Witaj girlik!
Dzieki za trzezwa ocene sytuacji. Czekam teraz na replike branty, ktory delikatnie mowiac robi z igly widly (choc tak naprawde nasuwa mi sie niezbyt cenzuralny epitet w tym momencie, ale sie oczywiscie powstrzymam...)
ps. Ja naleze do tych "niektorych" (Bytom etc.) Warto byłoby moze teraz spotkac sie np. w Tychach? Moze nie bedzie w poblizu branty to cos przy okazji lykniemy.
-
-
Zapijaczone VIP-y
girlik ...
a co takiego napisałm , że Ci się tak bardzo nie podoba ??????????
p.s.
i jeszcze poprosze o wykładnię pojęcia "Guru internetowego" bo mnie strasznie zaciekawiło co to jest ...
a jak nie masz ochoty pisac na necie to możemy pogadac na Lechu albo w Tychach ...
Tajny współpracownik SB branta ???
Wichrzyciel,złoczyńca ,oszczerca....???? :-)
Kim jesteś.... ?????? ;-)
Trapez napisał:
> Tajny współpracownik SB branta ???
>
> Wichrzyciel,złoczyńca ,oszczerca....???? :-)
>
> Kim jesteś.... ?????? ;-)
Jeśli nie znasz człowieka to go nie obrażaj bo zachowujesz się jak palant.
A parę osób wie kim on jest i dlatego np. ja potraktowałem poważnie to, co pisał.
Kto pyta nie bładzi... ja pytałem .... ale ty nie potrafisz tego zrozumie... ale nie poddawaj sie myslenie nie boli .. próbuj moze ci sie uda....
Szanowny forumowiczu[b] mg[/b] (od czego ten skrót???)
Moja odpowiedź dla Takich dwóch: w tym wypadku akurat mylisz się, ponieważ 'torcida' przyszła do Europy z Brazylii, po portugalsku 'torcer' znaczy kibicować, 'torcida' to tyle co 'zorganizowani kibice'. Możesz mi wierzyć na 100%, bo wiedzy o piłce uczyłem się w Rio de Janeiro (z czym się nie obnoszę, bo mielibyście w telewizji drugiego Wołka, a już ten jeden jest nie do zniesienia).
W innym wątku, o nowych propozycjach kibicowania, Robin mówi o tym, żeby uczestnicy tego forum, jako... no, kulturalniejsza część kibiców KSC (a na pewno obdarzona jakimś IQ) zaznaczyła swoją obecność na meczach, oczywiście w kierunku, który tu dominuje: lepszy doping, bydło out. Ponieważ mam nadzieję, że wyjaśniłem Twoje wątpliwości, proponuję zmodyfikowaną wersję flagi: 'No hools, only torcida@cracovia'
okay moze ja sprobuje;
hasło Torcida (abstrachując od kraju z którego pochodzi) w Polsce zarezerwowane jest dla Górnika Zabrze. Oni pierwsi tak sie nazwali i z nimi to hasło jest kojarzone.
rozumiesz....?
Trapez napisał:
> Kto pyta nie bładzi... ja pytałem .... ale ty nie potrafisz
> tego zrozumie... ale nie poddawaj sie myslenie nie boli ..
> próbuj moze ci sie uda....
No to próbuję:
Idiota Trapez???
Oszczerca i kapuś???
Kim jesteś???
I co? Tylko pytam? Czy też zadaję pytania sugerujące?
Skąd wiesz, że myślenie nie boli? Spróbuj choć raz.
> Szanowny forumowiczu mg (od czego ten skrót???)
A to już nie powinno Cię obchodzić nic a nic (żeby nie napisać brutalniej).
mg - zwroc uwage na emotki przy wypowiedzi Trapeza, co do ktorej okropnie go zaatakowales.
P.S. co do intrepretacji treści flagi Górnika, rozumiem, że są dwie możliwe interpretacje, i od początku nie zamierzałem powielać ich hasła (akurat chyba wiem, co to są ultras...), tylko je strawestować. O 'brak kumatości kibicowskiej' się nie obrażam, faktycznie nie z tego robiłem... Flagi rozwieszać nie zamierzam, jeśli kogoś przekonam, niech to robią młodsi. Natomiast mogę się dołożyć do jej sfinansowania, już to powiedziałem i podtrzymuję.
Ale, ale, drogi doktorze z Zabrza: twój hymn o pożytkach płynących z picia jest nie do przyjęcia, jedyna fajna rzecz, jaką tam wyczytałem, to to, że jesteś wiernym kibicem Pasów. Branta jednak swoje widział i słyszał, a ja też widywałem butelki, które wjeżdżały do wiadomego pokoju.
Docencie - tak, kibice Hajduka wzorowali swą nazwę na brazylijskich kibicach. Ale w naszej "strefie" to właśnie oni są nośnikiem tej nazwy
Karolo napisał(a):
> mg - zwroc uwage na emotki przy wypowiedzi Trapeza, co do
> ktorej okropnie go zaatakowales.
Nie widzę:
> Tajny współpracownik SB branta ???
>
Gdzie tu emotki?
Eee tam, od razu okropnie.
Docencie w tym drugim temacie to nie ja pisze o tym zeby uczestnicy forum jakoś sie organizowali. Ja tam tylko odpowiadam załozycielowi tematu.
Forum to miejsce gdzie wymieniamy poglądy i rózne takie :)) i nie trzeba dodkowo tworzyć jakiś struktur. Poza tym wielu forumowiczów już uczestniczy w zyciu klubu czy innych sprawach zwiazanych z kibicowaniem. Kto chciał to się zorganizował a inni chętni stopniowo to robią.
A co do pomysłu flagi to napisze tylko. Nie tędy droga ...
Wiadomość zmieniona (12-09-04 23:17)
Cracovii gratulujemy VIPów
GTSowi gratulujemy (dawnych) tajnych i (obecnych) jawnych współpracowników SB
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)