę, że HEEEJJJ!!! Nawet nie marzyłem, iż będziemy mieli tyle punktów po trzech następnych meczach!!! BRAVO!!!
Coś mi się wydaje, ż e przy okazji załatwiliśmy Kasperczakowi ekspresową dymisję.
Lubię Kasperczaka, ale to już nie nasz problem niech teraz "gALAKTYCZNE PŁACZKI" trochę porobią w pory!!!
jest dobrze a te farbowane papugi cos slabo graja!
Boże widzieliście co te buraki mieli na na głowach, jak dla mnie żenada, ale niech mnie ktoś w dupe kopnie bo dalej nie wierze, że to prawda. Ambicja + wola walki = mistrzostwo Polski :)
Zgadza się bufoniada ukarana!!! Jak sobie przypomnę audycję w Radiu Kraków w czwartek jak gość z *** stwierdził: że działacze, kibice i piłkarze sądzą iż będzie najmiej 6-0... Bravo Pasy bravo!!!
TABELA JESZCZE BEDZIE PIEKNIEJSZA JAK PASY BEDA NA 1 MIEJSCU :D
Pierwsza juz mamy,teraz na mistrza czekamy!!!
W koncu ciagle po kazdym sezonie pniemy sie dalej...wiec teraz mistrz;]
Po prostu jest pieknie!!To jak sen:)
oby jeszcze wyżej była NASZA UKOCHANA CRACOVIA I ZAGRAŁA W EUROPEJSKICH PUCHARACH!!:-)
BUAHAHAHA, a gdzie są teraz te kozaki z Lubina, które nam spadek przepowiadały???? Coś umilkły te szaraczki, trudno sie dziwić, dla nich walka o utrzymanie dopiero się na wiosnę zacznie na cąłego....
puchary sa nadal w zasiegu, srodek tabeli jest pewien
[b]G[/b]alac[b]T[/b]ico[b]S[/b]?. Chyba "galarektikos". Gdyby nie pajac Kloss - mieliby się z pyszna
Wiadomość zmieniona (03-10-04 23:07)
Panowie z tymi kolorowymi fryzurami wyglądali jak banda PEDAŁÓW!!!
Szkoda gadać na ich temat cioty i tyle hehehehe ;-)
dokladnie Fikus!! gdzie sa ci napinacze z Lubina!!!??? oni dostali z wisłą u siebie 1-7 a my na wiśle zremisowalismy 0:0!!!
Misiu: GeriakTios zetoroS.
coś się kończy coś się zaczyna - CARCOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)