kazdy temat który w przed derbowej goraczce zamini się w obustronna napinke zostanie skasowany bez względu na treści w nim zawarte ...
-
-
informuję ...
I prawidlowo tylko, ze tak to powinno byc zawsze, a nie tylko przed derbami.
słusznie....
widzę, że Cracovia ma dobrą wolę przed derby.....
mam nadzieję że po obu stronach nie znajdzie się żaden kretyn (bandyta)...
no ale to co dzieje sie tutaj od 2 godzin to juz lekka przesada ...
a ja mysle ze forum powinno sie zamykac po meczu do rana dnia nastepnego.. wtedy emocje opadna i bedzie normalna gatka!! :P ;)
gatka... :))))
Ja informuję że w związku z gorącym okresem przederbowym zostali na 2 tygodnie powołani dodatkowi moderatorzy Icek66 i Karolo
Moderowanie będzie wyjątkowo restrykcyjne!
I wyrzucac wszystkich napinaczy,typu Mały_Żydek,bo jak czytam tego matoła to odrazu mnie trzepie:)))
Pozdro
Mały żydek już dawno ma bana
uffff to dobrze,dzięki ADMINOIWE--fenks:)))))
w koncu będzie porządek !
Wiadomość zmieniona (27-09-04 13:37)
I bardzo dobrze.
popieram was we wszystkim :]
Rozumiem porządek, ale nie może być tak, że kasuje się cały temat bo tak jest najprościej....
"...kazdy temat który w przed derbowej goraczce zamini się w obustronna napinke zostanie skasowany bez względu na treści w nim zawarte...
Nie po to ktoś zakłada temat, rozpocząć dyskusję i być ciekawym opinii innych, by Moderator skasował ten temat tylko dlatego, że zszedł na złe tory... Moim zdaniem należało w takiej sytuacji skasować kilka postów, które były powodem w/w napinki.... Nie chodzi mi o mój temat, który został skasowany, aczkolwiek nie był absolutnie prowokacyjny i chyba nie moja wina, że zaczeła się w nim napinka.... Poza tym zniknął jeszcze co najmniej jeden inny temat, albo i więcej....I na pewno nie były to tematy dublujące się, bo kazdy z nich poruszał inną kwestię....
Vasago - poniekad masz racje, ale to cos jak z bagna wyciagnac dwie ladne zabki wsrod ogromu ropuch. Da sie zrobic ale trzeba czasu i cierpliwosci.
A i tego i tego po prostu ostatnio brakuje.
To sa specjalne dwa tygodnie dla tego forum i ludzi, ktorzy sie nim opiekuje.
Prosze w ich imieniu o wyrozumialosc.
do czego sluzy ban? w sumie kreca mnie inne dziedziny i nie bardzo sie znam, bylbym wdzieczny gdyby ktos mogl mi napisac, z gory dzieki.
chyba zakaz wstępu na forum
zakaz wstepu czy pisania?
Ale o co chodzi panowie? Zapytałem przed chwilą o garść informacji dotyczących reglamentacji (nie ma co się oszukiwać i takiego właśnie urzyć sformułowania) biletów na derby, a tu ciach i wycięliście temat. Aż tak bardzo jesteście przewrażliwieni? Nie rozumiem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)